Pluspunten

Snelle levering, scherpe prijs!

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Snelle afhandeling van de defecte wifi versterker en via email elke keer een update ontvangen van de status.

n.v.t.

Pluspunten

Veel technische kennis aanwezig, mogelijkheid tot zelf samenstellen computer en duidelijke website.

Snellere reactie via social media (Facebook). Moet daar net als bij chat op de paradigit website mogelijk zijn een gesprek te kunnen voeren, in plaats van om de paar uur een berichtje.

Pluspunten

goede service

Laptop was niet leverbaar, maar dit is netjes opgelost.

Pluspunten

Snelle levering, goede productafbeeldingen

Die productomschriving mag wel ietjes dieper op het produxt ingaan, maar die is wel te doen

Pluspunten

Snelle bezorging

Geen uniforme termen op de site. Bij vergelijken is dit lastig, omdat het dus op dezelfde manier staat vermeld.

Pluspunten

Prima voorlichting en een eerlijk verhaal. Helaas was het artikel wat ik nodig had niet op voorraad. Men bood aan het te bestellen.Dit heb ik 's-avonds on line gedaan, Niet alleen de laagste prijs maar ook de volgende dag met Post.nl in huis!Prima.

Pluspunten

Super makkelijk bestellen en hele vlotte levering

Pluspunten

Snelle levering, zeer eenvoudige en duidlijke afhandeling en communicatie.

Betere beschrijving wat er bij geleverd wordt. Heb nu à 2 x een dell pc gekocht waar van de muis en het toetsenbord uit de doos waren gehaald. Geen probleem voor mij maar wel jammer dat men het er niet bij zet.

Pluspunten

Goede website. Snelle levering.

Ga zo door ik ben al jaren zeer tevreden. Hopelijk openen jullie snel weer een winkel in Rotterdam.

Pluspunten

Op donderdag RAM besteld voor een computer. Levertijd was de volgende werkdag en zoals beloofd kwam alles keurig ingepakt de volgende dag binnen. Netjes.

Pluspunten

Ik heb niks als lof over Paradigit en vind het heel jammer dat de zaak hier niet meer is. Wij hebben er alles van op Computer gebied.

Gewoon op dezelfde voet doorgaan.

Pluspunten

Prima klantenservice snelle bezorging duidelijke web pagina

Bezorgdag laten kiezen door klant. Vooral bij outlet producten.

Pluspunten

Supersnelle levering en keurig verpakt mijn bestelde artikel ontvangen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle verwerking bestelling

de levertijd van de bestelling

Pluspunten

Gratis verzending en snelle levering. Bestelde om 22:00, had het de volgende dag al in huis.

5 sterren dus geen verbeterpunten.

Pluspunten

Bestelling is correct en op de afgesproken tijd geleverd. Product is netjes verpakt en in prima staat aangekomen.

Pluspunten

Kundig personeel en goede service waarop ik al een keer een beroep heb moeten doen.

Pluspunten

Al jaren betrouwbaar, snelle levering en fenomenale service!

Pluspunten

tijdige levering

Pluspunten

Het gemak om bij Uw bedrijf te bestellen ,de perfecte afwerking van de zending en de korte leverings tijd zijn een 9 waard

Zou geen verbeterpunten kunnen bedenken

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs

Geen punten te verzinnen

Pluspunten

- Snelle opvolging van mijn order (bevestiging/factuur etc) - Snelle en nette levering van de bestelling

Als op website staat dat product leverbaar is, dit ook nakomen. Nu bleek er een item pas later geleverd te kunnen worden. Er wordt dus een verwachting geschept die niet wordt nagekomen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

hatten met een medewerker gaat goed. Terugkoppeling via de mail perfect.

Jammer dat contact centrum Paradigit telefonisch slecht te bereiken. Ik moet te lang wachten voordat ik een medewerker krijg. Vervelend dat Paradigit Zoetermeer niet meer bestaat als verkoop winkel. Werd daar altijd goed geholpen.

Pluspunten

Prima website, snel, makkelijk bestellen en betalen. Inleveren van een kortingscode verliep ook prima en het artikel werd op het afgesproken moment aan de deur afgeleverd. Dit proces was geheel te volgen via de aangereikte track en trace code.

Niet van toepassing.

Westerkade 16