Scherpe prijs en snelle levering

Vandaag om 21:30 uur bestelling geplaatst en morgen (zaterdag) al in huis. Winkel van Paradigit is in de buurt, makkelijk in geval van garantie. En dat tegen scherpe prijzen!

Gewoon netjes, gewoon goed

Netjes bestelproces, goed en snel afgehandeld, gedaan wat beloofd werd ...weinig op aan te merken :-)

Goede service en betrokkenheid.

Een hele positieve ervaring, wij werden goed geholpen door het personeel.

Garantie en helpdesk

Ik had een probleem met inloggen en dit is door de helpdesk netjes en naar tevredenheid opgelost. Ook heb ik jammergenoeg al 2 keer een garantie aanvraag moeten doen. Dit werd netjes en zonder problemen snel opgepakt en opgelost.

Aan te bevelen

Goede levering. Het was helaas niet op tijd, maar dat hebben ze gelijk goed gemaakt! Zeker aan te bevelen.

Super laptop en prijs

Een hele fijne laptop die voldoet aan mijn verwachting goede prijs kwaliteit verhouding. Heb eerder al van het merk Asus een laptop gehad en ook deze beviel goed.

Fijne zaak om tot een goede aankoop te komen

Ik ben erg goed geïnformeerd en ondanks de drukte deze dag werd alle tijd genomen.

Makkelijk te bestellen, klantenservice?

Wij hebben een laptop besteld met daarbij de Snelle studenten service. Het plaatsen van een bestelling gaat op zich goed en snel. Door het keuzemenu kan je makkelijk naar je studie gaan en kijken welke laptops goed bij de studie passen. De levering is zoals opgegeven. Bestellen voor een bepaalde tijd en de volgende dag in huis. Alleen bleek in het scherm van de laptop een defect te zitten. Laptop aangemeld voor ruilen en gegevens gekregen om terug te sturen. Tot zover gingen de processen goed. Nu lees ik op de site dat bij een Snelle studenten service de laptop de volgende dag thuis opgehaald wordt. Hier is bij de melding van het defect niets over gezegd. Dit vind ik toch wel een minpuntje. Nu kijken hoe de rest van het proces verloopt. Dus binnen 5 dagen een reactie. Hoop dat alles geregeld is voordat de studie begint.

SUperb!

Amazing product at a good price. Superb support of customer care. Very responsive and helpful. Delivery was on time but it was kept on my doorstep as I was not at home. It is quite risky as anyone can just lift it and go. Apart from that, overall, I am happy with the experience provided by Paradigit. A big thank you!

Erg goed

Ik heb mijn laptop voor school hier besteld. Erg goede service en snelle bezorging erg klantvriendelijke website

geweldig geholpen

Meneer aan de telefoon heeft on super geholpen, wij hebben niet zoveel verstand van laptops dus wij hebben gebeld voor advies. Dus de meneer aan de telefoon heeft ons super geholpen met de laptop uitkiezen.

gedegen kennis van zaken bij hulp vraag

ik ben op leeftijd 76 en loop wel eens tegen vreemde zaken aan daar weet ik dan geen oplossing op ,wel dan is het goed dat je terug kan vallen op mensen die er voor open staan je te helpen met raad en een duidelijk begrijpende tegen bericht ,met geduld voor de klant ,en dat is heel fijn .

Goede dienst maar vind de levering en bevooradinding minder

De bevoorrading was minder/slecht dat er niks van wat ik moest hebben op voorraad was

Goeie website.

Veel keuze!

goede service

super mooie site met veeel info.

Heel fijn geholpen in de winkel

We kwamen binnen en werden meteen en goed geholpen een fijne service dus

Snelle levering, hele fijne laptop.

Vorige week laptop besteld. Deze ontvangen., al heel snel dus. Laptop is precies zoals beschreven. Voldoet aan alle verwachtingen.

Een goede advies winkel.

Jaren hebben wij in uw filiaal te Zoetermeer op een fijne wijze klant geweest. Nu zaten wij met een snoer van onze computer wat kapot was. Ik belde naar Utrecht en ben op een goede wijze geholpen. Zelfs een link nar mij gestuurd. Zodat ik gelijk het snoer kon bestellen. Gaat zo door met de service. vr.gr. G.de.Vos Moerkapelle

Tot zover geen onrechtmatigheden.

Product goed en snel geleverd. Hoop op goed blijvende service in de nabije en verre toekomst met oog op garantie regelingen.

Prima de luxe

Crucial MX500-250 Gb SSD aangeschaft voor een klant van mij. Deze ter vervanging van de aanwezige hard disk in de laptop.

Tot dus ver geen onrechtmatigheden.

Aankoop in goede orde ontvangen. Service is goed, wel lang wachten tot men iemand te spreken krijgt. Hoop op goede service na aanschaf product en heb mbt tot deze goede hoop.

Prima winkel

Vlug geholpen. Zochten een laptop in de student hoek voor school. Wel zou het fijn zijn geweest iets meer verschillende laptops te laten zien. Hadden maar 2 laptops laten zien met de capaciteit die we zochten. Verder vond ik de leerling service die gratis erbij aangeboden word een lokkertje want daar heb je niet veel aan. Dus moet je toch weer een service afsluiten waar je voor moet betalen. Voor de rest hoe de service en garantie is dat moeten we nog gaan ervaren

Professionele afhandeling reparatie

Laptop kreeg na bijna 2 jaar problemen met sommige toetsen. Was nog garantie. Kreeg bij inlevering in de winkel (Utrecht) een formulier mee waarop de conditie van mijn laptop omschreven werd en kon op de website volgen wat de reparatiestatus was. Werd op afgesproken datum (na mijn vakantie) thuisbezorgd met nieuw toetsenbord. Dit lijkt allemaal gewoon maar er zijn volgens mij nog maar weinig bedrijven die reparaties zo soepel en zorgvuldig afhandelen.

Heel prettig

Duidelijke website, goede informatie over het product, snelle leveringen en goede afhandeling

Helemaal top!

Laptop besteld, volgende dag binnen en doet het meteen zonder problemen.

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven