Goede service, met goede producten.

De keuze uit het assortiment is heel groot, met een hoop producten in elke prijsklasse waarvoor er voor iedereen iets is. Door de fiscaal vrije aankoop zijn alle producten ook nog een heel erg goedkoop op het einde.

goed en snel

duidelijk via de website

Handige site met scherpe prijzen

Het product wat ik zocht was makkelijk te vinden met de zoekcriteria die je kunt opgeven.

Ivm korting moesten we langer wachten. Na een mailtje is het artikel één dag later alsnog bezorgt! Op tijd voor het feest.

Nu waardeloos, vroeger goed

Ik bestel een computer en vermeld de dag dat deze moet worden geleverd. De computer wordt die avond geleverd ipv van overdag. Er was op dat niemand aanwezig en er lag geen kaartje in de brievenbus. Dit is een fout van DHL ( dit komt tegenwoordig vaak voor). De computer heb uiteindelijk gevonden bij een afhaalpunt. De computer bleek het niet te doen. De helpdesk was onbereikbaar. 2 keer een half uur wachten,. Blijkbaar waren de mensen op vakantie want de teller stond op 5 wachtenden en stond na een half uur nog steeds op 5 Computer aangemeld voor DOA. Dit ging wel snel. Computer opgestuurd en dezelfde dag verstuurd met een brief. In de brief een vraag en verzoek om als de computer terug wordt gestuurd, dit op een bepaalde dag te doen. De computer is maandag ochtend aangekomen en woensdag stond er pas op de site dat de computer was aangekomen en later kreeg ik bericht dat een nieuwe wordt opgestuurd. Natuurlijk niet op de dag wat ik in de brief had aangegeven. Ook mijn vraag is niet beantwoord.

Goed geholpen en tevreden de winkel uit

Ik ben een aantal keer de paradigit binnen gelopen voor een nieuwe laptop. Steeds werd ik goed en snel geholpen, kreeg ik duidelijke uitleg en werden mijn vragen goed beantwoord. Uiteindelijk voor een laptop gekozen en deze kon ik direct meenemen. Alles werd nog duidelijk op een rijtje gezet. Ook fijn dat er een actie was voor studenten. Ik heb eigenlijk geen nadelen gevonden.

Goeie en prima werkende site en ook prijstechnisch goed.

Goede service en een uitgebreidde keuze. Medewerkers weten er zeker wat van af.

Precies als verwacht.

Ik vondt wat ik zocht bij Paradigit voor ongeveer 10pct goedkoper dan andere sites, kon makkelijk regsitreren en mijn bestelling plaatsen, werd goed op hoogte gehouden van de afhandeling daarvan, en kreeg zoals beloofd de volgende dag het pakket binnen. Meer kun je niet willen.

Direct geholpen

Per ongeluk verkeerde adres ingevoerd bij bestelling en werd direct goed en vriendelijk geholpen. Zeer professioneel gehandeld

Alles prima geregeld

Via fisc free laptop besteld snellen en prima levering

Absolute oplichterij bij retourneren

Had een Lenovo laptop besteld t.w.v. 600 euro. Na het product enkele dagen in gebruik te hebben gehad was ik niet tevreden met het product en besloot ik het terug te sturen. Ik had de originele doos nog, enkel miste ik het bovenste stuk piepschuim. In plaats daarvan verpakte ik het product stevig in meerdere lagen karton en papier. Enkele dagen later kreeg ik bericht dat de laptop in goede orde ontvangen was maar dat er iets miste aan de inhoud van de doos. Toen ik vroeg of dat om het piepschuim ging reageerde de medewerker dat dat klopte. Geen probleem. Snap dat ik het had moeten bewaren en terugsturen. Ben daarom ook best bereid een bedrag te betalen om dit op te lossen. Echter, de medewerker zei vervolgens dat hij 10% van de aankoopprijs zal innemen als "repackingsfee." 60 euro voor een stuk piepschuim! Te bizar voor woorden. Sowieso is het belachelijk dat het een procentueel bedrag is. Hetzelfde stuk piepschuim zou bij een goedkopere aankoop opeens minder waard worden? Of bij een grotere aankoop opeens veel meer? Nogmaals, vind het totaal geen probleem te betalen voor de zogenaamde repackingsfee. 60 euro overschrijdt echter elke grens van redelijkheid.

