1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Artikel zgn uitverkocht en pas na reclameren zegt men toe dat je je geld terug krijgt, op de vraag wanneer geeft men geen antwoord meer. Links laten ligfen dit bedrijf

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Waardeloos bedrijf.... zit al 5 weken achter retour product aan. ze willen het betaalde bedrag niet overmaken en geven de post.nl de schuld dat pakket weg is.

Als een pakket verloren is gegaan bij post.nl en het is duidelijk dat de klant het pakket niet heeft gehad. (geen handtekening) het terug betaal proces gewoon meteen uitvoeren (of iedergeval binnen 1 week) en niet 10 weken wachten. of her-levering zonder extra kosten.

Pluspunten

Op donderdag de winkel in Eindhoven bezocht omdat mijn videokaart stuk was. Erg goed en deskundig geholpen door Bram. De videokaart die ik wilde was niet op voorraad en moest besteld worden. Zaterdagmorgen kreeg ik een e-mail dat hij al binnen was. Hij werkt perfect en zelfs beter/sneller dan de vorige.

Pluspunten

Zeer behulpzaam met het oplossen van problemen. Zeer goede serviceverlening.

Pluspunten

goede afhandeling van klacht ,dag nadat ik een laptop had besteld was de prijs weer gezakt met €25,- ik had hierover gebeld en de order kon gecanceld en een nieuwe aangemaakt met het nieuwe bedrag.

misschien omdat de order nog in backorder staat een mail naar de klant dat de prijs gedaald is en dit dan verrekenen.

Pluspunten

Heel vriendelijke ontvangst. Goede en duidelijke uitleg over de gestelde vragen. Goede kennis van zaken! Fijn bedrijf.

Pluspunten

Via het werk laptop voor mijn zoon besteld. Super snelle behandeling en word netjes op de hoogte gehouden waneer en hoever de bestelling is en geleverd word via track en tracé.

_

Pluspunten

Snel en vakkundig geholpen. Verkoper wist waarover hij het had (in mijn geval over een laptop) en kon een goed advies geven.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nog geen.

Niet dingen reclameren die je niet waar kan maken. Voor 23:30 besteld morgen in huis, ammehoela. Zogenaamd op voorraad maar ik heb na bijna een week alleen nog maar een bestelbevestiging ontvangen. Mij zijn jullie als klant kwijt.

Pluspunten

Paradigit levert binnen 1 dag het door mij bestelde product van paradigit.nl , dus snel in huis. Een betrouwbaar bedrijf waar ik al vele jaren producten koop, meestal in de winkel. Zeer klantvriendelijke medewerker Yordi aan de lijn toen ik een product retour wilde sturen. Ze hebben verstand van zaken, weten wat je nodig hebt.

Telefonische bereikbaarheid zou iets beter kunnen, het telefonisch keuzemenu is irritant, je wilt eerder een medewerker kunnen spreken als consument.

Pluspunten

Makkelijke en gebruiksvriendelijke website,alles in een winkel te vinden en goede kwaliteit.

Pluspunten

Goeie prijzen en snelle leveringen. Ook top dat als je wil het gelijk bij een afhaalpunt kan laten bezorgen

Pluspunten

Zeer servicegericht, altijd heldere antwoorden op vragen, snelle levering, duidelijke product specificaties op de website

Pluspunten

Gewoon een super webshop met de leukste aanbiedingen en goede service.

Levertijden niet echt duidelijk. Staat morgen in huis maar al met al is de levertijd 3dagen. Wel jammer

Pluspunten

Goed overzichtelijke site

Misschien het aanbod wat vergroten van bepaalde producten

Pluspunten

Goede en snelle service, vragen werden meteen duidelijk beantwoord

Pluspunten

super geholpen nette service goede producten ze smeren je niks aan dat je niet nodig hebt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

gisteren besteld en vandaag al geleverd zeer goed verpakt had een vraagje via email en rap beantwoord dus top grts

Pluspunten

Al jaren is paradigit een vaste leverancier voor mijn computer apparatuur. Goede service en kennis van zaken

Pluspunten

goede service en een snelle levering producten goed verpakt en oprijd bezorgd

geen

De aanmelding voor een retour lukte niet via internet omdat ik via een tussenpersoon een bestelling geplaatst had. Vermeld op de website dat in zulke gevallen telefonisch een retourlabel geregeld moet worden.

Pluspunten

goede klantenservice snelle levering klantvriendelijk

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vrijdag een laptop besteld die volgens de site de volgende dag geleverd zou worden. Dit was ook mijn vereiste, omdat ik deze de dag erna al nodig had. Tot mijn grote ergernis kwam deze helemaal niet. Heb contact opgenomen en werd mij doodleuk verteld dat de laptop helemaal niet voorradig was. Ik was voor te.........

Geef duidelijk aan of een artikel wel of niet geleverd kan worden

Pluspunten

Zeer snel antwoord op vragen.

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven