Goedemiddag Robin, Bedankt voor je reactie, hoewel deze voor ons uiteraard niet fijn is. Allereerst onze excuses dat het zo lang duurt, dit verdiend zeker niet de schoonheidsprijs, helemaal mee eens. Een verhaal heeft echter altijd 2 kanten, ik wil graag die van 123installatieshop.nl belichten: We zijn in deze garantie aanvraag afhankelijk van onze groothandel en Duco omdat het een technisch product is wat gerepareerd kan gaan worden, dit moet eerst worden beoordeeld door de technische reparatie afdeling van Duco. Door onderbezetting (lees te weinig vakkundig personeel) bij zowel de groothandel als bij Duco heeft het veel langer geduurd om alles op te pakken. We hebben echter als 123installatieshop je wel steeds te woord gestaan en snel gereageerd op jouw emails dus de opmerking '123installatieshop doet hier niet aan' vind ik daarom niet terecht. Gelukkig hebben wij vandaag 14/4 bericht gehad dat het product is afgekeurd en dat wij een credit gaan ontvangen. Direct heb ik jou daarop een mail gestuurd dat we begin volgende week een nieuw product bij jou gaan leveren. Wij verwachten dat we hiermee deze garantie aanvraag op een juiste manier hebben afgehandeld en dat alleen de duur van het traject beter moet. Mocht je nog vragen hebben of opmerkingen dan weet je de weg om ons te bereiken. Groeten, Jan Willem / 123installatieshop.nl
123installatieshop.nl is dé webshop op het gebied van al uw installatiematerialen voor zowel de professional maar ook de handige doe-het-zelver.