1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb nu al spijt van mijn bestelling.

Jullie bereikbaarbaarheid is zwaar klote, vandaag geprobeerd 5x contact te krijgen, 5 x kwartier en 5 x te horen gekregen dat er 5 wachtenden voor mij waren.

Pluspunten

goede producten en vlotte leveringen. je word ook altijd goed up-to-date gehouden over je bestellingen

meer producten in het Fiskfree bestel gedeelte

Pluspunten

Gemakkelijk, snel en handig

Geen verbeterpunten

Pluspunten

prima snelle bezorging. Duidelijke site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb een Apple iPad besteld via deze site en ik vondt het bestellen ervan erg duidelijk en gemakkelijk verlopen, zeker aan te raden voor een volgende keer.

Pluspunten

Snel bezorgd, goede service als je niet tevreden bent over een product. Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon

Pluspunten

Goede informatie op de website zodat er een goede keuze kan worden gemaakt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers

Zeer lange wachttijden als je belt. Bijna in totaal 1,5 uur in de wacht gehangen. Ook nog met snelle studenten service 1 keer weer opnieuw naar ander nummer moeten bellen en daarna ook nog doorgeschakeld naar een andere afdeling. Verder voordelen van snelle studentenservice zeer onduidelijk. Laptop is op 29 december verstuurd en uiteindelijk is deze pas ontvangen 11 januari. Ik heb weer zelf moeten bellen (tegen afspraak) en uiteindelijk maar gemaild op 9 januari wat de status was. Laptop is dus veel langer weg geweest dan 5 dagen maar hier is niets mee gedaan. Uiteindelijk is bij de laptop die gekocht is op 14 augustus 2018 al het complete moederbord vervangen. Is behoorlijk snel mijn inziens. Al met al nog geen beste ervaring met Paradigit.

Pluspunten

Goed service snelle levering

Layout van de site makkelijker maken

Pluspunten

Snelle afhandeling, keurige mail updates en zeer snel geleverd!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goed in het misleiden van klanten en voornamelijk ondernemers.

Ondernemers opgelet koop hier niet. Paradigit bied ondernemers een andere service dan particulieren. Na weken telefoontjes en mailtjes. Kreeg ik opeens te horen dat omdat ik een ondernemer ben ik geen garantie krijg. Mijn dure surface lag daar ondertussen al weken. Met de veronderstelling dat ze hem aan het repareren waren. Ik raad iedereen die een goede zakenpartner zoekt GEEN zaken te doen met paradigit. Een echte traditionele boeven club.

Pluspunten

Eenvoudige bestelprocedure. Fysieke winkel aanwezig

Retour via winkel alleen mogelijk indien in winkel gekocht, niet wanneer online gekocht. Kan verbeterd worden

Pluspunten

De snelle en accurate afhandeling van zaken Kwaliteiten en deskundigheid op elk gebied De producten bevallen uitstekend

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze pakken het gelijk op als er wat is

Dat ze je beter advies geven over UN pro****t als je vragen heb

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Er zijn geen positieve punten te vinden. Bestelling geplaatst op3-1-2019 voor 23.30. Krijg bericht de het zaterdag op 5-01-2019 geleverd word. Vrijdag 4-01-2019 bericht dat het wat later wordt. Maandag 7-01-2019 morgen breng TNT post het, jammer op dinsdag 8-01-2019 krijg ik bericht van TNT post uw pakket word morgen woensdag 9-01-2019 geleverd. dinsdag gebeld met Paradigit Helpdesk Begonnen om 15.12 uur opgenomen na 1uur en 50 minuten heb het product ook ongeopend retour gestuurd want als je mijn punten leest snap je wel waarom. (stel je voor dat ik wat met het product krijg en moet dan weer zoon tijd wachten

Een beter beleid zeker op het gebied van helpdesk want dit slaat nergens op.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nog geen

36 minuten aan de telefoon om iets te vragen, niet meer van deze tijd.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over Paradigit, Als je een bestelling plaats krijg je binnen een paar minuten de bevestiging en ook een melding als de bestelling is behandeld en verstuurd is super geweldig en handig bedankt Paradigit ga zo door.

Zou ik zo niet weten wat er verbeterd zou moeten worden. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

De klantenservice van Paradigit heb me zeer goed geholpen door de telefoon en zeer netjes een e-mail na mij gestuurd dat ze het probleem op gelost hebben voor mij ben zeer te vreden hier over. Mt.gr.Dhr R.Tabak

Jullie doen het goed

Pluspunten

Goede service, kennis van zaken

Breder aanbod en scherpere prijzen

Pluspunten

Duidelijke uitleg, goede reviews en snelle service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Very simple website with all the required information in the discription/information fields. Easy and simple transaction, can't wait to recieve my order!

Unable to translate alot of the website and email communications due to text being in pictures so it was time consuming to complete the checkout and order process.

Pluspunten

Goede overzichtelijke site met duidelijke gegevens waar een product voorradig is.

Pluspunten

Goede website. Scherpe prijzen. Snelle levering.

Pluspunten

Goede service! Snelle levering! Ik heb niets aan te merken. Ga zo door!

Pluspunten

Goede prijzen, snee levering

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven