Pluspunten

Scherpe prijzen, goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Reservering mogelijk

Sneller telefoon oppakken of wachttijd aangeven, kwartier aan de telefoon gehangen voordat er opgenomen werd door een winkel.

Pluspunten

Een goede, rustige lay-out, zodat je makkelijk je gewenste product kunt uitzoeken en bestellen.

Pluspunten

Makkelijke bestel procedure, altijd keurig optijd nog nooit problemen gehad.

Niet.

Pluspunten

Eerst de site goed bekeken en de prijs genoteerd van het product dat ik wilde aanschaffen nl. een desktop. via de werkgever mochten wij via fiscfree bestellen bij Paradigit. En wat ik heel positief vond was dat de prijzen via fiscfree dezelfde waren als op de site. en uit ervaring weet ik dat dit niet altijd het geval is bij andere aanbieders. En als klap op de vuurpijl, het verzenden is GRATIS.!!! boven de 20 euro. Top bedrijf.

niet iets wat ik kan bedenken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik wilde een lenovo yoga 520-141kb 80x800 FGHM bestellen via fiscfree,blijkt op de site van paradigit €738,00 te kosten en bij fiscfree € 849,00 ik zou toch gelijke prijzen verwachten. En Fiscfree verwijst mij weer naar u. Kastje, Muur systeem

Pluspunten

snelle levering en prima verpakt.

Pluspunten

Prijs/kwaliteit is goed

Artikelen die niet op voorraad zijn duren lang voor die er weer zijn.

Pluspunten

Ze zijn heel klantvriendelijk en ze helpen je goed als je een vraag hebt prima bedrijf met goede service

Er hoeft niks verbeterd te worden

Pluspunten

Uw firma heeft alles correct afgehandeld. En dat verdient een pluim en uiteraard de daarbij behorende 5 sterren

Pluspunten

nette service en een snelle levering. deze ipad voldoet geheel aan onze verwachting.

Pluspunten

Een hele goede vriendelijke service

Nvt

Pluspunten

Vakkundig en vriendelijk personeel, ruim assortiment in apparatuur en accessoires, goede product/prijs verhouding. Goede serviceverlening.

Online reparatieaanmelding afhandelen volgens de vermelde voorwaarden of deze aanpassen naar werkelijkheid.

Pluspunten

Goed geholpen in winkel Utrecht, minder goed en snel geholpen door de telefoon

Sneller helpen telefonisch (wachttijd van 90 minuten)

Pluspunten

Zeer snelle levering, ook m.b.t terugkoppeling bij vragen of info over fe bestelling toppie

Kan helaas geen verbeterpunten aanbevelen wat betekend dat U op de goede weg zit

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Wat een waardeloze service/winkel Laptop binnen jaar 3 keer opgestuurd. 3x met hetzelfde probleem maar wordt ontkend. 3e keer geld terug geeist maar wordt geweigerd.gevraagd niet te repareren maar ze luisteren gewoon niet.

Pluspunten

Goede producten, goede bezorging en goede service achteraf

De factuur meteen bijsluiten bij het aankoopbericht

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- Prijs artikel was acceptabel

- Communicatie "voor 23:00 besteld morgen in huis", in bevestigingsmail zelfs "voor 23:30 besteld morgen in huis". Bestel vervolgens om 21:56 dinsdag en vervolgens tijdens het bestellen staat er opeens wordt donderdag geleverd. - In de bevestigingsmail staat dan nog eens levertijd 1-2 werkdagen en vervolgens radiostilte, want heb geen verzend mail meer gehad. - Als je status bestelling wilt controleren moet je inloggen, terwijl ik geen account heb aangemaakt. - Duidelijk dat ze liever niet hebben dat je telefonisch contact hebt, want je moet eerst door allerlei zelf hulp artikelen heen en telefoonnummer is niet te vinden. - Bij het bestellen op bedrijfsnaam moet je KvK en BTW nummer invoeren, ook niet echt meer dan deze tijd? Op andere website hoef je alleen bedrijfsnaam op te geven, dat is sneller (scheelt opzoeken).

2 sterren: slechter dan verwacht

Levering duurt al bijna een week. Een vriend van mij heeft een hele pc besteld en heeft hem ook nog niet binnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na een lange wachttijd (> 4 weken) een niet werkende laptop ontvangen, na een telefoontje met het algemeen nummer kreeg ik te horen dat ik hem direct kon komen omruilen want er waren er nog genoeg op voorraad, kom je in de winkel hebben ze niets meer, uiteindelijk 2 dagen later met de post wel een nieuwe ontvangen en dit keer een werkende. Alsnog een goede service maar het loopt wel allemaal langs elkaar.

- geen algemeen nummer maar elke winkel telefonisch bereikbaar, of het nummer doorgeven zodat de klant zelf kan bellen. - betere afstemming of iets op voorraad is per winkel en niet op algemene voorraad.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb een laptop van Jullie gekocht. De website is erg overzichtelijk en he makkelijk te zien wat Jullie aanbieden.

Het kiezen van een laptop was nogal moeilijk omdat de specificaties niet allemaal het zelfde waren dus kon ik het moeilijk vergelijken.

Pluspunten

Keurig geholpen in de winkel. Jammer dat de laptop die we eigenlijk wilden hebben niet meer leverbaar was.

Pluspunten

Voor ee ngoede prijs een uitstekende laptop. Goede service.

Pluspunten

Mooi goedkoop. Grote variantie

Site mag er wat hipper uit zien

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven