Pluspunten
Overzichtelijke site. Veel keuze. Top.
VerbeterpuntenWordt aangegeven dat het de volgende dag wordt bezorgd. In de bevestigingsmail staat dat het eerst geaccordeerd moet worden door United Consumers en daardoor 2 tot 3 werkdagen langer duurt. Dat ervaarde ik als een min puntje.
Pluspunten
Geld werd snel teruggestort.
VerbeterpuntenHeb geruime tijd geleden een laptop besteld en betaald. Leverdatum werd steeds uitgesteld. Werd alleen geïnformeerd per standaard mail. N.a.v. mijn reactie wel bericht en werd mij wel een andere laptop aangeboden, maar geen genoegdoening voor wachten en verkeerde info. Bestelling geannuleerd.
Bedankt voor uw feedback. Wij vinden het erg spijtig dat de leveringen steeds uitgesteld zijn. Helaas is het alternatief wat aangeboden is uitverkocht waardoor deze ook niet meer leverbaar was. Achteraf heeft mijn collega dit gecorrigeerd. Helaas te laat voor u, omdat de bestelling reeds geannuleerd is. Wij hopen dat wij u de volgende keer beter van dienst kunnen zijn. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Reina Paradigit Webcare
Pluspunten
Scherpe prijzen en deskundigadvies in de winkel te Eindhoven.
Levertijden op websit kloppen niet. Artikel staat als levering volgende dag, maar duurt nu blijkbaar meer dan 2 weken.
Bedankt voor uw feedback. Helaas kunnen wij door vertragingen bij de leveranciers niet tijdig leveren. Wij proberen om onze klanten op de hoogte te stellen door een e-mail te versturen met de status. Uiteraard vinden wij dit ook vervelend en hopen snel te kunnen leveren. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Reina Paradigit Webcare
Pluspunten
Snelle reactie en levering en helpen erg vakkundig
Pluspunten
Zeer slecht bedrijf op de website beloven dat het de volgende dag geleverd word , maar als je belt kunnen ze je niks vertellen maar meteen betalen wel nu al 2 keer gebeld maar weet niks meer
VerbeterpuntenStuur een mail of bel de klant als de levering uitloop heeft dat het een dag lager komt nu nog geen pakkt ontvangen
Bedankt voor uw feedback. Wij betreuren het uiteraard dat de leverdatum is uitgesteld, helaas zijn wij hierin echt afhankelijk van onze leverancier. Wij proberen om tijdig een mail te versturen met de vertraging. Onze excuses dat het niet tijdig gebeurd is. Met vriendelijke groet, Reina Paradigit Webcare
Pluspunten
Makkelijk om te bestellen corecte afhandeling
VerbeterpuntenJammer dat de bestelling iets langer duurder
Pluspunten
Goede levering, snelle bezorgtijd.
VerbeterpuntenAls je geen account hebt aangemaakt kan je je bestelling lastig inzien.
Pluspunten
In de winkel keurig te woord gestaan en een degelijk en eerlijk advies gekregen. Omdat ik niet over 1 nacht ijs ga en keurig geholpen te zijn het weekend terug gekeerd naar dezelfde winkel. Wederom keurig te woord gestaan met nagenoeg hetzelfde advies van een totaal andere collega. Nogmaals bedankt voor de manier waarop we geholpen zijn.
VerbeterpuntenGeen aanbevelingen c.q. verbetertips voor de vesteging in Utrecht.
Pluspunten
snelle handeling. vlot opsturen
Verbeterpuntenkan ik zo even niet bedenken. goed bedrijf!
Pluspunten
makkelijk bestel proces
Verbeterpuntenzeer slecht klanten services. het artikel bleek pas na bestelling niet op voorrad te zijn, ik werd daar niet over geinformeerd en ben zelf na een week gaan bellen waarna ik dus te horen kreeg dat het artikel niet vooradig was. het artikel zou volgens jullie 13 sept weer vooradig te zijn dus ik liet met tegenzin de bestelling staan, weer 3 dagen later krijg ik een mail dat het product pas 21 sept weer vooradig zal zijn ipv 13 sept zoals me was verteld. Mijn ouders hebben met spoed een laptop nodig dus nu moet ik als nog de order cancellen, dan vervolgens 5 dagen wachten tot ik mn geld terug heb en dan ben ik genoodzaakt het artikel bij cool blue te bestellen, heb 2 x telefonisch contact gezocht en beide keren 15 min in de wacht gestaan tot ik geholpen werd. Al MET AL DUS EEN ZEER ONPRETTIGE ERVARING, DIE ZEER GEMAKKELIJK VERHOLPEN HAD KUNNEN WORDEN MITS JULLIE DIRECT CONTACT HADDEN GEZOCHT,. Jammer maar ik zal nooit meer wat bij jullie bestellen en zeker niet aanbevelen aan anderen.
Allereerst willen wij u bedanken voor uw feedback. Wij betreuren het uiteraard dat de leverdatum opnieuw is uitgesteld, helaas zijn wij hierin echt afhankelijk van onze leverancier. Normaal gesproken wordt er een e-mail uitgezet dat er vertraging is. Wij vinden het jammer dat u een slechte ervaring heeft met ons. De terugbetaling kunt u inderdaad binnen 5 werkdagen terug verwachten. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Reina Paradigit Webcare
Pluspunten
Een erg overzichtelijke site Veel betaal methodes Gratis verzending al vanaf 25€
VerbeterpuntenBij het betalen van mijn product moest de site erg lang laden. Terwijl volgens mijn taakbeheer mijn CPU noch ram noch internet overbelast waren. (Ligt dit misschien aan de server?).
Pluspunten
Snelle service, duidelijke website
Pluspunten
Duidelijke site en hopelijk snelle levering
VerbeterpuntenVond de aangeboden korting gelijk na de bestelling vervelend omdat ik het gevoel had een abonnement aangesmeerd te krijgen.
Bedankt voor uw feedback. Wij zullen uw verhaal meenemen ter verbetering. Onze excuses voor de vertraging en ik hoop dat u terug keert als klant. Met vriendelijke groet, Reina Paradigit Webcare
Pluspunten
Studentenkorting, duidelijke site, snel geregeld
VerbeterpuntenSoms onduidelijk over levering product
Pluspunten
Goed behandeld.
VerbeterpuntenIk heb moeite gehad om mijn wachtwoord te herstellen.
Pluspunten
Snelle levering, goed produkt, goede prijs.
VerbeterpuntenNa de verkoop blijkt de klantenservice helaas zeer slecht. Mijn laptop is total-loss door het exact volgen van de instructies van Paradigit bij het afhandelen van een reparatie onder garantie. Laptop onder garantie ter reparatie aangeboden, voor een klein defect. Conform instructies van Paradigit in originele verpakking (zoals terug ontvangen van reparatie-centrum na eerdere reparatie) per UPS opgestuurd naar reparatie-centrum. Laptop bleek bij reparatie-centrum total-loss (waarschijnlijk hard gevallen tijdens transport) en er werd mij een hoge reparatie rekening aangeboden. Paradigit aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid. Wel biedt Paradigit aan om kosteloos de total-loss laptop aan mij te retourneren. Ook geven ze nu aan dat ze vooraf mij verteld hebben dat risico van verzending voor mij is. Dit is me echter niet verteld, als ik dit geweten had zou ik de laptop zelf hebben afgeleverd bij het reparatie-bedrijf. Ik heb uitvoerig met Paradigit hierover gecommuniceerd, zowel schriftelijk als telefonisch, en heb in alle redelijkheid helaas geen enkele oplossing kunnen bereiken Conclusie moet voorlopig helaas zijn: Laptop total loss door 100% opvolgen van de Paradigit instructies = pech voor de klant. PARADIGIT BLIJFT HERHALEN (ZIE REAKTIE) DAT VERPAKKING ONVOLDOENDE WAS. DEZE IS 100% CONFORM INSTRUCTIE, EN 100% VERSTREKT DOOR PARADIGIT. MOCHT DE INSTRUCTIE VAN PARADIGIT ONJUIST ZIJN, MOET IK DAN DE REKENING DAARVOOR BETALEN?
Bedankt voor uw recensie. Vervelend om te vernemen dat uw toestel schade heeft opgelopen. Helaas hebben wij uw toestel slecht verpakt ontvangen. Het toestel heeft kunnen bewegen in de doos, omdat er weinig opvulmateriaal is gebruikt, ook is er geen omdoos gebruikt. Het reparatiecentrum heeft contact met u opgenomen en u op de hoogte gesteld. Om deze reden kunnen wij helaas niet veel anders voor u betekenen dan de onderstaande opties die aangeboden zijn. 1. Het toestel komt met gerepareerde touchpad en mét niet herstelde aanwezige schades kosteloos retour. 2. Het toestel komt met gerepareerde touchpad en volledig herstelde behuizing retour nadat de prijsopgave betaald is. Met vriendelijke groet, Reina CampusShop Webcare
Pluspunten
Snelle levering prima laptop tegen goede prijs
VerbeterpuntenNa de aankoop is de service slecht. Mijn laptop is total-loss door het exact volgen van de instructies van Paradigit bij het afhandelen van een reparatie onder garantie. Laptop onder garantie ter reparatie aangeboden, voor een klein defect. Conform instructies van Paradigit in originele verpakking (zoals terug-ontvangen van reparatie-centrum na eerdere reparatie) per UPS opgestuurd naar reparatie-centrum. Laptop bleek bij reparatie-centrum total-loss (waarschijnlijk hard gevallen tijdens transport) en er werd mij een hoge reparatie rekening aangeboden. Paradigit aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid. Wel biedt Paradigit aan om kosteloos de total-loss laptop aan mij te retourneren. Ook geven ze nu aan dat ze vooraf mij verteld hebben dat risico van verzending voor mij is. Dit is me echter niet verteld; anders had ik de laptop zelf even langsgebracht. Ik heb uitvoerig met Paradigit hierover gecommuniceerd, zowel schriftelijk als telefonisch, en heb in alle redelijkheid helaas geen enkele oplossing kunnen bereiken. Vandaar dat ik nu via deze weg tracht om deze informatie in ieder geval te delen, en hopelijk ook nog tot een oplossing te komen. Conclusie moet voorlopig helaas zijn: Laptop total loss door 100% opvolgen van de Paradigit instructies = pech voor de klant.
Pluspunten
Duidelijk overzicht van de producten en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering vriendelijk klantenservice
VerbeterpuntenGroter assortiment en een duidelijker zoekmachine.
Pluspunten
Het is een vriendelijk en correct bedrijf!!
VerbeterpuntenGa zo door, een aanbeveling aan iedereen.
Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en prima service indien er problemen zijn
Verbeterpuntentot nu toe geen
Pluspunten
Mooie site
VerbeterpuntenAls je wilt bestellen staat er dat je niet perse een account hoeft aan te maken, maar dan kun je dus niet verder in het bestelproces
Pluspunten
ze hebben veel keuze
Verbeterpuntenbij klachten of contact via telefoon absurd lange wachttijden (1uur en 21 min.) Leveren een zeer dure laptop zomaar af bij Buren !!!
Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te vernemen dat uw laptop bij de buren is afgeleverd. Normaal gesproken is dit niet de afspraak. Vanwege back to scool is het drukker dan verwacht, waardoor de wachttijden helaas oplopen. Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Reina Paradigit klantenservice