Pluspunten

Bestelling gedaan voor DDR3 geheugen, een SSD schijf en een Asus WiFi router: prijzen zijn goed, gratis levering en keurig op tijd. Kortom; niets op aan te merken en het is goed online zaken doen met Paradigit! Uitstekend!

Pluspunten

Goede afhandeling. Fijn klantencontact.

Wij hadden een product retour gestuurd, omdat het beschadigd was. Wij hebben een nieuw product toegestuurd gekregen, maar dit bleek helaas geen nieuw product te zijn. Deze week ontvangen wij weer een nieuw product. Hopelijk is deze wel goed.

Pluspunten

veilig betrouwbaar en snel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling en correct

Pluspunten

Snelle en betrouwbare service Spullen zeer goed verpakt

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit producten en goede service.

Pluspunten

Goede service en supersnelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer tevreden met de geleverde Paradigit Home en Office Ultimate pc. Uiteindelijk ook tevreden met de excuses en de oplossing die is aangedragen na de vervelende discussie en verwarring over de leverdatum..

De informatie op de website over de beschikbaarheid en verzenddatum van de bestelde artikelen die beloofd wordt. In mijn geval besteld op woensdag in de wetenschap dat het op vrijdag geleverd wordt. Op het moment van bevestigen wordt het al zaterdag. En als ik dan betaald heb wordt mij in een mail verteld dat het nog 1dag later wordt zijnde dus een zondag waarop TPG niet bezorgd, dan wordt het dinsdag. Op dinsdag krijg ik na de nodige telefoontjes te horen dat het donderdag wordt. En op woensdag krijg ik een mail waarin wordt verteld dat het pas donderdag verstuurd zal worden, conclusie ik krijg het dus vrijdag pas binnen. Op de wbsite zie ik dan staan bij dezelfde pc voor 23:30 uur besteld morgen in huis. Na een boos telefoontje werd er uiteindelijk na hevig aandringen dan toch eindelijk actie genomen, en bleek alles op een misverstand en een fout ergens te berusten. Het is te hopen dat dit een uitzondering betreft, wel is alles uiteindelijk naar tevredenheid opgelost, zie bij positieve punten

Pluspunten

Hele snelle levering!!

ik zou toch graag weer de fysieke winkel terug hebben. Mis hem sinds hij weg is in Zoetermeer.

Pluspunten

Perfecte prijzen en hele goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs

Levertijden

Pluspunten

Winkels + webshop. Product op voorraad, scherp geprijst, volgende dag in huis

Pluspunten

Zeer snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede klantenservice die klachten serieus en goed afhandelt na eventuele klachten

Ik moest zelf achter de levering van het product na deze te hebben besteld. Jammer dat paradigit dit miet zelf door had.

Pluspunten

Goede producten, alles is precies zoals beschreven en een snelle levering!

Tijdje terug een aantal keren verkeerde informatie gekregen van één persoon op verschillende aankopen van het personeel van Paradigit. Heeft best veel frustratie veroorzaakt. Verder goed personeel!

Pluspunten

Bij mijn aankoop (die ik heb retourneren door mijn eigen fout) ging alles zoals gezegd werd, niks van aan te merken.

Alleen de tijd voordat ik mijn geld terug kreeg bij de retour duurde me iets te lang (4 dagen). Anders waren het 5 sterren geweest.

Pluspunten

Prijs is goed Medewerkers behulpzaam Je wordt snel geholpen

Pluspunten

Hele snelle correcte bezorging zorgvuldig ingepakt

Pluspunten

Snelle levering Heeft ook echte winkels om te kijken/kopen

Pluspunten

Helder over leveringsmoment Duidelijke informatie over det aan te schaffen product

Pluspunten

Snelle bezorging Je weet precies wanneer je pakket aankomt Goeie service

Assortiment groter maken

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website

Support procedure vereenvoudigen

Pluspunten

Duidelijke site!! Veel betaal opties!! En zeer goeie producten. Ben erg blij met mijn aankoop. Maandag besteld dinsdag in huis Top! Ook bij afhalen erg klant vriendelijk een aanrader!!

Geen!

Westerkade 16