Pluspunten

Netjes aan de telefoon emails beantwoorden ze erg laat maar daar tegenover staat weer dat ze het keurig oppakken en oplossen.

Misschien iets snellere reacties op vragen per email of terugbel verzoek.

Pluspunten

Een aanrader

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs kwaliteit is ok

Duidelijkere handleidingen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Beste reeds verschillende camera's besteld , steeds correct geleverd , de laatste bestelling nu nog niet aangekomen terwijl ze melden dat hij geleverd is , op 10 augustus een mail gestuurd en ze gingen binnen de drie dagen antwoorden, nog geen antwoord, gr Christel

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Werkt prima

Nvt

Pluspunten

Camera neemt niet goed op. dagdelen vallen uit. geluid is niet te horen, kraakt enorm. klacht ingediend bij bedrijf en zal binnen 3 dgn bellen. nu een week verder nog niets gehoord. waardeloos. na 5 dagen nieuwe mail gestuurd met de vraag waarom ik niets heb gehoord. nu nog steeds niets vernomen. is dit wat hun noemen een gepaste oplossing??

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Sehr einfache Bedienung und gute Bildqualität!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Redelijk snelle levering

Indien je de producten wilt retourneren en -/ of je overeenkomst wilt herroepen, reageert het bedrijf nergens op. Zelfs op een ingebrekestelling komt geen enkele reactie. Je kunt je geld terug halen via een incasso bureau. Wees gewaarschuwd, doe hier GEEN zaken mee!!!

Pluspunten

Snelle levering van de producten Ondanks de meerdere negatieve reviews over de producten ben ik na 2 jaar gebruik uiterst tevreden. Zeker gezien de prijskwaliteits verhouding. Wij gebruiken de clever dog cam en de outdoor camera en deze doen wat ze moeten doen. Prima producten van een prima bedrijf

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

goede website

contact alleen via email? reactietijd email (moet nog reactie ontvangen) levertijd 2/3 dagen ?????? na 10 dagen nog geen bestelling ontvangen zelfs via envelopen.nl niet bereikbaar 100% afraden

Pluspunten

Levering snel ontvangen. Installatie van de app is goed gegaan. Het connecteren met de camera duurde iets langer dan gedacht aangezien de handleiding iets te simpel is opgesteld. Hier en daar wat meer info over het wifi deel en hoe de app connectie maakt met een externe server zodat je via 4G van buiten je eigen netwerk kan volgen. Dat wordt niet uitgelegd en vind ik wel belangrijk om te weten.

Pluspunten

Snelle levering en camera werkt super, mooi beeld en makkelijk te installeren met wifi

Als je de camera op het voetje poneert dan gaat deze licht omhoog, zou verticaal moeten blijven of zelfs een optie om wat omlaag te kunnen richten. Ook de adapter voor stroom zou handiger zijn als die aan de achterkant zit, niet aan de zijkant.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Camera werkt slechts zeer zelden.

Pluspunten

duidelijke site, snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke beelden

Graag meer duidelijkheid over het gebruik van de de huisjes die op het scherm van mij gsm verschijnen als er een beweging is waar genomen

Pluspunten

Snelle levering. Goed produkt

Pluspunten

Werkt goed er zit wel een waas over de camera maar verder prima

Zorg dat de updates werken verders ga zo door

Pluspunten

Snelle levering,en goed materiaal

Pluspunten

Zeer snelle levering goede instructie voor installatie

Pluspunten

Heel erg tevreden over de product ik heb inmiddels al vijf producten voor jullie een deur wifi deurbel vier beveiligingscamera‘s ik ben Er heel erg blij mee

Misschien nog even een keertje een update maken voor iets beter helder beeld iets meer kwaliteit zou wel handig zijn voor het inzoomen verder is het gewoon goed beeld

Pluspunten

Zoals altijd een snelle levering

N.v.t

Pluspunten

Niets te klagen. Snelle service. Kind kan het aansluiten en super kwaliteit. Ben echt tevreden

Uitbreiden in de app om meerdere camera’s in een beeld te kunnen kijken

Pluspunten

Fijn materiaal! Doen wat ze moeten doen, prijs kwaliteit

Zou het niet weten.

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke Nederlandse handleiding... plug en play. Super tevreden

Even je PB lezen op Facebook- messenger. Zit nog op 1 antwoord te wachten

Graafstroomstraat 2628