Pluspunten
Al eerder een laptop besteld. Deze kwam snel binnen. Nu vragen over een product wat ik graag zou willen. Vriendelijk en deskundig geholpen via de telefoon
VerbeterpuntenDie heb ik niet
Pluspunten
Zeer netjes en vakkundig geholpen!
VerbeterpuntenEnorm druk en best lang moesten sommige mensen achter mij wachten... en aangezien er verschillen rijen waren was het zeer onoverzichtelijk wie er aan de buurt was. Misschien een nummer trek systeem?
Pluspunten
goede en snelle levering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
alles prima geregeld voor ons top
Verbeterpuntenniets op aan te merken
Pluspunten
scherpe prijs, scherpe aanbiedingen, goede producten !
Verbeterpuntenik had nogal moeite met betalen. moest 3x opnieuw product selecteren/bestellen. iets met website te maken? Uiteindelijk gelukt! ik vermoed ivm feestdagen dat ik 1week moet wachten op mijn product..
Pluspunten
erg snelle afhandeling. Vrijdag bestelling geplaatst, product zaterdag in huis
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede overzichtelijke website, veel keus
VerbeterpuntenGraag een snellere reactie op vragen
Pluspunten
-snelle service -klamtvriendelijk
Verbeterpunten/
Pluspunten
Voldoende op voorraad, snelle service
VerbeterpuntenJammer dat Paradigit in Eindhoven zo klein is, vroeger waren alle producten live te zien, door de verkleinde winkel is dat nu niet meer
Pluspunten
Uiteindelijk laptop geleverd gekregen
VerbeterpuntenLevertijd op laptop was 9 dagen. Uiteindelijk zelf gebeld waar de laptop bleef en er bleek een vertraging te zijn, Kan gebeuren. Daarna is de leverdatum nogmaals 2 keer uitgesteld. Iedere keer moest ik zelf contact met jullie zoeken waar de laptop bleef. Als compensatie was de laptop om te boeken in een downgrade voor de zelfde prijs. Ik voelde me niet serieus genomen, er is geen contact met mij gezocht vanuit jullie, levering die vermeld staat op de site klopt niet. Erg vervelend als je de laptop voor werkzoekende gebruikt
Beste Jeroen, Vervelend om te vernemend dat de levering van uw laptop vertraging heeft opgelopen. Helaas is de levering vanuit de leverancier vertraagd, waar wij afhankelijk van zijn. Ik zie dat uw toestel inmiddels geleverd is en wens u veel plezier met uw aankoop. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Reina Paradigit Webcare
Pluspunten
Scherpe prijzen. Overzichtelijke site
VerbeterpuntenBevestigingsmailtje kreeg ik laat binnen
Pluspunten
mij (nog) niet bekend
VerbeterpuntenWachttijd om de levertijd van een geplaatste bestelling te weten die ondanks toezegging er nog niet was: 35 minuten! Daarnaast levertijd van het product niet 1 dag maar meer dan 2 weken en dat bleek dus pas nadat we er zelf (volhardend) achterheen moesten bellen.
Op de website staat dat een product binnen 2 werkdagen leverbaar is. Krijg je doodleuk een mail na een aantal dagen dat het product pas na 4 weken geleverd wordt. En daarna nog een mail dat het zelfs 6 weken duurt. Terwijl het om een bestelling gaat die al betaald is. Schandalig. Bestelling geannuleerd na lang aan de telefoon te hebben gezeten met een medewerker. Nee meneer het product is echt niet leverbaar. Ik kan hem nergens anders vinden. Zelf op zoek online naar een andere retailer voor het product dat ik wil bestellen. Kom ik paradigit weer tegen. Af te halen in de winkel in mijn stad (zelfde prijs wordt geadverteerd als waarvoor ik hem online had besteld). Ik bel de winkel, vraag 10 keer of ze het product zeker kunnen leveren. Ja meneer dat kan. Ok! Mooi! Dan doe maar. Krijg ik de bevestigingsmail van de reservering. Kost hetzelfde product ineens 150 euro meer. Terwijl er online een heel andere prijs wordt geadverteerd. Dan voel je je als klant voorgelogen en voor de gek gehouden. Bedrijven als dit snappen het echt niet. In 2018 verwachten klanten een andere vorm van dienstverlening. Mij zien ze hier nooit meer terug. Betaal liever een tientje meer voor goede service. Oplichters!
11 dec een bestelling geplaatst , binnen 3dgn krijgt u zowiezo bericht hoe het er met de bestelling voor staat. 14 dec krijg ik bericht dat 1 van de 3 bestellingen er niet is maar "als" deze binnen is sturen we ze op!! Mijn voorstel hierop was voor 22 dec in iedergeval de overige producten in huis tehebben voor verjaardag. Het is inmiddels al 19 dec en hoor helemaal niets meer van jullie. Ik ben zeer teleur gesteld, en frees dat mijn spullen er niet zullen zijn voor 22 dec. 11 dgn waarvan er al 9 zijn verstreken voor levering, dan is voor 23:00 uur besteld , morgen al thuis naar mijn mening erg beroerd!! Maar we blijven wachten ..... op spullen en antwoord.
Pluspunten
zeer snelle afhandeling van de bestelling. vrijdag besteld, zaterdag al in huis
Klantenservice onaanvaardbaar slecht bereikbaar, minimaal 20 minuten in de wacht en de wachtrij blijft 4 wachtenden lang. Het laptopscherm laat geheel los aan de linker-zijkant. Bij Paradigit geeft men aan, dat de factuur op bedrijfsnaam staat/zakelijk wordt aangemerkt. Derhalve willen ze geen garantie geven op reparatie. De laptop is nu 1 jaar en 3 maanden oud. Op diverse verzoeken om kostenopgaaf en reparatie wordt niet ingegaan. Telefonisch zijn ze niet goed bereikbaar, diverse keren geprobeerd, beide keren minimaal 20 minuten in de wacht gestaan en er bleven steeds 4 wachtenden voor me. Ik ben ten einde raad hoe nu verder.
Pluspunten
Keurige duidelijke website
Pluspunten
Zeer snelle levering. Gemoedelijke omgang met service (je voelt je geen nummer
VerbeterpuntenMisschien een app. Maar feitelijk niet nodig. Zoals jullie te werk gaan tov de concurrentie is het ''duidelijk' ' beter. Best
Pluspunten
Behulpzaamheid en vriendelijkheid
VerbeterpuntenHet personeel moet eigenlijk precies op de hoogte zijn over de hardware die jullie verkopen. Ik had toch een probleempje dat achteraf toch netjes afgehandeld is
Pluspunten
Gisteren eerste bestelling geplaatst bij Paradigit. Bestelling vandaag niet geleverd. Op website staat voor morgen bij u thuis. Geen enkel bericht ontvangen dat product vandaag niet geleverd gaat worden. Geen enkel track en tracé code beschikbaar. Via Twitter vanmorgen vraag gesteld gene reactie. Via Facebook Messenger vanmiddag vraag gesteld geen reactie. Telefonisch nu 64 minuten in de wacht om een medewerker te spreken. Ik hoor al 64 minuten lang dat er nog 5 mensen voor mij zijn. Ik denk dat
VerbeterpuntenDuidelijk communicatie en doen wat je beloofd. Personeel aannemen op de klantenservice.
Pluspunten
VerbeterpuntenJullie nieuwe motto zou dit moeten zijn: voor 23:30 besteld, 3 dagen later in huis!
Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te vernemen dat uw bestelling niet tijdig geleverd is. Normaliter hoort u bericht te krijgen wanneer er vertraging is in uw order. Indien dit niet gebeurd is, onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Reina Paradigit Webcare
Pluspunten
Verrassend klantvriendelijk en aantrekkelijk geprijsd royaal assortiment.
Pluspunten
-Goed website met uitgebreid info.
Verbeterpunten-Als klanten een product reserveren met bevestiging het zou prettig zijn als Paradigit deze aanschaf respecteert, of een alternatief zou bieden. Bij mij dit ging helemaal fout. Met een bevestigde reservering van een product heb ik uitendelijk niets kunnen krijgen: geen product, geen alternatief. Alleen foute info van de klantenservice, namelijk, dat het product niet meer te koop was (terwijl dit niet zo was. Het product staat weer te koop op de website). -Klantenservice kan sneller reageren (>5 dagen, terwijl de site zegt max 2 dagen). -Website kan sneller geupdated worden. Producten zijn uitverkocht maar de website zegt dat ze nog beschikbaar zijn.
Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te vernemen dat de service niet goed gegaan is. Ik zie dat u contact heeft gehad met mijn collega. Door de drukte kan het inderdaad voorkomen dat de website niet helemaal actueel is vanwege de verwerkingstijd en de wachttijd oploopt. Onze excuses hiervoor. Normaliter bieden wij een alternatief aan, maar in dit geval had de winkel uw reservering reeds geannuleerd. Wij hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Reina Paradigit Webcare
Pluspunten
Geen verzendkosten bij een aankoop van 20 euro of meer! Razendsnelle levering. Top bedrijf dus.
VerbeterpuntenBetalen middels PayPal op twee verschillende dagen geprobeerd. Geeft helaas steeds een foutmelding.
Pluspunten
Goede service, producten hebben een goede prijs voor elk merk en kwaliteit.
VerbeterpuntenHet bedrijf werkt prima naar behoren. Toppie!!!