problemen met het besteladres heel vlot verholpen

Ik had een laptop op een adres in Belgie besteld. Belgie was niet vermeld in het opgegeven adres. Ik ben telefonsich zeer vlot geholpen en de problemen waren snel opgelost.

Scherpe prijs en snelle levering

Vandaag om 21:30 uur bestelling geplaatst en morgen (zaterdag) al in huis. Winkel van Paradigit is in de buurt, makkelijk in geval van garantie. En dat tegen scherpe prijzen!

Gewoon netjes, gewoon goed

Netjes bestelproces, goed en snel afgehandeld, gedaan wat beloofd werd ...weinig op aan te merken :-)

Goede service en betrokkenheid.

Een hele positieve ervaring, wij werden goed geholpen door het personeel.

Garantie en helpdesk

Ik had een probleem met inloggen en dit is door de helpdesk netjes en naar tevredenheid opgelost. Ook heb ik jammergenoeg al 2 keer een garantie aanvraag moeten doen. Dit werd netjes en zonder problemen snel opgepakt en opgelost.

Aan te bevelen

Goede levering. Het was helaas niet op tijd, maar dat hebben ze gelijk goed gemaakt! Zeker aan te bevelen.

Super laptop en prijs

Een hele fijne laptop die voldoet aan mijn verwachting goede prijs kwaliteit verhouding. Heb eerder al van het merk Asus een laptop gehad en ook deze beviel goed.

Fijne zaak om tot een goede aankoop te komen

Ik ben erg goed geïnformeerd en ondanks de drukte deze dag werd alle tijd genomen.

Makkelijk te bestellen, klantenservice?

Wij hebben een laptop besteld met daarbij de Snelle studenten service. Het plaatsen van een bestelling gaat op zich goed en snel. Door het keuzemenu kan je makkelijk naar je studie gaan en kijken welke laptops goed bij de studie passen. De levering is zoals opgegeven. Bestellen voor een bepaalde tijd en de volgende dag in huis. Alleen bleek in het scherm van de laptop een defect te zitten. Laptop aangemeld voor ruilen en gegevens gekregen om terug te sturen. Tot zover gingen de processen goed. Nu lees ik op de site dat bij een Snelle studenten service de laptop de volgende dag thuis opgehaald wordt. Hier is bij de melding van het defect niets over gezegd. Dit vind ik toch wel een minpuntje. Nu kijken hoe de rest van het proces verloopt. Dus binnen 5 dagen een reactie. Hoop dat alles geregeld is voordat de studie begint.

SUperb!

Amazing product at a good price. Superb support of customer care. Very responsive and helpful. Delivery was on time but it was kept on my doorstep as I was not at home. It is quite risky as anyone can just lift it and go. Apart from that, overall, I am happy with the experience provided by Paradigit. A big thank you!

Erg goed

Ik heb mijn laptop voor school hier besteld. Erg goede service en snelle bezorging erg klantvriendelijke website

geweldig geholpen

Meneer aan de telefoon heeft on super geholpen, wij hebben niet zoveel verstand van laptops dus wij hebben gebeld voor advies. Dus de meneer aan de telefoon heeft ons super geholpen met de laptop uitkiezen.

gedegen kennis van zaken bij hulp vraag

ik ben op leeftijd 76 en loop wel eens tegen vreemde zaken aan daar weet ik dan geen oplossing op ,wel dan is het goed dat je terug kan vallen op mensen die er voor open staan je te helpen met raad en een duidelijk begrijpende tegen bericht ,met geduld voor de klant ,en dat is heel fijn .

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven