Pluspunten

goed geholpen door medewerker Jimmy.

Pluspunten

Duidelijke website In een paar klikken, mijn laptop besteld

Meer keuzes in artikelen

Pluspunten

Snelle levering en communicatie

geen telefoonnummer te vinden

Pluspunten

Zeer snelle levering. Goede communicatie m.b.t. orderstatus. Prijs is competatief. Over klantenservice kan ik niet oordelen

Pluspunten

snelle professionele diagnose. klant vriendelijk. no-nonsens praat. goede prijs/kwaliteit verhouding.

meer filialen in het land

Pluspunten

Ik kom al bij Paradigit sinds ze gestart zijn in een studentenkamer :-) De service is altijd uitstekend en ik heb zelden problemen gehad met aangekochte hardware. Bij problemen is de hulp uitstekend en duidelijk - ik haal al mijn apparatuur enkel bij Paradigit en zal dit blijven doen. Betrouwbaar, know-how en vriendelijk. Top!

Soms mis ik de grote winkel die het eerst was in Eindhoven - hoewel de compactheid ook wel weer wat heeft :-)

Pluspunten

Goede service... Snelle levering... Goede kwaliteit... Betaalbaar... Heb eigenlijk helemaal niks te klagen

Nee, ga zo door

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Belofte vandaag besteld morgen in huis

Belofte vandaag besteld morgen in huis wordt niet waargemaakt. Klantenservice reageert niet op mail en is telefonisch onbereikbaar (het is druk bel maar een andere keer). Informatie over hoe te annuleren is niet te vinden. Kortom waardeloze service en hoogst irritant.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede selectie aan producten Vriendelijk personeel

Verzending is een puinhoop Track/Trace code simpelweg niet gekregen 2 uur aan de telefoon nadat ik verwart ben omdat mijn zending er nog niet is, blijkt er een onderdeel niet opvoraad te zijn, zij bellen/mailen je hier gewoon NIET over, en laten het gewoon staan terwijl in je zendings overzicht er nog altijd staat "uw zending word morgen geleverd" Ik heb niet de verwachting dat ik hier nog een keer ga bestellen aangezien azerty dit allemaal beter doet.

Pluspunten

echt goed bedrijf word snel geholpen!

Pluspunten

Ik vind dat jullie goede service verlenen en de beloftes nakomen die jullie zeggen te doen en dat alles op tijd er is. Een zeer goede online winkel waar ik mee te maken heb dan.

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Paradigit is snel en netjes werkt super laat weten waneer het produkt geleverd wordt

Niets top

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen positieve punten, levering van een soundbar duurde anderhalve week maar het geluid van de soundbar was van een dermate slechte kwaliteit dat ik hem terug heb gestuurd. Ik kreeg geld terug maar er werd wel €4,95 berekend voor het terugsturen. Omtrent de vertraging in de verzending werd ik op geen enkele wijze geïnformeerd, pas toen ik belde kreeg ik te horen dat levering nog wel een week kon duren. De verjaardag van mijn zoontje was goed verpest omdat Paradigit zijn kado niet op tijd kon leveren.

Pluspunten

Snelle levering, nette klantenservice, correcte opvolging van mijn fout.

Indien mogelijk het proces van ruilen iets versnellen. Ik begreep dat door ziekte de collega het proces niet kon opvolgen, maar heeft wel direct bij beterschap terug gekoppeld. Order reeds ontvangen.. Verder blij met de manier waarop mijn fout is opgelost.

Pluspunten

Top service krijg je hier

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben tevreden

Geeb

Pluspunten

Ipad besteld en die is ook snel geleverd. Was ook gunstig geprijsd.

Pluspunten

Snelle service in de winkel Eindhoven, vriendelijke mensen

De koffie kan beter :)

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs.

Pluspunten

Wat fijn dat er iemand meekeek en meelas naar de verschillen. Heel fijn .

De keuze in het betaal programma , eerst bruto jaarsalaris invullen en bij het vlg scherm kan je kieze of het uren of andere mogelijkheden zijn. Vind ik niet duidelijk, zou graag meteen invullen hoe te verrekenen.

Pluspunten

Met het grootste gemak scroll je door het aanbod van de artikelen op productgroep of specifieke naam. Tevens is het belastingvoordeel te zien.

Die zijn er niet.

Pluspunten

super,snel

all was perfect

Pluspunten

Klantvriendelijkheid is uitstekend! Medewerkers weten meer dan genoeg van de producten die ze verkopen en geven duidelijk advies

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven