Pluspunten

Prima prijs, snelle levering

Buitenkant ketel licht beschadigd

Pluspunten

Na vriendelijk overleg of onderdeel op voorraad was, deel besteld en volgend dag rond 900 uur binnen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte levering, scherpe prijzen

Levering! Een meer dan 500,- kostende douche-wtw in de voortuin direct aan de openbare weg leggen..... Probeer het dan bij de buren, of neem contact op. Gelukkig lag hij er nog 's avonds.

Pluspunten

Snelle levering goed verpakt. Prima prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

Snelle levering ..

Duidelijker verzend datums zonder dat je een account hoeft aan te maken

Pluspunten

123installatieshop.nl denkt mee, positieve klanthouding, snelle levering

Pluspunten

Netjes zoals op de website vermeld de volgende dag in huis.

Nvt

Pluspunten

Snelle levering en scherpe prijzen. Belangrijker nog: perfecte after sales.

Bij levering waren we niet thuis en stond het pakket buiten in de regen. Gooi t pakket in bv de papiercontainer of (in ond geval) de aanhangwagen oid.

Pluspunten

Denkt heel goed mee en levert goede service. Snelle levering en alleen kwaliteit producten.

De specificaties van sommige producten mogen uitgebreider. Bij sommige koppelingen staat er geen verdere informatie over bv het type schroefdraad.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Verkeerde materiaal geleverd en als je belt en erover vraagt, kwam het over dat ik eigenlijk niet zo moet zeuren en blij moest zijn met wat er geleverd is

Duidelijk zijn in wat jullie leveren en klantvriendelijkheid en als het niet leverbaar is, de klant informeren

Pluspunten

zeer goed geholpen, ook met vervanging ander product.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Service + levering

Voor intracommunautaire bestellingen kan geen online bestelling worden gedaan gezien de BTW er steeds wordt bijberekend. Dit moet dus steeds via een omweg,

Pluspunten

Top in communicatie, prijs en levering.

Pluspunten

prima service goed advies

Pluspunten

Goede kwaliteit epdm dakfolie geleverd gekregen, snelle levering en goede transporteur!

Pluspunten

Goede service, ook de communicatie is een plus. Direct mail terug of bij bellen goede communicatie

Bij sommige producten op de webshop te weinig informatie of geen, daarin kan nog verbetering komen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs en website prima. Snelle levering

Communicatie indien niet via Post NL van de tracking informatie. Werd niet gegeven en ook niet zichtbaar op persoonlijke websitepagina.

Pluspunten

Prima prijzen, snelle verzending.

track&trace werkte niet. Link naar track&trace verwees naar PostNL, maar bestelling werd ontvangen door DPD.

Pluspunten

Afhandeling bestelling ging soepel. Artikel snel in huis.

Pluspunten

Heb telefonisch contact gehad voor mijn bestelling, en ben erg goed en vriendelijk geholpen.

Geen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijke site, goede prijs

Zaterdag besteld en pas donderdag geleverd. Mede door Post nl?ontevreden over lange levertijd, 2 dagen thuis moeten blijven om pakket te kunnen ontvangen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kwaliteit/prijs verhouding.

Beter communiceren en klant is koning is ver te zoeken. Track en trace,

Arsenaal 6 a

3905 NN Veenendaal

Over 123Installatieshop.nl

123installatieshop.nl is dé webshop voor al uw installatiematerialen, zowel voor professionals als handige doe-het-zelvers. Bij ons draait het niet alleen om scherpe prijzen, zoals u kunt zien in onze reviews! Wij bieden een uitgebreid assortiment op het gebied van ventilatie voor zowel nieuwbouw als verbouw, waaronder Ubbink ventilatiekanalen en WTW-systemen van diverse merken zoals Zehnder. Daarnaast vindt u bij ons complete sets voor het aanleggen van vloerverwarming, warmtepompen, zinken hemelwaterafvoer, leidingsystemen van Uponor en Rehau, Haier Airco's en nog veel meer! Bezoek onze webshop voor ons volledige assortiment!