Pluspunten

- hele fijne service en je wordt goed geholpen

Pluspunten

goede en snelle servis

Pluspunten

Overzichtelijke website, duidelijke hulp bij het maken van een keuze uit een woud van laptops.

Pluspunten

Paradigit heeft altijd interessante aanbiedingen en is goed bereikbaar voor deskundig advies. Niet alleen antwoord op gestelde vragen, maar ook als op dat moment geen passende oplossing voorhanden is, komt men zelf later nog met nieuwe tips. Op basis van zo'n tip heb ik vandaag mijn desktop PC gekocht. Verwacht deze, op basis van eerdere ervaringen, morgen al binnen te krijgen ! Helemaal Super !

Via FiscFree kan men met belastingvoordeel bestellingendoen bij Paradigit. Helaas kan men van de eigen Paradigit PC's wel de basismodellen bestellen, maar niet de uitbreidingen (extra geheugen, videokaart, etc) zoals die via de Paradigit site wel te bestellen zijn. Dit is een gemiste kans.

Pluspunten

Ben in de winkel maar liefst 5 kwartier (!) lang zéér compleet voorgelicht over alle voor/nadelen van tablet vs laptop en de verschillende gebruiksmogelijkheden, door een bijzonder geduldige en deskundige medewerker (shop Utrecht). Hulde! dat heeft mij als digibeet enorm geholpen om uiteindelijk een keuze te maken. Heb nu via website de laptop van mijn keuze besteld, maar dat is eigenlijk puur omdat de shop midden in de stad zit en parkeren er moeilijk is. Nogmaals complimenten voor de winkel in Utrecht!

Pluspunten

Snelle levering en altijd de laagste prijs. ook de verpakking de spullen is goed

Pluspunten

Heldere informatie op de site met nuttige review van klanten

X

Pluspunten

Ik heb een smart watch besteld via de website van Paradigit. Ik heb de juiste informatie ontvangen van een medewerker van Paradigit die mij persoonlijk geïnformeerd heeft. Erg prettig. De bestelling verliep ook prima.

geen verbeterpunten

Pluspunten

Ze hebben goede service okal gaat er iets mis ze doen toch de best om het op te lossen

Ga zo door

Pluspunten

duidelijk,voordelig en snel leverbaar.

Pluspunten

Snelle en vorrecte levering

Pluspunten

Snelle verzending en goed geregeld

Ga zo door!

Pluspunten

Overzichtelijke website, met moderne producten.

Sommige specificaties zijn alleen in het Engels beschreven. Geen probleem als je de taal beheerst, maar toch een verbeterpuntje.

Pluspunten

Uitstekende service in de winkel en online

Verbeter de zoekfuctie

Pluspunten

Pluspunten

Vooraf even vergeleken met andere webwinkels en het blijkt dat die winkels duurder zijn dan Paradigit en daarom hier gekocht. De bestelling verliep vlot en Paradigit zorgt ervoor dat het, net zoals de vorige keer, de volgende dag al in huis is.

A.U.B. geen (misleidende) toetsen erbij plaatsen van "doorgaan", waarmee ik een soort "Ja akkoord" had verklaard voor een lidmaatschap, wat ik helemaal niet wens om daaraan vast te zitten. Ik moest achteraf actie ondernemen om de maandelijkse lidmaatschap van 15 euro stop te zetten. Dat moet men niet doen..!

Pluspunten

Snel besteld en snel geleverd!!!

Pluspunten

Tot nog toe zeer tevreden over snelle levering en goede backservice. Ik heb al meerdere keren gekocht zowel online als destijds in een fysieke winkel toen deze nog in mijn woonplaats was.

Niet van toepassing in mijn geval.

Pluspunten

Ik doe al vele jaren zaken met paradigit, eerste computer in 1999 gekocht. 1 keer problemen gehad met tweede computer dit is onder garantie opgelost. Als laatste een vraag gesteld aan de servicedesk volgende dag antwoordt en opgelost. Wat ik ook een groot plus punt vind is dat je je computer zelf mag upgraden zonder dat de garantie vervalt. Kortom ik ben heel goed te spreken over dit bedrijf. Ofwel een tevreden klant, en die kan je als bedrijf nooit genoeg hebben.

Pluspunten

Binnen een dag had ik mijn wireless mouse van HP in huis, Ik had geen bevestiging gehad, gebeld en het was zo opgelost

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bezorging is snel na bestellen en ook de klantenservice reageert snel. Het is fijn dat het bedrijf naast een online store ook een aantal reallife winkels heeft.

Ik ben momenteel mijn laptop aan het aanmelden voor een reparatie en dat duurt 2-3 weken voor ik hem terug heb. Dit vind ik anno 2019 toch echt te lang. Bovendien heb ik geprobeerd om met de klantenservice af te spreken om onderdelen naar mij toe te sturen maar ze lijken te werken met chatbots die niet ingaan op mijn verzoeken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Bij de bevestiging van de bestelling wordt geen mededeling gedaan dat een product niet op voorraad is. Pas nadat we vragen waar het product blijft, worden wij in kennis gesteld. Dat proces kan beter en komt dan klantvriendelijker over.

Pluspunten

Bericht gestuurd en direct anawoord gekregen heel erg bedankt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nou nou, als je een account hebt aangemaakt besteld dit wel heel erg gemakkelijk. Dit is nog eens handig.

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven