Pluspunten

goede en snelle levering + perfecte service.. we hadden na een half jaar 1 camera, wat roze beeld vertoonde. na een mailtje aan het bedrijf de volgende dag een nieuwe set in huis. super service.

geen

Pluspunten

Snelle Levering.. bereidheid om mee te denken met klant. en mooie apparatuur.. die ECHT plug and Play is.. wel maak ik mij zorgen over de toegankelijkheid via internet maar als het goed is kan dat worden afgevangen met een goed ww. (https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/28-09-2015/gluren-bij-de-buren-met-ip-cameras/?)

voorals nog geen

Pluspunten

Makkelijk bestellen, snel en probleemloos afgeleverd.

Pluspunten

Snelle en correcte levering,

Pluspunten

snelle service

géén

Pluspunten

Direct snel duidelijk

Ga zo door.

Pluspunten

Supersnel geleverd csmera’s werken prima en goed HD Zeker voor €189 TOP!!!

Pluspunten

Ben zeer tevreden over dit bedrijf. Snelle en correcte bezorging, prima en vriendelijke communicatie.

Pluspunten

Correcte informatie, prijs kwaliteit

Pluspunten

Site is duidelijk en makkelijk en duidelijk in gebruik. Ook de bestelling en betaling verloopt moeiteloos. Na deze handelingen ontvang je gelijk een mail met het overzicht van je bestelling. Ook tracking van de levering was accuraat. Ook een compliment voor de bezorging. Bij niet thuis werd keurig een briefje in de bus gedaan en tevens een mailtje gestuurd met niet alleen het afleveradres, maar zelfs de naam van ontvanger erbij. Kortom..een mooi product, prijs kwaliteit is goed, het pakketje wordt goed verpakt en zelf de levering verloopt snel met een correcte afhandeling.

Pluspunten

snelle levering en camera's zijn top

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Geen idee

Geen idee

Pluspunten

Levering binnen 24 uur na betaling. Verdere beoordeling kan ik nog niet geven. Voor het eerst product gekocht bij en van CleverDog. Maar tot nu toe positief. Heb wel al CleverDog 3 keer geadviseerd en ik weet dat 2 daarvan in ieder geval ook wat gekocht hebben.

Naamsbekendheid en kwaliteit van producten kon ik weinig tot niets over vinden. Maar door de aanbieding ben ik overstag gegaan. Nu moet nog blijken of er een kwaliteitsproduct is geleverd.

Pluspunten

Supersnelle service

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

1 clever makkelijk geinstalleerd

2e clever dog krijg ik niet aan de praat?

Pluspunten

Goede service, snelle communicatie!

De babyfoon die wordt verkocht voldoet eigenlijk niet helemaal als babyfoon, zit geen vox functie op, alleen bewegingsdetectie!!

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Eerlijke en goede service

Pluspunten

Antwoorden op vragen die gesteld worden Afspraken nakomen....

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Overzichtelijke website en snelle verzending. Goede prijs kwaliteit verhouding in materiaal

Verzendadres dient beter gekoppeld te worden. Onzorgvuldig nakijken van verzendadres. Voor de 2 bestellingen naar een verkeerd adres verzonden wat onze planning in de war gestuurd heeft.

Graafstroomstraat 2628

3044 AR Rotterdam