1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nog geen.

Niet dingen reclameren die je niet waar kan maken. Voor 23:30 besteld morgen in huis, ammehoela. Zogenaamd op voorraad maar ik heb na bijna een week alleen nog maar een bestelbevestiging ontvangen. Mij zijn jullie als klant kwijt.

Pluspunten

Paradigit levert binnen 1 dag het door mij bestelde product van paradigit.nl , dus snel in huis. Een betrouwbaar bedrijf waar ik al vele jaren producten koop, meestal in de winkel. Zeer klantvriendelijke medewerker Yordi aan de lijn toen ik een product retour wilde sturen. Ze hebben verstand van zaken, weten wat je nodig hebt.

Telefonische bereikbaarheid zou iets beter kunnen, het telefonisch keuzemenu is irritant, je wilt eerder een medewerker kunnen spreken als consument.

Pluspunten

Makkelijke en gebruiksvriendelijke website,alles in een winkel te vinden en goede kwaliteit.

Pluspunten

Goeie prijzen en snelle leveringen. Ook top dat als je wil het gelijk bij een afhaalpunt kan laten bezorgen

Pluspunten

Zeer servicegericht, altijd heldere antwoorden op vragen, snelle levering, duidelijke product specificaties op de website

Pluspunten

Gewoon een super webshop met de leukste aanbiedingen en goede service.

Levertijden niet echt duidelijk. Staat morgen in huis maar al met al is de levertijd 3dagen. Wel jammer

Pluspunten

Goed overzichtelijke site

Misschien het aanbod wat vergroten van bepaalde producten

Pluspunten

Goede en snelle service, vragen werden meteen duidelijk beantwoord

Pluspunten

super geholpen nette service goede producten ze smeren je niks aan dat je niet nodig hebt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

gisteren besteld en vandaag al geleverd zeer goed verpakt had een vraagje via email en rap beantwoord dus top grts

Pluspunten

Al jaren is paradigit een vaste leverancier voor mijn computer apparatuur. Goede service en kennis van zaken

Pluspunten

goede service en een snelle levering producten goed verpakt en oprijd bezorgd

geen

De aanmelding voor een retour lukte niet via internet omdat ik via een tussenpersoon een bestelling geplaatst had. Vermeld op de website dat in zulke gevallen telefonisch een retourlabel geregeld moet worden.

Pluspunten

goede klantenservice snelle levering klantvriendelijk

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vrijdag een laptop besteld die volgens de site de volgende dag geleverd zou worden. Dit was ook mijn vereiste, omdat ik deze de dag erna al nodig had. Tot mijn grote ergernis kwam deze helemaal niet. Heb contact opgenomen en werd mij doodleuk verteld dat de laptop helemaal niet voorradig was. Ik was voor te.........

Geef duidelijk aan of een artikel wel of niet geleverd kan worden

Pluspunten

Zeer snel antwoord op vragen.

Pluspunten

Goede service en goed eerlijk advies

Snellere service

Pluspunten

Snelle professionele service. Bijzonder vriendelijke medewerkers zonder opdringerig te zijn. Nemen genoeg tijd voor je, om je goed te helpen.

Pluspunten

De klantenservice is uitstekend! Reactie binnen 12 uur (bij mij dan) en een heel duidelijke site!

Beter informeren over voorraad en verzending.

Pluspunten

Goede prijs, vlotte verzending!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke bestel website. Mooie prijzen voor bijna alla artikelen. En snelle service (lees verzendingen) al met al paradigit is goed bezig en zal er in de toekomst zeer zeker weer bestellen. Groetjes

Kan er op dit moment geen bedenken.

Pluspunten

Snelle service, het bellen duurt niet lang heel erg sociaal en je wordt goed geholpen.

Misschien sneller antwoorden op facebook, maar mail en bellen is belangrijker.

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven