Goed en transparant advies

Advies gevraagd voor upgrade oudere desktop met 1 TB SSD. Nette en snelle terugkoppeling met 2 adviezen inclusief installatie kosten.

Mijn bestelling had ik zeer snel in huis en goed verpakt, in 1 woord geweldig!

Bezorging ondermaats

Pakket vanavond tussen 18 en 21u NIET ontvangen. We waren gewoon thuis en er is ook GEEN kaart in brievenbus achtergelaten. Rond half 8 stond op track&trace dat pakket nog NIET bezorgd was. Om 9 uur stond op track&trace dat pakket niet bezorgd kon worden.

Betrouwbaar en snel

Makkelijk zoeken op de website. Snelle verzending en goede service met betrekking op de levering.

buying laptop

positive

Overzichtelijk en makkelijk !!!

Duidelijke site, met filters en gemakkelijke bestelprocedure.

Redelijk goed, maar wel met wat minpunten

Ik heb bij Paradigit een laptop besteld. Een HP Omen 15. Ik vond de prijs wel redelijk goedkoop voor de specificaties die hij had, helaas waren er natuurlijk wel minpunten; het beeldscherm heeft maar 60Hz, m.a.w. hij kan maar tot 60fps, wat wel erg laag is voor zo'n premium laptop. Hij maakt ook veel lawaai tijdens intensieve gebeurtenissen (gamen, bellen, streamen etc). Het contact met Paradigit was redelijk goed. Het bellen duurt helaas wel lang, maar het is het meestal wel waard. De klantenservice is goed en ik raad aan om uw producten daar te kopen!

Duidelijke website en goede service!

De website is heel duidelijk en alle categorieën zijn goed onderverdeeld. De prijzen zijn echt heel scherp. Echt de moeite waard om een kijkje op te nemen. Ruim assortiment tegen lage prijzen.

Snelle levering en overizchtelijke website

- Producten snel geleverd en makkelijk te volgen via track en trace. - UItgebreid assortiment aan producten - Scherpe prijzen - Overzichtelijke website - snelle levering

Top geregeld. Snel, goedkoop en geen bezorgkosten

Diverse onderdelen besteld voor netwerk. Snel gevonden

Zeer goede service

Om 13:00 uur besteld en de volgende dag al in huis. Tussendoor goede communicatie via de mail.

Snelle levering zonder problemen

Tablet met sd kaart gekocht, snelle probleem loze levering.

Zeer goede ervaring

Een iPad besteld om 13:30 uur. Meteen duidelijke e-mail gekregen met de status. Rond 19:00 uur bevestiging gekregen. En de volgende dag in huis. Kan bijna niet sneller.

Super!!!!!

Goed geregeld en prima bezorging

Makkelijk zoeken in de webshop, bestellen en klaar

Makkelijk zoeken in de webshop. Bestellen, betalen en morgen in de bus. Prijs is ook nog concurrent.

snelle levering en goede service. kreeg duidelijke mail met alle stpapen hoe de bestelling verloopt.

Supersnelle en goede service

Laptop uitgekozen en binnen 2 dagen kunnen ophalen, superfijn, en supersnelle mails!

In 1 woord; teleurstellend!

Ik heb nog geen jaar geleden een HP Omen aangeschaft voor mijn zoon. Paradigit adviseerde de aankoop te doen in combinatie met Campusshop (dit omdat hij student is en daarvoor de laptop nodig heeft). Na problemen met de bewuste laptop half september dit jaar contact opgenomen met die service van Campusshop. Allereerst krijgen we iemand aan de lijn die weinig tot geen Nederlands verstaat, maar hij neemt de order op. De laptop wordt echter niet opgehaald zoal belooft. Na diverse telefoontjes wordt duidelijk dat we hem moeten brengen naar een PostNL punt. De service medewerker was niet voldoende ingewerkt is het telefonisch antwoord. Nu zijn we al drie weken verder en de laptop is nog niet terug. We hebben 200 euro voor deze campus service betaald en mijn zoon komt komt in de problemen (studie)door deze teleurstellende service etc. Paradigit en Campusshop zijn in aanzien bij mij gedaald! Ik paradigit ook delen via sociale media!

Totaal geen medewerking bij vermissing van de toegestuurde computer!

Hebben bij Paradigit een computer besteld, die de volgende dag geleverd zou worden. Na 3 weken nog geen computer. Volgens Paradigit zou deze echter via DHL geleverd zijn. Echter niets ontvangen. Bleek de computer bij de buren verderop te staan, die n.b. op vakantie waren. Computer heeft daar 2 weken buiten gestaan. Tijdens deze 3 weken herhaaldelijk met Paradigit gebeld. Zij toonden totaal geen begrip en gaven totaal geen medewerking. Na melding van het feit dat de computer terecht was boden ze een bon van € 15,00 ter compensatie, terwijl op ons kantoor een medewerker 3 weken niet naar behoren heeft kunnen werken zonder computer. Zo ga je volgens mij toch niet met vaste klanten om. De medewerkers van Paradigit hadden hier echter geen boodschap aan.

Makkelijk erdoorheen gekomen

Alles was duidelijk en makkelijk te vinden. Ik denk dat meerdere bedrijven hier Gebruik van zouden moeten maken, het is overzichtelijk en handig voor een ieder.

Snel en goed geholpen

De medewerker gaf goed en kundig advies en verwees hierbij ook naar externe links en onafhankelijke reviews.

Zeer slechte bereikbaarheid

Ik heb een iPad besteld, er stond dat je de volgende dag je bestelling zou ontvangen, maar als je dat geloofd kom je van een koude kermis thuis. Ik heb telefonisch contact gezocht. Na een kwartier gewacht te hebben wed er gezegd dat ik de eerstvolgende wachtende ben, dat was na 45 minuten wachten nog steeds zo. Het kan niet zo zijn dat een klant ruim30 minuten de eerstwachtende kan zijn... hele slechte ervaring!

duidelijk, concreet advies zonder verkooptrucjes, aansluitend bij mijn wensen.

Rob was duidelijk, niet dwingend, eerlijk. Ik heb het gevoel en nu de ervaring een product te kopen dat bij mij past. Iets boven mijn budget, maar wel qua mogelijkheden beter afgestemd.

Fantastische serviceafdeling

Tot 2 x toe ben ik uiterst vriendelijk te woord gestaan en deskundig geholpen door de servicemedewerker. Werkzaamheden die aan de balie konden worden uitgevoerd (problemen bij installatie stuurprogramma's en downloaden enkele programma's) waren kosteloos. Ik kan deze winkel van harte aanbevelen.

Snelle en juiste levering

Westerkade 16