Pluspunten

Maakt waar wat het beloofd!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service met opsturen. Prima apparaat werkt naar behoren.

App werkt niet altijd even goed

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Het toestel is heel moeilijk te verbinden. Eenmaal dat gelukt, vindt het alleen connectie op het eigen netwerk. Op 4G krijg ik geen beeld.

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke website.

Pluspunten

Heel duidelijk beeld en de hele ruimte te zien is ook van afstand te verdraaien naar alle kanten

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Heel goed bedrijf Geen problemen als je retour stuurt en meteen je geld weer terug gestort.

Pluspunten

Snel geleverd.

Na de update van de clever dog krijg ik geen verbinding meer laat staan dan ik de camera beelden kan bekijken.

Pluspunten

Bij eerder contact, snel antwoord ontvangen per mail met een oplossing

Na de laatste app update werken verschillende camera's niet meer zoals het hoort. Volgens gebruikershandleidingen ben ik niet de enige. Telefonisch niet bereikbaar, nog geen reactie op mail ontvangen. Zal graag een oplossing zien.

Pluspunten

Snelle verzending Prima product

Pluspunten

Ik miste 1 schroef achter in de nvr. Hoe kan ik de app uit schakelen die verbruikt veel stroom

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Altijd blij aan de telefoon

Ik heb de producten die op 31 mei jl. zijn besteld nog steeds niet ontvangen.

Pluspunten

Snelle levering goede kwaliteit

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goed product tegen een eerlijke prijs

Door fout van het bedrijf pogingen gedaan om te leveren op het verkeerde adres. Bestelling zou opnieuw verzonden worden op het juiste adres, maar na 2 weken nog geen feedback. Opeens wordt ticket gesloten op hun website en credit nota opgemaakt zonder enige uitleg.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb geen positieve punten voor dit bedrijf.Ik had een Panorama camera gekocht die niet werkte,ik had die teruggestuurd en na 1 maand,nog niets laten weten of een andere camera gekrijgen.

Ik had liever dat iemand iets me had laten weten i.v.m mij camera,als ik een andere krijg of mijn geld terug.

Pluspunten

Jammer dat niet alle kleuren verkrijgbaar zijn Hoesjes in meerdere kleuren zou ook leuk zijn

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en adequate levering

Intussen heb ik 2 x contact gezocht per email, om een technisch probleem opgelost te krijgen, en geen enkele keer is er gereageerd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle verzending Bij klacht over een kapot kabeltje, direct een nieuwe

niet toegankelijk geen antwoord betreffende een technische vraag komt niet na wat het beloofd (de camera is alleen zichtbaar op de app wanneer je op hetzelfde wiffi netwerk blijft slechte gebruiksaanwijzing duurde lang voordat de camera de wiffi ontvangt

Pluspunten

Snelle levering, mooie prijs, mooie camera, makkelijk te installeren, en overal goed te bekijken, oftewel dik tevreden!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Poging voor dit idee.

Allereerste, wat heeft Kiyoh te maken met het bedrijf van Cleverdog. Apparaat werkt slechter dan verwacht. Diverse fouten in de vertaling en afwijkende inhoud in de al zeer beperkte gebruikershandleiding. De Engelstalige geeft niet meer uitleg. Deze manier werkt niet zoals aangegeven. App is niet in Nederlands. De camera geeft geen beeld met de app. Dien steeds knop op de camera in te drukken. Verbinding maken met camera werkt niet, blijft vaak staan op "connecting...". Ook wordt de verbinding snel verbroken. Er is niet mogelijk eigen WiFi netwerk te behouden. Tijdens proberen is er geen internetverbinding op de smartphone. Datum en tijd staan verkeerd en zijn niet aan te passen. Melding bij beweging werkt niet. Hoe wilt camera kunnen opnemen? Bij verlaten van de ruimte is het niet mogelijk de camera te besturen en de beelden te zien. Geprobeerd en ervaren met meerdere smartphones. Na herinstallatie van app blijven gegevens en instellingen staan. Waarom werkt dit niet gewoon met webbrowser samen met een computer. Via WiFi nee, via kabel en station zal dit beter werken.

Graafstroomstraat 2628

3044 AR Rotterdam