Hallo Govert, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat meedenken wordt gewaardeerd. Hierdoor voorkomen wij vaak retouren wat voor beide partijen altijd fijn werkt. We zien je heel graag weer terug in onze webshop! Groeten, Joeri
Bedankt voor je mooie beoordeling Max!
Hoi Jason, Allereerst bedankt voor je mooie beoordeling. Daar worden wij erg vrolijk van! Voor ons was het ook erg leuk om kennis te maken en je te helpen bij je klus met diverse Rehau Rautitan producten. Samen met de gehuurde perstang heb je het mooi zelf kunnen monteren, top! Ook erg leuk om te horen hoe jij met je werk bezig bent, daar liggen veel overeenkomsten met onze firma. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer. Groeten, Joeri en Jan Willem
Hoi Samo, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Fijn om te horen dat onze persoonlijke benadering door jou word gewaardeerd. Voor ons ook een erg mooi project met Ubbink Air Excellent producten waar we in combinatie met Ubbink Nederland weer diverse dingen bijgeleerd hebben. Groeten, Jan Willem en Joeri.
Originele beoordeling
123installatieshop.nl is dé webshop op het gebied van al uw installatiematerialen voor zowel de professional maar ook de handige doe-het-zelver.