Zeer betrouwbaar en goede service

Een betrouwbaar bedrijf met snel contact en goede afhandeling!

Goede bedrijf

Laptop gekocht bij paradigit. Helaas is binnen gekomen met ventilator defect. Daarna naar de winkel in Eindhoven om hem inruilen met duurdere laptop. Nu een dag wachten voor nieuwe laptop. Vrindelijk mensen. Goede service.

Snelle reactie op gestelde vragen.

Snelle reactie op gestelde vragen.

Eenvoudig

Makkelijk te bestellen. Fijn via fisc free via werkgever.

Goede service, Duidelijk, Snelle levering

Ik heb inmiddels meerdere producten bij Paradigit gekocht, mijn laatste aankoop was een Kingston Hyper X Pulsefire met muismat, deze was binnen 24 uur geleverd en ik heb hier nog elke dag plezier van. Bedankt Paradigit!

Geweldige snelle service

Het was erg snel geleverd en problemen zijn snel verholpen. De mensen die er werken zijn erg vriendelijk. Goede hulp gehad en verwelkomend gevoel. Leuke online shop en alles is te krijgen. GEWELDIG!!

Goed assortiment met aantrekkelijke prijzen!

Ik heb een game laptop gekocht en ik heb me verbaasd over de aantrekkelijke prijs. Dit is wat de consument tegenwoordig online wil. Ook het bestellen en afhalen ging vlot en goed. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

Ik had echt met spoed een rekenmachine nodig daarom is het fijn bij Paradigit dat als je vandaag voor 23:30 besteld je bestelling gelijk morgen binnenkomt .

Pluspunten

duidelijke afbeeldingen

Pluspunten

De bestelling was eenvoudig en snel

Pluspunten

Klantvriendelijk en snelheid.

Geen idee

Pluspunten

duidelijk en overzichtelijk

als iets uitverkocht is iets anders voorstellen .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heel gebruiksvriendelijk

geen

Pluspunten

Duidelijke website. Goede selectiecriteria. Duidelijke retour criteria voor terugsturen.

Telefonisch niet te bereiken vanwege drukte. Chatfunctie zou welkom zijn. Vooral ingeval van is het ene apparaat dat ik bestel compatibel met het andere apparaat. Ruimte voor een opmerking bij bestelling. Het was mij niet duidelijk of ik de bestelling ook kon terugbrengen in de winkel, zodat ik gemakkelijker kon ruilen.

Pluspunten

Ik heb informatie gevraagd over de voorraad en manier van facturatie en werd hierbij snel an accuraat geholpen door een medewerker. Hierdoor kon de laptop nog op tijd verzonden worden.

Pluspunten

Snel levering. Sterk concurrerende prijzen. Uitgebreid aanbod.

Pluspunten

Ruime keuze, snelle en duidelijke info over de bestelling en levering

Pluspunten

Al jaren klant, al is dat tegenwoordig, na het verdwijnen van de winkel in Apeldoorn, via de webshop. Als gebruikelijk ook nu weer een voordelige aankoop, in de summersale, van een laptop kunnen doen. Ik heb hem inmiddels, zoals beloofd de volgende dag al in ontvangst genomen. Vanwege een kleine onduidelijkheid nog even contact gehad met de klantenservice. Ook dit deel van het bedrijf is prima voor elkaar. Correct en prettig te woord gestaan.

Wat mij betreft gewoon zo doorgaan!

Pluspunten

Duidelijke site. Snelle levering.

Pluspunten

Ik heb hier een laptop besteld via mijn werkgever (met belastingvoordeel). Het hele bestelproces was duidelijk en snel.

Voor deze specifieke laptop (HP ProBook 450 G6 - 4TC92AV) klopten de genoemde specificaties niet helemaal. Die heb ik voor de zekerheid via andere websites gecontroleerd (hp en tweakers). Graag ook aandacht voor de beschrijvingen van de rugtassen. Bij sommige rugtassen staat vermeld dat deze Android als besturingssysteem hebben....... :-)

Pluspunten

goede service, snelle levering, vaak goedkoper dan menig andere techniek-zaak, betere kwaliteit van de producten

Pluspunten

Alles is makkelijk te vinden en werkt goed. de levering is lekker snel en het bestellen gaat makkelijk.

Pluspunten

Goed advies bij t samenstellen van mijn computer

Ga zo door

Pluspunten

goede service snelle levering groot aanbod

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven