1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
De lage prijs van de e-reader in vergelijking met andere webshops
VerbeterpuntenEen korting van € 20,-- bij de volgende bestelling? Dat had ik graag gewild, want ik wilde nog 2 oral tandenborstels kopen. Maar ik moet daarvoor mijn bankgegevens en € 15,-- per maand betalen.
Dank je wel: dat gebeurt niet! Ik moet nog zien dat ik die hier beloofde gratis earphones krijg. Stuur ze maar gelijk op met mijn aankoop.
14 juni 2018: Paradigit geeft aan het jammer te vinden dat ik het bedrijf niet aanbeveel.
Het toeval (?) wil dat een vriend vroeg waar ik de e-reader had gekocht. Ik heb hem naar Paradigit verwezen en ook hij heeft er een bij Paradigit gekocht.
Ik beveel het bedrijf wel aan op het gebied van apparatuur en prijs. Ik vond het vervelend dat voor de korting moet worden betaald.
En: de earphones heb ik nog steeds niet.
Wat ik wel heel goed vind, is dat Paradigit reageert. Ze staan open voor kritiek.
Zie hieronder de reactie van Paradigit:
U geeft aan dat u tevreden bent over uw aankoop, maar geeft aan ons niet aan te bevelen. Dit vinden wij erg jammer, aangezien de koop naar tevredenheid is geweest. De korting van €20,- loopt via Winkelen en Sparen en het is inderdaad een voorwaarde om te abonneren, wat maandelijks opzegbaar is. Meer informatie kunt u opvragen via . U kunt er vanuit gaan dat u de oordoppen zult ontvangen, indien deze nog niet ontvangen zijn.
Met vriendelijke groet,
Reina