Pluspunten

zeer snelle afhandeling van de bestelling. vrijdag besteld, zaterdag al in huis

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Klantenservice onaanvaardbaar slecht bereikbaar, minimaal 20 minuten in de wacht en de wachtrij blijft 4 wachtenden lang. Het laptopscherm laat geheel los aan de linker-zijkant. Bij Paradigit geeft men aan, dat de factuur op bedrijfsnaam staat/zakelijk wordt aangemerkt. Derhalve willen ze geen garantie geven op reparatie. De laptop is nu 1 jaar en 3 maanden oud. Op diverse verzoeken om kostenopgaaf en reparatie wordt niet ingegaan. Telefonisch zijn ze niet goed bereikbaar, diverse keren geprobeerd, beide keren minimaal 20 minuten in de wacht gestaan en er bleven steeds 4 wachtenden voor me. Ik ben ten einde raad hoe nu verder.

Pluspunten

Keurige duidelijke website

Pluspunten

Zeer snelle levering. Gemoedelijke omgang met service (je voelt je geen nummer

Misschien een app. Maar feitelijk niet nodig. Zoals jullie te werk gaan tov de concurrentie is het ''duidelijk' ' beter. Best

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Behulpzaamheid en vriendelijkheid

Het personeel moet eigenlijk precies op de hoogte zijn over de hardware die jullie verkopen. Ik had toch een probleempje dat achteraf toch netjes afgehandeld is

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Gisteren eerste bestelling geplaatst bij Paradigit. Bestelling vandaag niet geleverd. Op website staat voor morgen bij u thuis. Geen enkel bericht ontvangen dat product vandaag niet geleverd gaat worden. Geen enkel track en tracé code beschikbaar. Via Twitter vanmorgen vraag gesteld gene reactie. Via Facebook Messenger vanmiddag vraag gesteld geen reactie. Telefonisch nu 64 minuten in de wacht om een medewerker te spreken. Ik hoor al 64 minuten lang dat er nog 5 mensen voor mij zijn. Ik denk dat

Duidelijk communicatie en doen wat je beloofd. Personeel aannemen op de klantenservice.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Jullie nieuwe motto zou dit moeten zijn: voor 23:30 besteld, 3 dagen later in huis!

Pluspunten

Verrassend klantvriendelijk en aantrekkelijk geprijsd royaal assortiment.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

-Goed website met uitgebreid info.

-Als klanten een product reserveren met bevestiging het zou prettig zijn als Paradigit deze aanschaf respecteert, of een alternatief zou bieden. Bij mij dit ging helemaal fout. Met een bevestigde reservering van een product heb ik uitendelijk niets kunnen krijgen: geen product, geen alternatief. Alleen foute info van de klantenservice, namelijk, dat het product niet meer te koop was (terwijl dit niet zo was. Het product staat weer te koop op de website). -Klantenservice kan sneller reageren (>5 dagen, terwijl de site zegt max 2 dagen). -Website kan sneller geupdated worden. Producten zijn uitverkocht maar de website zegt dat ze nog beschikbaar zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geen verzendkosten bij een aankoop van 20 euro of meer! Razendsnelle levering. Top bedrijf dus.

Betalen middels PayPal op twee verschillende dagen geprobeerd. Geeft helaas steeds een foutmelding.

Pluspunten

Goede service, producten hebben een goede prijs voor elk merk en kwaliteit.

Het bedrijf werkt prima naar behoren. Toppie!!!

Pluspunten

Het is geweldig want ik heb mijn pc er heen gebracht en ze wilden er meteen mee beginnen en ze bellen je gelijk als er iets niet klopt ik zou het echt doen!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs

Lange levertijden

Pluspunten

Producten zijn veel lager geprijsd dan in de winkel. Scheelde EUR 20,=. Supersnelle service. Gisteravond besteld en vanmorgen al in huis. Zending was te volgen via PostNL. Er werd op het beloofde tijdstip bezorgd. Netjes verpakt.

Geen, fantastische service. Goede productkeus, betere prijsstelling dan andere internetwinkels.

Pluspunten

Goed geholpen in de winkel. Prima uitleg van verkoper over de aanschaf van een nieuwe Laptop. Perfecte laptop zeer snel veel opslag ruimte.

Een minpunt is wanneer je iemand aan de telefoon wilt sta je Zeer lang in de wacht voor dat je een medewerker aan de lijn hebt.

Pluspunten

Snelle levering, groot assortiment, vriendelijk aan de telefoon

Pluspunten

Veilig en snel!

geen

Pluspunten

Assortiment is overzichtelijk en uitgebreid. De mogelijkheid om informatie via mail in te winnen is erg gemakkelijk. Hierdoor kan ik mijn vragen op een passend moment stellen en is het antwoord niet tijd kritisch.

De reactie tijd was wat (te) lang. Ik ontving echter een mail met excuus. Nu nog op de offerte wachten......

Pluspunten

Mooie producten en snelle levering ik ben heel tevreden over hoe het in zijn werk gaat en heb veel plezier van mijn aankopen

Niet echt vindt het gewoon goed

Pluspunten

Goede prijs

Sneller verzenden. Het pakket zou binnen 24 uur binnnenkomen, maar het heeft uiteindelijk 2 weken geduurd.

Pluspunten

Pluspunten

De geweldige manier waarop ik bij Paradigit in Eindhoven geholpen ben kom je zo niet vaak meer tegen. Niets was te veel en ondanks dat het druk was werd ik rustig geholpen en al mijn vragen werden beantwoord zodat ik met een tevreden gevoel en een nieuwe printer naar huis ging.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na enige opstartproblemen bij de aankoop van mijn nieuwe Lenovo desktop heeft een medewerker van Paradigit servicedesk gezorgd dat deze als nog z.s.m. werd bezorgd. BEDANKT!!!

Opleiding van nieuwe verkoopmedewerkers.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

als je geholpen wordt, wordt je ook goed geholpen

wachttijd aan telefoon verkorten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service Snelle levering

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven