Pluspunten

duidelijk en overzichtelijk

als iets uitverkocht is iets anders voorstellen .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heel gebruiksvriendelijk

geen

Pluspunten

Duidelijke website. Goede selectiecriteria. Duidelijke retour criteria voor terugsturen.

Telefonisch niet te bereiken vanwege drukte. Chatfunctie zou welkom zijn. Vooral ingeval van is het ene apparaat dat ik bestel compatibel met het andere apparaat. Ruimte voor een opmerking bij bestelling. Het was mij niet duidelijk of ik de bestelling ook kon terugbrengen in de winkel, zodat ik gemakkelijker kon ruilen.

Pluspunten

Ik heb informatie gevraagd over de voorraad en manier van facturatie en werd hierbij snel an accuraat geholpen door een medewerker. Hierdoor kon de laptop nog op tijd verzonden worden.

Pluspunten

Snel levering. Sterk concurrerende prijzen. Uitgebreid aanbod.

Pluspunten

Ruime keuze, snelle en duidelijke info over de bestelling en levering

Pluspunten

Al jaren klant, al is dat tegenwoordig, na het verdwijnen van de winkel in Apeldoorn, via de webshop. Als gebruikelijk ook nu weer een voordelige aankoop, in de summersale, van een laptop kunnen doen. Ik heb hem inmiddels, zoals beloofd de volgende dag al in ontvangst genomen. Vanwege een kleine onduidelijkheid nog even contact gehad met de klantenservice. Ook dit deel van het bedrijf is prima voor elkaar. Correct en prettig te woord gestaan.

Wat mij betreft gewoon zo doorgaan!

Pluspunten

Duidelijke site. Snelle levering.

Pluspunten

Ik heb hier een laptop besteld via mijn werkgever (met belastingvoordeel). Het hele bestelproces was duidelijk en snel.

Voor deze specifieke laptop (HP ProBook 450 G6 - 4TC92AV) klopten de genoemde specificaties niet helemaal. Die heb ik voor de zekerheid via andere websites gecontroleerd (hp en tweakers). Graag ook aandacht voor de beschrijvingen van de rugtassen. Bij sommige rugtassen staat vermeld dat deze Android als besturingssysteem hebben....... :-)

Pluspunten

goede service, snelle levering, vaak goedkoper dan menig andere techniek-zaak, betere kwaliteit van de producten

Pluspunten

Alles is makkelijk te vinden en werkt goed. de levering is lekker snel en het bestellen gaat makkelijk.

Pluspunten

Goed advies bij t samenstellen van mijn computer

Ga zo door

Pluspunten

goede service snelle levering groot aanbod

Pluspunten

1. duidelijke website 2. goede service 3. lage prijzen

tot nu toe geen

Pluspunten

vanmiddag Jay gesproken over een factuur die ik niet meer kon vinden. Hij heeft mij snel en vakkundig geholpen. De e-mail kreeg ik binnen 2 minuten. Dus alles was top

Pluspunten

Zeer overzichtelijk! Fijn om een bestelling te plaatsen.

N.V.T

Pluspunten

Zeer goede informatie, hulpvaardig en snel, vriendelijke bejegening.

Ga zo door !

Pluspunten

Het is erg leuk dat je met de gespaarde punten bij je zorgverzekeraar iets leuks kan bestellen. Het scheeld geld en is ook nog erg leuk om af en toe wat voor jezelf te halen:) of voor de kids

Er mag wel iets meer aanbod in cadeaus maar over het algemeen wel leuke dingen die je kan bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles is overzichtelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

in de winkel goed geholpen probleem met de code van panda daar wisten te vertellen dat de code maar gedeeltelijk ingevuld moet worden bij de online service een week heen en weer mailen met verkeerd advies niet gelukt

meer kennis en goed advies bij de online dienst

Pluspunten

Zeggen wat ze doen , maar vooral doen wat ze zeggen, prima service

N.V.T.

Pluspunten

Goedkoper dan bol en coolblue en net zo snelle levering, ik ben helemaal om!

Pluspunten

snelle levering en goede prijzen

Pluspunten

Ik ben een freelance 2D animator. Als ik een nieuwe computer nodig heb, laat ik die in elkaar zetten door Paradigit. Ik ben tot nu toe altijd heel tevreden over het werk dat zij leveren en over het advies van de medewerkers.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie prijs, fijne spullen.

Ik werd niet op de hoogte gebracht dat mijn bestelling niet vandaag geleverd zou worden, terwijl ik wel op tijd besteld heb (voor half 5). Dat het een keer later bezorgd wordt kan natuurlijk gebeuren, maar het is fijn om dan te horen wanneer het dan wel komt en er niet aan de belofte (die groot bovenaan de website staat) voldaan kan worden. Ik moest zelf een telefoontje maken om te concluderen dat ik nog even geduld moet hebben. Betere inlichting bij zulke situaties zou fijn zijn.

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven