Pluspunten

Overzichtelijke website, met moderne producten.

Sommige specificaties zijn alleen in het Engels beschreven. Geen probleem als je de taal beheerst, maar toch een verbeterpuntje.

Pluspunten

Uitstekende service in de winkel en online

Verbeter de zoekfuctie

Pluspunten

Pluspunten

Vooraf even vergeleken met andere webwinkels en het blijkt dat die winkels duurder zijn dan Paradigit en daarom hier gekocht. De bestelling verliep vlot en Paradigit zorgt ervoor dat het, net zoals de vorige keer, de volgende dag al in huis is.

A.U.B. geen (misleidende) toetsen erbij plaatsen van "doorgaan", waarmee ik een soort "Ja akkoord" had verklaard voor een lidmaatschap, wat ik helemaal niet wens om daaraan vast te zitten. Ik moest achteraf actie ondernemen om de maandelijkse lidmaatschap van 15 euro stop te zetten. Dat moet men niet doen..!

Pluspunten

Snel besteld en snel geleverd!!!

Pluspunten

Tot nog toe zeer tevreden over snelle levering en goede backservice. Ik heb al meerdere keren gekocht zowel online als destijds in een fysieke winkel toen deze nog in mijn woonplaats was.

Niet van toepassing in mijn geval.

Pluspunten

Ik doe al vele jaren zaken met paradigit, eerste computer in 1999 gekocht. 1 keer problemen gehad met tweede computer dit is onder garantie opgelost. Als laatste een vraag gesteld aan de servicedesk volgende dag antwoordt en opgelost. Wat ik ook een groot plus punt vind is dat je je computer zelf mag upgraden zonder dat de garantie vervalt. Kortom ik ben heel goed te spreken over dit bedrijf. Ofwel een tevreden klant, en die kan je als bedrijf nooit genoeg hebben.

Pluspunten

Binnen een dag had ik mijn wireless mouse van HP in huis, Ik had geen bevestiging gehad, gebeld en het was zo opgelost

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bezorging is snel na bestellen en ook de klantenservice reageert snel. Het is fijn dat het bedrijf naast een online store ook een aantal reallife winkels heeft.

Ik ben momenteel mijn laptop aan het aanmelden voor een reparatie en dat duurt 2-3 weken voor ik hem terug heb. Dit vind ik anno 2019 toch echt te lang. Bovendien heb ik geprobeerd om met de klantenservice af te spreken om onderdelen naar mij toe te sturen maar ze lijken te werken met chatbots die niet ingaan op mijn verzoeken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Bij de bevestiging van de bestelling wordt geen mededeling gedaan dat een product niet op voorraad is. Pas nadat we vragen waar het product blijft, worden wij in kennis gesteld. Dat proces kan beter en komt dan klantvriendelijker over.

Pluspunten

Bericht gestuurd en direct anawoord gekregen heel erg bedankt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nou nou, als je een account hebt aangemaakt besteld dit wel heel erg gemakkelijk. Dit is nog eens handig.

Pluspunten

Dit werkt heel praktisch: inschrijven, bestellen, afrekenen en de aankoop wordt thuisbezorgd!

Pluspunten

Hele goede service van de medewerkers van de klantendienst. Denken mee over oplossingen en zijn heel oplossingsgericht.

Geen verbeterpunten. Hou dit vast

Pluspunten

Snel opsturen via DHL

Direct kunnen bestellen om bij een DHL servicepunt op te kunnen halen IPV thuisadres. Hierdoor pas een dag later in bezit

Pluspunten

Snelle levering, duidelijkheid en fijne service

Vooral zo door blijven gaan!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestel al jaren bij Paradigit, Problemen altijd goed opgelost

Werd na het afronden van de bestelling geconfronteerd met een Winkelen en Sparen scherm waarbij er geprobeerd wordt om je een abonnement van 15 euro aan te smeren. Hier ben ik niet van gediend!!

Pluspunten

Krijg alle hulp bij het repareren van mijn Laserprinter, bv het label voor verzendadres werd mij per post gestuurd, aangezien de link natuurlijk niet te printen was.

Iik betreur het ten diepste dat de winkel in Leiden van Paradigit in de Hoofdstraat is opgeheven. Hier kon ik alle aankopen doen en mijn vragen bij deskundig personeel kwijt.

Pluspunten

goede prijzen met kwalitei grote verscheidenheid aan items in de online winkel

je zou een betere persoonlijke service kunnen in de winkel in Eindhoven.

Pluspunten

Pluspunten

Scherpe prijzen Goede/snelle klantenservice

Betere/duidelijkere uitleg/aangeven hoe contact op te nemen met support en product retour doen.

Pluspunten

Goede service en snelle levering en vaak ook nog de goedkoopste

Als er bij staat vandaag besteld morgen in huis dan moeten jullie dat van Paradigit ook na komen. Voor de rest top !!

Pluspunten

Duidelijke informatie op de site van Paradigit.nl met goede vergelijking.

Voor mij niet.

Pluspunten

Gratis verzending

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven