Pluspunten

Gister besteld vandaag in huis!

geen

Pluspunten

Goede en snelle levering van de bestelde producten.

Pluspunten

Snel Geleverd, Goede prijs en goede service

Pluspunten

Goede bereikbaarheid en diverse keren goed te woord gestaan met advies. Alle afspraken nagekomen voor wat betreft de levering. Jullie zijn wat mij betreft een schoolvoorbeeld van hoe het ook kan. We gaan jullie aanbevelen. Kleine opmerking, bij rtm muurplaten staat een verkeerde foto. (bij de einddop is een muurplaat afbeelding geplaatst)

Pluspunten

Gisteren besteld en vanmorgen al binnen. Thermostaat was er eerder dan de factuur haha

Pluspunten

Groot aanbod met een scherpe prijs

heb ik niet kunnen vinden

Pluspunten

Zoals beloofd, super!!! Ga zobdoor

Pluspunten

Goed advies gehad over onze vloerverwarming en de evohome set en de dag er op in huis zoals beloofd. Gateway zou binnen een week geleverd worden en kwam de dag er op al. Ik beveel jullie aan.

Pluspunten

snel geleverd

Pluspunten

telefonisch goed bereikbaar, chat werkt prima, snel geleverd. bedankt!

Arsenaal 6 a

3905 NN Veenendaal

Over 123Installatieshop.nl

123installatieshop.nl is dé webshop voor al uw installatiematerialen, zowel voor professionals als handige doe-het-zelvers. Bij ons draait het niet alleen om scherpe prijzen, zoals u kunt zien in onze reviews! Wij bieden een uitgebreid assortiment op het gebied van ventilatie voor zowel nieuwbouw als verbouw, waaronder Ubbink ventilatiekanalen en WTW-systemen van diverse merken zoals Zehnder. Daarnaast vindt u bij ons complete sets voor het aanleggen van vloerverwarming, warmtepompen, zinken hemelwaterafvoer, leidingsystemen van Uponor en Rehau, Haier Airco's en nog veel meer! Bezoek onze webshop voor ons volledige assortiment!