Pluspunten

snelle levering prettige website koopwijzers

bij de laptops wordt de accuduur niet vermeld. Dit geldt overigens ook voor veel andere websites

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

- heel lange reparatieduur - laptop drie keer naar de reparatie geweest (altijd weer voor hetzelfde problem), uiteindelijk vastgestelt dat reparatie niet mogelijk is

Pluspunten

Ik heb mijn HTC 10 besteld op hun website. Ze hadden een goede prijs maar wat voor mij belangrijkste was dat ze betrouwbaar bedrijf zijn. De volgende dag werdt mijn telefoon netjes en verzorgd geleverd daar was ik erg blij mee.

Pluspunten

Snel, duidelijke en voordelig.

Pluspunten

Snelle levering ik had mijn spullen volgende dag al binnen scherpe prijzen via tweakers.net kwam ik terecht bij paradigit omdat zij de goedkoopste waren.

Pluspunten

Duidelijke site en bestelprocedure. Ze doen wat ze beloven.

Pluspunten

Fijne website, goede producten met een scherpe prijs.

Iets flexibeler met levering. Zou prettig zijn om aan te kunnen geven vanaf wat voor een tijd geleverd mag worden. Levering hoeft niet perse snel (binnen 3 a 5 dagen is ook prima). Kunnen jullie beter plannen en bezorgdienst kan wat meer combineren. Ook beter voor milieu.

Pluspunten

Makkelijk bestellen,Goede prijs en Snelle levering.

Pluspunten

snelle levering totaal voorraad staat keurig aangegeven op de site

Pluspunten

Betrouwbaar, snel en verstand van zaken.

Iets makkelijkere manier om mijn antivirusproduct te vinden op de site.

Pluspunten

Snelle levering goede communicatie en duidelijk

Pluspunten

Via keurig en overzichtelijke website een Lenovo laptop besteld. Zoals beloofd zeer snel in huis, en keurig verpakt. Ik ben zeer tevreden over het product de prijs en de bezorging ervan. Paradigit bedankt voor de goede service, ik weet in het vervolg waar ik zijn moet.

Pluspunten

Pluspunten

geen enkel negatief punt

Pluspunten

snelle levering, duidelijke site

Pluspunten

Alles supersnel, goed verpakt en tegen een zeer concurrerende prijs. Gewoon no-nonsense en precies wat ze beloven. Klasse!

Pluspunten

Pluspunten

goede communicatie rondom uitgestelde levertijd.

Pluspunten

Overzichtelijke en duidelijke website. Verzending prompt en duidelijk.

geen prima zo.

Pluspunten

fexibel kunnen om gaan met "domme" klanten zijn snel betrouwbaar behulpzaam

op dit moment geen

Pluspunten

Paradigit doet wat het moet doen!

Kan niets verzinnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wat meer duidelijkheid via de mail

Pluspunten

snelle levering, goede prijs !

geen

Pluspunten

Supersnelle levering voor een prima prijs

Ik zou het niet weten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik via internet een Iphone 6s besteld. Deze werd al de volgende dag geleverd. Ik was blij met de snelle levering.

Verbeterpunt is de service. Want het bleek dat de adapter het niet doet. Dit heb ik getest door een andere adapter te lenen en tien werkt het wel. De tekefoon is goed, kabel us gied alleen de adapter niet. Nu dacht ik, ik ga even naar de winkel en haal een nieuwe adapter. Nu blijkt dat deze niet op voorraad is, voor mij komt dat al vreemd over. De oplossing die geboden wordt is: adapter achter laten, deze wordt dan opgestuurd naar Apple. Apple zal dan een nieuwe adapter naar de winkel sturen en die moet ik weer ophalen. Ten eerste gast dit natuurlijk weer een tijd duren en ik moet weer naar de winkel. Op mijn vraag kan dat niet naar mijn adres gestuurd worden was het antwoord: Nee. Ik ben hiermee niet accoord gegaan. Vervolgens heb de online support gebeld. Die gaf als antwoord: stuur alles maar op en zoeken wij wel uit wat er aan de hand is en dan wordt een werkend geheel weer teruggestuurd. Daar was ik het al helemaal niet mee eens, immers dan heb ik een tijd lang ook geen telefoon meer. Vervolgens heb ik Apple gebeld en het probleem uitgelegd. Zij sturen mij meteen een nieuwe adapter op en daarna moet ik mijn oude adapter in de meegestuurde retourenveloppe de oude adapter terug sturen. Dus daar krijg wel meteen hulp. U brgrijpt dat u door uw werkwijze nu weer een klnt kwijt bent. Met vriendelijke groet, J. Stortelder

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven