Pluspunten

- Flexibel - Groot en alsmaar groeiend assortiment - Scherpe prijzen - Prettig contact

- Bij sommige artikelen staat algemene informatie over de leverancier en/of productlijn en geen productspecifieke informatie. Dat kan voor een 'onwetende' klant lastig zijn. - Het is mij een aantal keren gebeurd dat de link naar de betaalprovider niet werkte. Met een telefoontje kreeg ik dan altijd snel een betaallink per e-mail toegezonden.

Pluspunten

Duidelijk artikeloverzicht

Op de site vermelden vanaf welk bedrag er gratis geleverd wordt

Pluspunten

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en betalen

Pluspunten

Zeer snelle en goede service voor een top prijs. Goed advies en top producten.

Pluspunten

Snelle levering en redelijke prijzen.

Pluspunten

Zeer snel afgehandeld

Pluspunten

Perfecte service. Tussentijdse info over voortgang. Perfect

Pluspunten

Snelle reactie op vragen gesteld per mail, scherpe prijzen en vlotte correcte levering.

Pluspunten

Scherpe prijs en snelle levering, Mail contact gehad voor de bestelling en ook snel antwoord gekregen

Pluspunten

Scherpe prijzen, goede service en snelle levering.

Website mag voor mij iets duidelijker. Het viel mij ook op dat de producten niet altijd duidelijk gesorteerd zijn op bijvoorbeeld diameter. Dit is bij PVC-stukken wel handig. En sommige producten kan ik alleen met de zoekfunctie vinden en niet m.b.v. rubrieken (rookmelders).

Pluspunten

Scherpe prijs, vlotte communicatie, correcte afhandeling. Niets op aan te merken!

Pluspunten

Gewoon zelfde a-merk product voor de beste prijs.

Pluspunten

Product goed omschreven en snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, denk mee en geeft zeer goede uitleg. Top service dus.

Pluspunten

Top service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijzen van de artikelen; oplossen van probleem aangaande verkeerd geleverd produkt

telefoon aannemen en reageren op mail

Pluspunten

Snelle respons Lage tarieven Gratis levering

Pluspunten

Snel en een goede prijs.

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling en ook meedenkend in oplossingen voor de klant. Opsturen naar buitenland ook geen probleem! Zeer tevreden.

Pluspunten

Achteraf betalen mogelijk, servicegericht bij telefonisch kontakt en snelle levering.

Pluspunten

SNELLE LEVERING

Pluspunten

Snel en correct

Pluspunten

Zeer snelle levering. Artikel was niet voorradig op moment van bestellen, iets uitgebreider artikel tegen zelfde prijs en direct geleverd de volgende dag: dat is nog eens service!

Website ziet er wat gedateerd uit.

Pluspunten

Snelle service, goede producten, scherpe prijzen!

Niet verzenden met GLS, want dat levert vaak gedoe op

Arsenaal 6 a

3905 NN Veenendaal

Over 123Installatieshop.nl

123installatieshop.nl is dé webshop voor al uw installatiematerialen, zowel voor professionals als handige doe-het-zelvers. Bij ons draait het niet alleen om scherpe prijzen, zoals u kunt zien in onze reviews! Wij bieden een uitgebreid assortiment op het gebied van ventilatie voor zowel nieuwbouw als verbouw, waaronder Ubbink ventilatiekanalen en WTW-systemen van diverse merken zoals Zehnder. Daarnaast vindt u bij ons complete sets voor het aanleggen van vloerverwarming, warmtepompen, zinken hemelwaterafvoer, leidingsystemen van Uponor en Rehau, Haier Airco's en nog veel meer! Bezoek onze webshop voor ons volledige assortiment!