Zeer goede ervaring

Een iPad besteld om 13:30 uur. Meteen duidelijke e-mail gekregen met de status. Rond 19:00 uur bevestiging gekregen. En de volgende dag in huis. Kan bijna niet sneller.

Super!!!!!

Goed geregeld en prima bezorging

Makkelijk zoeken in de webshop, bestellen en klaar

Makkelijk zoeken in de webshop. Bestellen, betalen en morgen in de bus. Prijs is ook nog concurrent.

snelle levering en goede service. kreeg duidelijke mail met alle stpapen hoe de bestelling verloopt.

Supersnelle en goede service

Laptop uitgekozen en binnen 2 dagen kunnen ophalen, superfijn, en supersnelle mails!

In 1 woord; teleurstellend!

Ik heb nog geen jaar geleden een HP Omen aangeschaft voor mijn zoon. Paradigit adviseerde de aankoop te doen in combinatie met Campusshop (dit omdat hij student is en daarvoor de laptop nodig heeft). Na problemen met de bewuste laptop half september dit jaar contact opgenomen met die service van Campusshop. Allereerst krijgen we iemand aan de lijn die weinig tot geen Nederlands verstaat, maar hij neemt de order op. De laptop wordt echter niet opgehaald zoal belooft. Na diverse telefoontjes wordt duidelijk dat we hem moeten brengen naar een PostNL punt. De service medewerker was niet voldoende ingewerkt is het telefonisch antwoord. Nu zijn we al drie weken verder en de laptop is nog niet terug. We hebben 200 euro voor deze campus service betaald en mijn zoon komt komt in de problemen (studie)door deze teleurstellende service etc. Paradigit en Campusshop zijn in aanzien bij mij gedaald! Ik paradigit ook delen via sociale media!

Totaal geen medewerking bij vermissing van de toegestuurde computer!

Hebben bij Paradigit een computer besteld, die de volgende dag geleverd zou worden. Na 3 weken nog geen computer. Volgens Paradigit zou deze echter via DHL geleverd zijn. Echter niets ontvangen. Bleek de computer bij de buren verderop te staan, die n.b. op vakantie waren. Computer heeft daar 2 weken buiten gestaan. Tijdens deze 3 weken herhaaldelijk met Paradigit gebeld. Zij toonden totaal geen begrip en gaven totaal geen medewerking. Na melding van het feit dat de computer terecht was boden ze een bon van € 15,00 ter compensatie, terwijl op ons kantoor een medewerker 3 weken niet naar behoren heeft kunnen werken zonder computer. Zo ga je volgens mij toch niet met vaste klanten om. De medewerkers van Paradigit hadden hier echter geen boodschap aan.

Makkelijk erdoorheen gekomen

Alles was duidelijk en makkelijk te vinden. Ik denk dat meerdere bedrijven hier Gebruik van zouden moeten maken, het is overzichtelijk en handig voor een ieder.

Snel en goed geholpen

De medewerker gaf goed en kundig advies en verwees hierbij ook naar externe links en onafhankelijke reviews.

Zeer slechte bereikbaarheid

Ik heb een iPad besteld, er stond dat je de volgende dag je bestelling zou ontvangen, maar als je dat geloofd kom je van een koude kermis thuis. Ik heb telefonisch contact gezocht. Na een kwartier gewacht te hebben wed er gezegd dat ik de eerstvolgende wachtende ben, dat was na 45 minuten wachten nog steeds zo. Het kan niet zo zijn dat een klant ruim30 minuten de eerstwachtende kan zijn... hele slechte ervaring!

duidelijk, concreet advies zonder verkooptrucjes, aansluitend bij mijn wensen.

Rob was duidelijk, niet dwingend, eerlijk. Ik heb het gevoel en nu de ervaring een product te kopen dat bij mij past. Iets boven mijn budget, maar wel qua mogelijkheden beter afgestemd.

Fantastische serviceafdeling

Tot 2 x toe ben ik uiterst vriendelijk te woord gestaan en deskundig geholpen door de servicemedewerker. Werkzaamheden die aan de balie konden worden uitgevoerd (problemen bij installatie stuurprogramma's en downloaden enkele programma's) waren kosteloos. Ik kan deze winkel van harte aanbevelen.

Snelle en juiste levering

Altijd netjes te woord, en helpen waar het kan en zoeken mee naar oplossingen. Bedankt hier voor

Super geholpen door Paradigit Precies gevonden wat ik zocht Ga zo door

Makkelijk

Ik vind de website van Paradigit er fijn overkomen, zag er rustig uit, niet zoals bij Bol allemaal andere spullen die je niet nodig hebt. De informatie over mijn product (telefoon) was ook overzichtelijk en compleet weergegeven wat ik erg fijn vond. Na eerdere ervaringen met Paradigit twijfel ik er niet aan dat mijn product gewoon morgen komt.

Slechte communicatie en slechte service

Via united consumers een bestelling gedaan, helaas was de helft vd bestelling niet goed. Er was geen retourticket bij gesloten en na een mail bleek dat ik ‘te laat’ was met mijn retourvraag. Hoe kan dit weten als dit nergens wordt vermeld?!? Nu zit ik met een cover van 45€ die niet past en niet terug kan. Slechte service en gebrekkige communicatie!

Snelle levering!

Ik heb een chromebook besteld via een bedrijfsregeling bij Paradigit, deze werd snel en goed geleverd. De informatie voorziening rond het vredesproces was ook duidelijk.

Nog steeds dezelfde goede service als de winkels

Al jaren trouwe klant, toen er nog "alle" winkels waren. Nu te ver weg, maar online en geboden service nog steeds van goed niveau. Blij met de aankoop. Hopenlijk weer veel en lang plezier van. Ga zo door.

Klasse

Ik werdt prima geholpen , en erg snel met leveren🙂👍🏻

overzichtelijke site en duidelijke productinformatie

mijn keuze heb ik mede kunnen bepalen door de uitgebreide specs en prestatie-schets bij de producten.

Goede overzichtelijke online winkel

Het is een goede overzichtelijke online winkel. Veel keus in verschillende cartegorieen. Hebben nu voor de tweede keer iets besteld.

Onvoldoende energie in reparatie

Laptop ter reparatie verzonden naar Paradigit (studentenservice). Melding dat er volgens hen niets aan de hand was. Daarna teruggekregen. Laptop (hoofdtelefoon) werkte nog niet. Zelf wat gezocht op Google en probleem zelf verholpen (als leek zijnde)

Een van de betere webshops

Lage prijzen prima service, degelijke verpakking en

Niet te bereiken

Word niet op mail gereageerd. Telefonisch niet te bereiken.

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven