1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

verkoop geen dingen die je nog niet hebt en verbeterpunt voor de service even goed de mail lezen die jullie van klanten krijgen. Zeker geen aanrader!!!!!!!!!!!

Pluspunten

Makkelijk bestellen via internet. Goede produktomschrijving. Voldoende keuze. Snelle levering.

Pluspunten

Snel geleverd. Ook snelle reactie op mijn email.

Ik zou niet weten

Pluspunten

Een snelle reactie is belangrijk en dat geeft u. Mijn complimenten.

Een verbeterpunt kan zijn dat u van tevoren aangeef welke gegevens nodig zijn om de bestelling te doen. Een persoon die niet goed overweg kan met de computer kan dan de gegevens van te voren noteren en starten met de bestelling.

Pluspunten

bestelvriendelijke website. kwalitatief goede producten. Paradijs voor electronica liefhebbers

Pluspunten

Ben zeer correct geholpen en kreeg duidelijke adviezen.

Pluspunten

Alles netjes af gehandeld en op tijd bezorgd

Tijdstip van aflevering kun je niet af spreken. Dat is wel jammer

Pluspunten

Het heeft een ruime aanbod van producten.

Meer huishoudproducten

Pluspunten

Een aantal maal iets besteld, keurig geholpen en alles netjes binnen gekregen. Bij de laatste bestelling was een onderdeel opeens 10,- goedkoper dan op mijn factuur (Ik weet niet zeker of dit te veel op mijn factuur was of dat het artikel opeens binnen een uur 10,- goedkoper was geworden) Dit aangehaald op de Facebook chat en nu krijg ik een 10,- tegoed coupon.

Communicatie als bekend is dat een product later geleverd wordt. Nu had ik eerst bij de post geklaagd maar het bleek dat de levering niet was gedaan aan de post door Paradigit. Het kwam een dag later keurig verpakt aan.

Pluspunten

Snelle levering duidelijke communicatie

Bezorgadres wijzigen is erg onduidelijk, het lijkt goed te gaan, en toen kwam hij toch op het verkeerde adres binnen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Korte wacht tijd vriendelijke medewerkers

Vriendelijker afsluiten van het gesprek kan geen kwaad.

Pluspunten

snelle bevestiging ontvangen van het bestelde product

Pluspunten

Snelle reactie en levering

Pluspunten

Alles staat altijd duidelijk beschreven en alles is heel makkelijk te vinden. Gewoon super!

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle levering. Vriendelijke helpdesk. Deelnemer aan fiscfree.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Paradigit levert niet op aangegeven dag en (erger nog) communiceert daar niet over

Pluspunten

wijziging wachtwoord was binnen enkele minuten geregeld, waarna ik bestelling snel kon afronden

geen. Ga zo door!

Pluspunten

Goede website, service en levertijd

Pluspunten

Vorig jaar een laptop besteld en nu een tablet. Prima service en vlotte levering. Een aanrader!

Pluspunten

Ik had wat vragen en ben netjes en snel geholpen via facebook. De antwoorden waren duidelijk en het personeel kwam vriendelijk over. Daardoor was het maken van de keuze ook makkelijker. Ook het bestellen ging zonder problemen. Het is nu nog wachten op mijn bestelling, die morgen bezorgd wordt.

Ik heb geen verbeter punten. Vind de service TOP!

Pluspunten

Mooie korting via bruto salaris. Prijzen op de site zijn duurder dan gemiddeld op andere sites, maar met de korting alsnog stuk voordeliger uit!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie aanbieding van de JBL Flip 4!

Geen probleem dat de levering 4 dagen na de bestelling plaatsvindt, echter staat in de bevestigingsmail: Voor 23:30 besteld, morgen in huis. Dit zou naar mijn mening dan aangepast moeten worden.

Pluspunten

Snelle bezorging Goede garantie

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De lage prijs van de e-reader in vergelijking met andere webshops

Een korting van € 20,-- bij de volgende bestelling? Dat had ik graag gewild, want ik wilde nog 2 oral tandenborstels kopen. Maar ik moet daarvoor mijn bankgegevens en € 15,-- per maand betalen. Dank je wel: dat gebeurt niet! Ik moet nog zien dat ik die hier beloofde gratis earphones krijg. Stuur ze maar gelijk op met mijn aankoop. 14 juni 2018: Paradigit geeft aan het jammer te vinden dat ik het bedrijf niet aanbeveel. Het toeval (?) wil dat een vriend vroeg waar ik de e-reader had gekocht. Ik heb hem naar Paradigit verwezen en ook hij heeft er een bij Paradigit gekocht. Ik beveel het bedrijf wel aan op het gebied van apparatuur en prijs. Ik vond het vervelend dat voor de korting moet worden betaald. En: de earphones heb ik nog steeds niet. Wat ik wel heel goed vind, is dat Paradigit reageert. Ze staan open voor kritiek. Zie hieronder de reactie van Paradigit: U geeft aan dat u tevreden bent over uw aankoop, maar geeft aan ons niet aan te bevelen. Dit vinden wij erg jammer, aangezien de koop naar tevredenheid is geweest. De korting van €20,- loopt via Winkelen en Sparen en het is inderdaad een voorwaarde om te abonneren, wat maandelijks opzegbaar is. Meer informatie kunt u opvragen via . U kunt er vanuit gaan dat u de oordoppen zult ontvangen, indien deze nog niet ontvangen zijn. Met vriendelijke groet, Reina Paradigit Klantenservice

Pluspunten

Aantal jaren geleden ook goede ervaring met Paradigit dus als ik wat zoek zijn zij de eerste. Overzichtelijke web-side snelle levering ja wat wil je nog meer !

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven