Pluspunten

goede service en levering

Pluspunten

Verzending was snel. Na een paar dagen deed de meebestelde sd kaart het niet goed meer gelijk kosteloos een nieuwe opgestuurd gekregen en die was de andere dag gelijk binnen. Echt helemaal top

Het is een beetje zoeken als je de klantenservice telefonisch wil bereiken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Contact krijgen met dit bedrijf is een ramp wordt niet gereageerd of telefoon op genomen! Bestel er nooit meer!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Very bad customer service no reply to emails sent try to sent back items had to make a complaint to paypal

Answers your emails listen to your customer and free delivery means free delivery

Pluspunten

Pluspunten

ottimi prodotti

Pluspunten

product snel geleverd en helemaal naar wens

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service. Bij mij was de zending zoek geraakt. Het pakketje is opnieuw gestuurd en ik heb er zelfs een memory card bij gekregen. Was niet eens nodig, maar wel heel netjes.

Pluspunten

Service!!

Niets

1 star: very bad, unacceptable

Positive

Great picture.

Suggestions

I bought 2 outdoor cameras and they both suffer the same problems. Notification is unreliable, it notifies when there is nothing to see and does not notify at all when person or object passes. If it does manage to record photos when object a person passes it is so slow it misses the person. SD card records randomly. No fast forward or rewind so checking recordings is painful. No information on connecting to the suggested cloud. Cameras drop off line frequently. NO RESPONSE FROM HELP LINE OTHER THAN AN AUTOMATIC REPLY SAYING THAT I WOULD GET A PERSONAL REPLY WITHIN 3 WORKING DAYS, THIS WAS A WEEK AGO! Very disappointed with purchase and now returning both cameras. A friend who also purchased 2 outdoor cameras is having exactly the same issues.

• Would you recommend us? No

Pluspunten

Snelle levering en goede producten .

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over jullie producten werkt goed werkt makkelijk zekere aanrader voor particulier alles voor zakelijk

Als je inzoomt met de wifi camera van jullie dan heb je nog wel eens tot pixels weg gaan maar door de tram niet helemaal scherp is als je dichtbij je wilt bekijken dat is het enigste wat mij opvalt verder is zijn de mooie HD broer die die maakt ik heb een middels nu vier camera’s van jullie een wifi dubbel en drie beveiligingscamera’s jullie houden mij huis in de gaten nu voor de eerste keer een hele week dus dat gaat helemaal goed

Pluspunten

Snelle levering. Goed functionerend apparaat en makkelijk aan te sluiten

Pluspunten

Het product werkte niet met de KPN box. Moest eerst instellingen veranderen

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

levering verliep correct ,wel tweemaal moeten langs komen

sms ongeveer uur voor levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle en veilige verzending. Kwalitatief product. Scherpe prijs

Graafstroomstraat 2628

3044 AR Rotterdam