Pluspunten

snelle en duidelijke services zowel online als telefonisch

Pluspunten

Goede duidelijke informatie en goede service

Pluspunten

Telefonisch onbereikbaar een uur over laten gaan winkelvoorraad nergens terug te vinden

Pluspunten

Snelle service en vriendelijk met een grote assortiment.

Geen ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima prijs/kwaliteit; persoonlijke hulp in een winkel is prettig

bepaalde items zijn alleen in een bepaalde winkel beschikbaar. De laptop waarvan ik enthousiast was, bleek alleen 330 km verder op te halen. Tegenvaller.

Pluspunten

Hartstikke goede en snelle service!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Wacht al meer dan 5 weken op een laptop. Paradigit verschuilt zich achter overmacht en schuift met data. Zij hebben geen enkele keer uit zichzelf contact met mij opgenomen over de voortgang van de levering. Verbijsterend slechte service. Onbegrijpelijk dat een bedrijf zo met zijn klanten omgaat en dat blijkbaar normaal vindt.

Pluspunten

Goede kundige service toen de audio van mijn computer het niet deed!

Pluspunten

Super service. Had vragen over bepaalde producten en werd vriendelijk en goed geholpen.

Misschien een chat functie?

Pluspunten

net bedrijf,de samenwerking met uc is perfect en bestellen is extreem makkelijk.

de belofte voor 23,30 bestelt morgen in huis is niet helemaal waar.

Pluspunten

Eerder een laptop besteld en nu weer iets. Bij alle vragen die ik had ben ik vriendelijk en deskundig geholpen. Heel fijn

Misschien een chat functie?

Pluspunten

Al eerder een laptop besteld. Deze kwam snel binnen. Nu vragen over een product wat ik graag zou willen. Vriendelijk en deskundig geholpen via de telefoon

Die heb ik niet

Pluspunten

Zeer netjes en vakkundig geholpen!

Enorm druk en best lang moesten sommige mensen achter mij wachten... en aangezien er verschillen rijen waren was het zeer onoverzichtelijk wie er aan de buurt was. Misschien een nummer trek systeem?

Pluspunten

goede en snelle levering.

geen

Pluspunten

alles prima geregeld voor ons top

niets op aan te merken

Pluspunten

scherpe prijs, scherpe aanbiedingen, goede producten !

ik had nogal moeite met betalen. moest 3x opnieuw product selecteren/bestellen. iets met website te maken? Uiteindelijk gelukt! ik vermoed ivm feestdagen dat ik 1week moet wachten op mijn product..

Pluspunten

erg snelle afhandeling. Vrijdag bestelling geplaatst, product zaterdag in huis

geen

Pluspunten

Goede overzichtelijke website, veel keus

Graag een snellere reactie op vragen

Pluspunten

-snelle service -klamtvriendelijk

Pluspunten

Voldoende op voorraad, snelle service

Jammer dat Paradigit in Eindhoven zo klein is, vroeger waren alle producten live te zien, door de verkleinde winkel is dat nu niet meer

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Uiteindelijk laptop geleverd gekregen

Levertijd op laptop was 9 dagen. Uiteindelijk zelf gebeld waar de laptop bleef en er bleek een vertraging te zijn, Kan gebeuren. Daarna is de leverdatum nogmaals 2 keer uitgesteld. Iedere keer moest ik zelf contact met jullie zoeken waar de laptop bleef. Als compensatie was de laptop om te boeken in een downgrade voor de zelfde prijs. Ik voelde me niet serieus genomen, er is geen contact met mij gezocht vanuit jullie, levering die vermeld staat op de site klopt niet. Erg vervelend als je de laptop voor werkzoekende gebruikt

Pluspunten

Scherpe prijzen. Overzichtelijke site

Bevestigingsmailtje kreeg ik laat binnen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

mij (nog) niet bekend

Wachttijd om de levertijd van een geplaatste bestelling te weten die ondanks toezegging er nog niet was: 35 minuten! Daarnaast levertijd van het product niet 1 dag maar meer dan 2 weken en dat bleek dus pas nadat we er zelf (volhardend) achterheen moesten bellen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Op de website staat dat een product binnen 2 werkdagen leverbaar is. Krijg je doodleuk een mail na een aantal dagen dat het product pas na 4 weken geleverd wordt. En daarna nog een mail dat het zelfs 6 weken duurt. Terwijl het om een bestelling gaat die al betaald is. Schandalig. Bestelling geannuleerd na lang aan de telefoon te hebben gezeten met een medewerker. Nee meneer het product is echt niet leverbaar. Ik kan hem nergens anders vinden. Zelf op zoek online naar een andere retailer voor het product dat ik wil bestellen. Kom ik paradigit weer tegen. Af te halen in de winkel in mijn stad (zelfde prijs wordt geadverteerd als waarvoor ik hem online had besteld). Ik bel de winkel, vraag 10 keer of ze het product zeker kunnen leveren. Ja meneer dat kan. Ok! Mooi! Dan doe maar. Krijg ik de bevestigingsmail van de reservering. Kost hetzelfde product ineens 150 euro meer. Terwijl er online een heel andere prijs wordt geadverteerd. Dan voel je je als klant voorgelogen en voor de gek gehouden. Bedrijven als dit snappen het echt niet. In 2018 verwachten klanten een andere vorm van dienstverlening. Mij zien ze hier nooit meer terug. Betaal liever een tientje meer voor goede service. **********!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

11 dec een bestelling geplaatst , binnen 3dgn krijgt u zowiezo bericht hoe het er met de bestelling voor staat. 14 dec krijg ik bericht dat 1 van de 3 bestellingen er niet is maar "als" deze binnen is sturen we ze op!! Mijn voorstel hierop was voor 22 dec in iedergeval de overige producten in huis tehebben voor verjaardag. Het is inmiddels al 19 dec en hoor helemaal niets meer van jullie. Ik ben zeer teleur gesteld, en frees dat mijn spullen er niet zullen zijn voor 22 dec. 11 dgn waarvan er al 9 zijn verstreken voor levering, dan is voor 23:00 uur besteld , morgen al thuis naar mijn mening erg beroerd!! Maar we blijven wachten ..... op spullen en antwoord.

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven