Prima webwinkel voor elektronica!

Uitgebreid assortiment, in mijn geval voor wat betreft laptops. Goede informatie en tips waarmee een weloverwogen keuze gemaakt kan worden. Verder een duidelijke en goedwerkende website.

Prima ervaring

Zijn prima producten

Paradigit houdt zich niet aan hun woord.

Paradigit houdt zich niet aan hun slogan: ‘Voor 23:30 besteld, morgen in huis.’. Ik heb gisteren een pakket bij Paradigit besteld en het pakket wordt morgen pas geleverd. Erg jammer. Na de klantenservice te hebben gebeld werd mij een tegoedbon van €5,-aangeboden, ik vind dat ze erg tekort schieten op de manier waarop ze hun klanten tevreden proberen te stellen.

Duidelijke service

Product besteld, deze netjes de volgende dag geleverd gekregen. Steeds via de mail op de hoogte gehouden van mijn bestelling.

Makkelijk en snel een pc samenstellen

Het is een goed bestel proces als je een eigen pc wil samenstellen.

Goed snelle service

Binnen twee dagen alles keurig geleverd en afgewerkt.

weet ik niet

wil mijn monitor heb betaald hoor niks meer ? ord nr vor19074719

Makkelijk te vinden wat ik zocht

Ik ben niet echt handig met bestellen. Maar de telefoon zoeken ging vrij makkelijk. En heel veel keus.

Het werkt naar tevredenheid

Het is een fluitje van een cent om iets naar mijn zin te bestellen en de keuze is zeer uitgebreid.

Super snelle levering en de bestelde artikelen waren beide op voorraad Ik ben heel tevreden over Paradigit en de volgende bestelling zal ik zeker Paradigit niet vergeten.

Slecht

Was niet op vooraad in de winkel wel snel bezorgd

Goed advies

Snelle antwoord. Ik vroeg koopadvies ik ga hem nu kopen in de winkel

Zeer goed nieuws

Zeer tevreden over de berichten die ik ontvangen heb als trouwe klant van Paradigit Ik weet nu welk systeem ik moet bestellen

Goede en vriendelijke service

altijd goed geholpen, eerlijk advies, vriendelijk en.goede service

Rommelig begin, perfecte afronding.

Helaas wat gedoe met de levertijd van een product die steeds weer gewijzigd werd. Uiteindelijk heb ik het product ontvangen, samen met een passende coulance voor het ongemak. Wat mij betreft heeft Paradigit het deel van het proces waar zij invloed op hebben na de initiële verwarring perfect opgepakt en afgehandeld. Product is ook geweldig.

Zeer tevreden over de goede en snelle service die jullie bieden, dank daarvoor.

Bij de bestelling direct contact en binnen no time alles geregeld. Heel fijn.

Makkelijk bestellen.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Snelle oplossing

Was op zoek naar extra ramgeheugen voor een lenovo 100S. De serviceafdeling heeft de laptop opengeschroefd en proefondervindelijk getest of een M.2 sata geheugenchip werkte. Gelukkig was dit zo. Geheugen besteld en wordt morgen geleverd. SUPERRRR!!!!

Prima service en van alles te krijgen!

Nu een tweede smartwatch besteld, voor mijn vrouw, via United Consumers. Top samenwerking tussen deze 2 bedrijven en zeer snelle levering!

Niet doen wat ze beloven

Donderdag avond een laptop besteld. Zou zaterdag worden bezorgd. Heb vrijdag nog een mail gestuurd of hij zaterdag ook kwam. Geen reactie gehad Zaterdag de hele dag thuisgebleven maar geen laptop. Maandag pas geleverd. En maandag ook een reactie op de mail. Ook hebben ze op de site het logo van DHL en mede daardoor had ik het idee dat het zaterdag wel zou worden bezorgd.Maar het werd dus door DPD bezorgd en daar heb ik geen goede ervaringen mee.

Erg goed

Binnen een dag een reactie,super!

Ik had een vraag over de bezorging van mijn bestelling. Een dag later was mijn bestelling al geleverd maar ik kreeg toch nog netjes antwoord op mijn vraag. Dat had niet gehoeven maar het was wel erg netjes van ze. Topservice!!!

Snelle levering, goeie prijs, zeker aanrader

Uitstekende service

Al verschillende keren besteld hiero, en steeds weer een goede, nette service!! Alles netjes verpakt, goed en op tijd geleverd, geen schade, goede kwaliteit!! Ja ben zeer tevreden!!

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven