Pluspunten

Prima bedrijf, goede prijs kwaliteit, snel geleverd

Pluspunten

Zeer snelle levering, super

Pluspunten

goede snelle service voor een top prijs

Pluspunten

Pluspunten

Scherpe prijs en snelle levering

Volgens mij klopt de voorraad info op de site.

Pluspunten

Op Voorraad is inderdaad op voorraad, én vandaag besteld morgen in huis werkt perfect!

Pluspunten

Snelle reactie op mail Snelle en goede levering

Pluspunten

Uitstekend advies en snelle communicatie.

Pluspunten

Snelle levering en goed advies voor installatie

Pluspunten

Perfecte snelle levering voor een goede prijs

Pluspunten

9.8

Pluspunten

Snelle levering en het product goed verpakt. Ook word je via de mail goed op de hoogte gehouden.

Pluspunten

Perfect geholpen!

Pluspunten

Vraag snel en uitgebreid per telefoon beantwoord

Pluspunten

Goede prijs, snel en goede service.

Pluspunten

Duidelijk en volgens afspraak

Pluspunten

Goede service en snelle levering

Pluspunten

Duidelijke site en communicatie. Een transportschade snel hersteld. En de prijzen zijn goed. Ik ben een tevreden klant.

Pluspunten

Pluspunten

Spullen besteld en (relatief ivm weekend) snel geleverd!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de afhandeling van de bestelling

Vermeld op de website dat er een sluiting is (vakantie). Daardoor was de helpdesk niet bereikbaar.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

op de 26e een bestelling gedaan. Krijg wel een automatische bevestiging, maar sindsdien is het stil. Geen mail oid over wanneer het wordt verzonden. Als je belt krijg je antwoord apparaat waarin men zegt dat je voor vragen 'buiten kantoor uren' moet mailen terwijl het om 11.00 uur 's ochtends is.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De prijs lijkt goed, maar de teleurstelling is des te groter.

Ivm vakantie onderbezet dus daarom langere reactietijd. Begrijpelijk. Maar dat wordt nergens vermeld dus dat wekte argwaan. Is nu opgelost. Hopelijk wordt de bestelling spoedig geleverd. En toch niet!! Na herhaaldelijk email-contact geen enkele reactie mogen ontvangen van medewerkers. Bedrijf zit ook potdicht. Na 3 dagen order geannuleerd. En opmerkelijk genoeg krijg je dan binnen 1 minuut een creditnota(die niet geautomatiseerd schijnt te zijn.) Zo snel als de creditnota is verstuurd, zo traag wordt de terugkoppeling naar Paypal gestuurd. Is nog niet gedaan. Kortom; ik hou het maar op slordig zaken doen en geen duidelijkheid geven of je nou dicht bent of niet. En dan zwijg ik nog maar even of het bedrag ook daadwerkelijk wordt gecrediteerd. 123-installatieshop is een bedrijf om in de gaten te houden en even geen zaken mee te doen!

Arsenaal 6 a

3905 NN Veenendaal

Over 123Installatieshop.nl

123installatieshop.nl is dé webshop voor al uw installatiematerialen, zowel voor professionals als handige doe-het-zelvers. Bij ons draait het niet alleen om scherpe prijzen, zoals u kunt zien in onze reviews! Wij bieden een uitgebreid assortiment op het gebied van ventilatie voor zowel nieuwbouw als verbouw, waaronder Ubbink ventilatiekanalen en WTW-systemen van diverse merken zoals Zehnder. Daarnaast vindt u bij ons complete sets voor het aanleggen van vloerverwarming, warmtepompen, zinken hemelwaterafvoer, leidingsystemen van Uponor en Rehau, Haier Airco's en nog veel meer! Bezoek onze webshop voor ons volledige assortiment!