2 sterren: slechter dan verwacht
Pluspunten
makkelijke bestelmogelijkheid
belooft levering de volgende dag
Verbeterpuntenik hoorde maar niets dus ben gaan bellen. Bleek dat mijn bestelling 'was blijven hangen'. Reden onduidelijk. Nu wordt de computertas pas morgen geleverd en de laptop heel misschien ook morgen en anders ... onduidelijk, aldus de medewerker, en ja, sorry, ehh... externe leverancier, hebben wij geen invloed op, dat staat ook op de site. Dat staat er helemaal niet, gewoon levering de volgende dag als de bestelling voor 23.30 is geplaatst.
Wat is hier het verbeterpunt: beloften die je niet kunt waarmaken dan ook niet doen, of de medewerker beter scholen in het informatie geven, of zorgen dat een bestelling niet meer kan 'hangen'? Als ik niet had gebeld 'hing' mijn bestelling nog wel een tijdje. De slappe excuses in het genre van 'wij kunnen het ook niet helpen' hebben mij boos gemaakt. Als er een fout is gemaakt verwacht ik dat er verantwoordelijkheid wordt genomen en dan laat je een klant niet zo in de lucht hangen. Dit akkefietje heeft bovendien voor mij praktische consequenties: ik heb geregeld dat ik thuis kon gaan werken omdat ik de bestelling verwachtte. Dat is nu voor niets geweest en nu moet ik weer iets anders regelen. Dit vind ik uiterst kwalijk! Als dit niet verbetert - en ik wil hiervan horen!- beveel ik uw bedrijf niet aan.