Pluspunten

Snelle levering en goede updates van de verschillende bestelstatussen

Pluspunten

Prima service!

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Snelle service Goede communicatie via de mail

Pluspunten

Op woensdagochtend vroeg (04:40 uur) besteld, op donderdag bezorgd. Goede verzending, netjes ingepakt. Echter, op vrijdag kwam ik erachter dat de prijs van de laptop inmiddels 50 euro lager was i.v.m. een folderaanbieding sinds donderdag. Natuurlijk hierover een e-mail gestuurd en kreeg keurig een tegoedbon aangeboden ter waarde van het prijsverschil. Aangezien ik toch nog accessoires zocht, kwam dat mooi uit! :-)

Pluspunten

Zeer snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede en snelle levering

Pluspunten

Snelle en keurige levering van producten Scherpe prijzen

Pluspunten

prima levering en snel, alles werkte zonder gedoe.

Zover geen verbeterpunten dusdus

Pluspunten

Je wordt steeds prettig en vlot geholpen!

n.v.t.

Pluspunten

Gelukkig heeft de Paradigit nog steeds offline winkels om produkten te testen. Onlangs een tablet gekocht en het is online toch moeilijker om tot een keuze te komen. Even naar de winkel in Eindhoven geweest waar ik gewoon te tablets kon testen (apps installeren/spellen spelen enz.). M.a.w een aanrader!!

Pluspunten

snel bezorgd, overzichtelijke website en veel producten. ook relatief goedkoop.

als je weet wat je nodig hebt kun je dit beter online bestellen (behalve als het echt iets duurs is) want in de winkels die ik heb bezocht was het toch een beetje de trend van "oh, hebt u dit product5 al gezien dat niet is wat u nodig hebt en duurder is?". natuurlijk hoeft dit niet overal zo te zijn, dus neem dit alstublieft niet als een alsgemeen feit.

Pluspunten

Snelle levering. Levering op afgesproken tijd. Goede verpakking. Goede prijs/kwaliteit van geleverd product. Duidelijke correspondentie gedurende bestelling en levering.

Pluspunten

aardige website

ik had opgegeven dat pakket bij postnl punt afgegeven moest worden maar bij het overschakelen naar de betaal App is dit weggevallen en is de bezorger 2x voor niets aande deur geweest en had ik het niet binnen 24 uur maar ruim 3x zo lang

Pluspunten

de snelheid van bestelling naar levering, goede verpakking.van het produkt

mis wel e.e.a. m.b.t. garantie, of is dit niet jullie service?

Pluspunten

Duidelijke website, duidelijke communicatie tijdens de bestelling en snelle levering!

Pluspunten

Na bestelling waarbij 24 uurs levering werd gepromoot is het artikel helaas met een week vertraging geleverd. De heeft de helpdesk mij vriendelijk en goed geholpen. Vanwege de vertraging kreeg ik nog een waardecoupon. Topservice en aan te bevelen

Pluspunten

Prima online winkel, 'savonds Sound Blaster Z besteld en volgende dag in huis.

Pluspunten

Prima, spullen en keurig verpakt

Meer informatie over de verzending en het verloop daarvan.

Pluspunten

sublieme services na retour zending . echt die service desk is echt goed top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik had 2 laptops gekocht in de outlet 1 daarvan was niet goed en heb ik terug gestuurd. Er werd een andere geleverd ook uit de outlet uiteraard maar ik moest wel even 20 euro bijbetalen??? Viel verder niet over te praten, ik heb het maar gedaan.....

Pluspunten

* Leveringen komen netjes aan * Duidelijke gedocumenteerde site

* De klantenservice mag iets meer meedenken. Ik heb soms erg veel moeite om een antwoord compleet te krijgen. Bijv. als ik om de kosten, levertijd van een ssd schijf vraag en of men die kan plaatsen komt het antwoord. Ja, en de schijf kost .... Vervolgens moet er weer een vraag volgen om de kosten en levertijd enz. enz. duidelijk te krijgen. Na 2 keer maar afgehaakt.

Pluspunten

vlotte levering maak al meerdere jaren een bestelling gedaan en nooit teleurgesteld.

voor aankoop computers e.d. is een winkel een pre

Pluspunten

Duidelijke productomschrijvingen en goede klantenservice

Wanneer niet alle producten in 1x verstuurd kunnen worden maar later pas vanwege een langere levertijd van alles, is het handiger om duidelijk neer te zetten dat alles pas verstuurd word als alles compleet is.

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven