Pluspunten

ze staan altijd klaar voor de consumenten

late reactie van een aanvraag

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke website! Overzichtelijk! En goedkoop! Pluspunt is natuurlijk ook dat ik met mijn gespaarde United Consumers tegoed in jullie webshop mooie spullen kan kopen!

Pluspunten

leuke en mooie overzichtelijke website! met veel mooie aanbiedingen.

N.V.T

Pluspunten

Bestelling geplaatst en de volgende dag afgeleverd. Paradigit heeft zijn belofte nagekomen. Alleen het postorder bedrijf niet. Afspraak gemaakt en extra betaald voor aflevering in avond. Maar brachten het gewoon overdag. Gelukkig was er iemand thuis voor ontvangst.

Maak betere afspraken met het postorder bedrijf die jullie bestellingen naar de klant brengt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Tot nu toe geen

Informatieverstrekking over levering en retourzending tbv vervanging Telefonische bereikbaarheid absurd slecht

Pluspunten

Snelheid! Denk dat de rest dan ook goedkomt, notebook eerst ontvangen, stonden vandaag al voor de deur.

Vooraf duidelijker de mogelijkheden van afleveren vermelden.

Pluspunten

snelle en duidelijke handelingen

Pluspunten

Duidelijke website en prima communicatie rondom de bestel- en verzendstatus van je aankoop.

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding. Super snelle levering! Gratis game bij geleverd (2060) Ik zou in de toekomst weer hier bestellen. Nogmaals bedankt voor de snelle levering! M.v.g

Op dit moment geen.

Pluspunten

het is helder en duidelijk het overzicht aan producten en dat bevalt me wel en de prijzen zijn ook redelijk misschien dat ik als ik weer eens wat nodig heb weer kom winkelen bij jullie.

heb ik eigenlijk niet

Pluspunten

Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van bestelproces

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Hebben leuke producten

Bestelservice verbeteren. Als Paradigit op de website aangeeft "Voor 23:30 besteld, morgen in huis", dan moet Paradigit ook zorgen dat die belofte nagekomen wordt. Dat gebeurd helaas niet, en een e-mail sturen naar de klantenservice heeft geen nut, want daar wordt helaas simpelweg niet op gereageerd is mijn ervaring. Ik kocht altijd graag bij Paradigit, maar de laatste jaren gaat de dienstverlening snel achteruit vind ik. Vanaf nu koop ik de spullen in een fysieke winkel die het op voorraad heeft.

Pluspunten

bestelling ging heel soepel

Pluspunten

goeie service snelle levering

meer keuze met tablets

Pluspunten

Prima prijzen. Snelle levering.

Pluspunten

Goede service,klant vriendelijk,snelle levering en problemen goed opgelst

kortere wachttijd aan telefoon.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De verzending is snel, verder een slechte service. Ik bestel hier nooit meer en raad het niemand aan.

Klant is koning, zonder klanten zijn jullie nergens. Doe daar iets mee.ĺ

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kunt er van alles bestellen

Een eigen pakketbezorger service, hij is bij mij niet geleverd maar paradigit heeft EEN handtekening ( ziet eruit als een @). Heb nu dus geen monitor, maar wel €189 betaald, en moet nu wachten tot zij met DPD alles uitgezocht hebben

Pluspunten

Prima uitziende webwinkel, gemakkelijk navigeren naar je onderwerp of gewoon zoeken in de zoekbalk. In mijn geval heb ik een Sculpt ergnomische muis besteld en niet onbelangrijk: 12 euro goedkoper dan bij coolblue.

Pluspunten

goede service, snelle afhandeling

hou klanten op de hoogte als het langer duurt voor dat een artikel op voorraad is

Pluspunten

Snelle service. Snelle levering. Je werd goed op de hoogte gehouden van de levering. Duidelijk in de afspraken en komt deze afspraken na.

Na de levering even checken of dat alles goed is aangekomen.

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven