Pluspunten

Snel

Pluspunten

Keurig op tijd alles geleverd. Grote door gebruikt met genoeg karton aan de binnenzijde om alles veilig op te sturen.

Puur voor de videokaart gtx 1070 is het onbekend wanneer gears of war 4 binnenkomt..

Pluspunten

Bestelde een smartphone bij Paradigit en die was binnen de 24 uur geleverd. Die smartphone ( motorola ) was prima in orde dus ik heb geen ervaring met terug-stuur service of zo maar tot zover dus alles in orde.

Kan ik niet bedenken want er waren geen complicaties.

Pluspunten

Goede prijzen & snelle levering

Pluspunten

Snel en zeer meedenkend

Pluspunten

Goede feedback voa e-mail. Duidelijke rekening Snelle levering

Vraag me als ik een defect heb, nu heb ik geen problemen dus kan ik de service niet reviewen.

Pluspunten

Duidelijke site, scherpe prijzen, goed assortiment, zeer snelle levering.

Pluspunten

Super klantenservice (Gratis retourneren) Gratis verzending vanaf €25,- Voor 23.30 besteld morgen in huis (Snelle verwerking)

Voor mij geen

Pluspunten

Snelle levering, product in goede staat aangekomen.

Wilde online bestelling omwisselen naar een bestelling in de winkel. Dit was helaas niet mogelijk.

Pluspunten

vertrouwbare bedrijf en goede bezorging en snel

Pluspunten

Ik had een hardware onderdeel helaas iets te voorbarig gekocht het bleek niet stuk te zijn , na contact met Paradigit die zeer snel reageerde mocht ik het zonder probleem terug sturen dus voor mij tot zover super service

zou het op dit moment niet weten

Pluspunten

Goede service, snelle levering.

De maat van de laptop was moeilijk in te schatten. Misschien is er iets te bedenken waardoor je de ware grootte van de laptop kunt zien op de website.

Pluspunten

Bestelling werd razendsnel verwerkt en verzonden. Voor 22.30 uur besteld en de volgende dag al in huis.

Geen.

Pluspunten

Levering prima binnen de aangegeven termijn. Goede verhouding prijs/kwaliteit.

Niet kan het tijdstip van bezorgen worden aangegeven. Aangeven, dat het pakketje afgegeven wordt bij het dichtst bijzijnde contactpunt van PostNL, waar het na een bepaald tijdstip kan worden afgehaald.

Pluspunten

Supersnelle levering en niks teveel betaald, super!

Pluspunten

Zoals door het bedrijf beloofd, een super snelle en keurige levering! Daarbij goede en overzichtelijke keuze op de website; ...Top

Pluspunten

Hele goede communicatie over bestelling en verzending. Bestelling ook netjes ingepakt met niet te veel karton/doos.

Voorlopig nog geen

Pluspunten

Duidelijke info, correcte en snelle levering voor concurrerende prijs.

Het instructie boekje van Elro is complex en niet efficiënt leesbaar. Er is door mij een verwijzend overzicht gemaakt geënt op het Elro instructie boekje., waarmee moeiteloos goed inzicht wordt gerealiseerd. Indien gewenst stel ik dat overzicht beschikbaar.

Pluspunten

Sinds kort bestel ik via dit bedrijf mijn smartphonesGoed website, snelle afhandeling

Tot nu geen minpunten

Pluspunten

De afspraken worden nagekomen Netjes een bevestiging van de bestelling ontvangen met daarop volgend info met tracking nummer voor de levering. ook goed en heel geleverd. Geen klachten, goede winkel.

geen

Pluspunten

Hele snelle bezorging, voor 23:30 besteld volgende dag in huis. Was netjes verpakt.

Pluspunten

Ik heb nu meerdere keren iets besteld bij Paradigit. Eerlijk gezegd had ik ze afgeschreven als leverancier, ik kan niet precies zeggen waarom maar 'gelukkig' moest ik iets hebben wat ze in de winkel hadden liggen. Dan is het wel handig dat je langs kan gaan. Vervolgens ook een gaan kijken bij het bestellen van hardware of ze het ook aanbieden en dan ook nog tegen een concurrerende prijs. De voorraad status op de site klopt tot nu toe perfect, en de levertijden ook. Wat nog beter is is dat de productomschrijving klopt met wat ze op de site hebben staan. En je kunt ook aangeven dat het pakket ergens anders moet worden afgeleverd dan je eigen adres en dat is zakelijk een fine optie (en dat stoppen ze niet de factuur in de doos erbij). Kortom een betrouwbare partij met hele goede prijzen.

(nog) geen

Pluspunten

Goede snelle levering en kwaliteit spullen

Ga zo door

Pluspunten

snelle afhandeling van een bestelling

Pluspunten

perfect voor usb 2.0

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven