Geweldig, super service!

Voor 5 uur besteld en alles netjes afgeleverd. En niet te vergeten helemaal niet duur!

Super! Uitstekende service.

Goede communicatie en er word met je meegedacht. Iets wat je niet vaak ziet bij een webshop!

Geduldig alles voor me uitgezocht en uitstekend advies gekregen

Geduldig alles voor me uitgezocht en uitstekend advies gekregen. Meteen tot koop over gegaan en de volgende dag in huis

Top alles lekker vlot en goede service

Chat was super werd meegedacht in oplossingen. Bezorgen was ook lekker vlot en de service ook top.

snelle online service, met advies

snelle chat online

Geweldig!

Ik heb een airco met toebehoren besteld. Daarnaast had ik een paar speciale wensen. Er werd goed op ingespeeld en alles keurig volgens afspraak in orde gemaakt. Mijn complimenten en aanbeveling!

Heel goed geholpen

Vriendelijk en snel geholpen voor wat ik zocht

Wat een top service!

Een snelle chat bericht. Goede service. Echt top.

Snelle en goede service, zelfs op laat tijdstip

Ik ben bezig een nieuw leidingen systeem aan te leggen en had een vraag. Ik kon de chat direct starten (zelfs om 21:30) en kreeg snel en vakkundig advies. Wat mij betreft ontzettend klantvriendelijk!

Super snelle reactie op de chat..zelfs s avonds om 21.30

Echt top. Had nog even wat vragen en daxht...vraag t ff via de chat. Omdanks dat ze gesloten waren, toch gelijk antwoord. Dan mag t best iets meer kosten. Ik ga morgen bestellen

Wat een service

Ze zijn aardig heel behulpzaam en de service is boven verwachting

Ik heb zondag een bestelling gedaan en zoals het er nu uit ziet word deze morgen geleverd. Wat ik vooral netjes vind is dat ze super snel reageren op de chat die mogelijk is via de website. Echt tot nu toe super bedrijf

Snelheid, service en kwaliteit

Via chat en mail snelle communicatie en inhoudelijk goede adviezen. Er wordt meegedacht en er wordt alles aan gedaan om te zorgen dat klant tevreden is. Super snelle levering (volgende dag, ook bij een groot pakket) en scherpe prijzen. 4,5 van de 5 sterren; je moet altijd scherp blijven ;-)

Prima VOOR elkaar !

Ook bij garantie gevallen adequaat optreden. Top

Goede service, betrouwbaar bedrijf

Duidelijke website, ruim aanbod. Snelle levering, betrouwbaar.

Goed geholpen bij het bestellen van decentrale WTW ventilatie

Naast het goede advies ook nog een aangescherpte prijs ontvangen.

Zeer tevreden. Top shop.

De ware kwaliteit van een verkoper blijkt pas hoe er wordt omgegaan met problemen. De 123installatieshop heeft mijn probleem direct verholpen, en is een zeer professionele shop gebleken. Ik kan ze een ieder aanbevelen. De aangeschafte rookmelders vertoonde kuren. 1 email gestuurd, het werd uitgezocht, en ik kreeg 3 nieuwe rookmelders toegestuurd.

Snelle en correcte afhandeling bij beroep op garantie

Ik deed een beroep op de garantie omdat een rookmelder defect raakte na enkele jaren, terwijl deze 5 jaar gegarandeerd zou werken. Ik kreeg dezelfde dag nog reactie en werd heel goed geholpen. Uitstekende service.

Een via de website besteld artikel bleek niet voorradig of binnen een acceptabele termijn leverbaar. Na een telefoontje met 123 installatieshop alsnog binnen een dag een vervangend artikel zonder extra kosten geleverd gekregen. Klasse!

Service gericht

Service gericht

Eenvoudig besteld, vriendelijke service

Snel en eenvoudig een moeilijker te verkrijgen koppeling besteld via 123installatieshop. Bezorger (extern) vergat briefje door bus te doen bij niet thuis. 123installatieshop gebeld en zeer vriendelijk en snel geholpen. Tevreden klant!

Goede service en snel geregeld

zeer vriendelijk personeel die mij gelijk belde dat er iets niet leverbaar was en gelijk voor een alternatief in aktie kwam. Super bedrijf

Fijne samenwerking en men denkt goed mee

Top service en goed advies bedankt weer!

Zeer goede service EN goed telefonisch bereikbaar

Webshop waar je vrij direct mensen aan de telefoon krijgt die je helpen of als ze iets niet weten dat eerst uitzoeken en je ook vlot een antwoord geven. Zeer goede service ook in algemene zin.

Heel goed geholpen!

Professioneel advies, super snelle levering!

Arsenaal 6 a

3905 NN Veenendaal

Over 123Installatieshop.nl

123installatieshop.nl is dé webshop voor al uw installatiematerialen, zowel voor professionals als handige doe-het-zelvers. Bij ons draait het niet alleen om scherpe prijzen, zoals u kunt zien in onze reviews! Wij bieden een uitgebreid assortiment op het gebied van ventilatie voor zowel nieuwbouw als verbouw, waaronder Ubbink ventilatiekanalen en WTW-systemen van diverse merken zoals Zehnder. Daarnaast vindt u bij ons complete sets voor het aanleggen van vloerverwarming, warmtepompen, zinken hemelwaterafvoer, leidingsystemen van Uponor en Rehau, Haier Airco's en nog veel meer! Bezoek onze webshop voor ons volledige assortiment!