1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
Laptop die verzekerd is via Paradigit weggebracht ter reparatie, werd ons verteld dat dit ongeveer 3 weken zou duren. Na ruim 3 weken kwam er uiteindelijk een prijsopgave, meteen doorgestuurd naar de verzekering en de betaling gedaan. Uiteindelijk na vele telefoontjes, mailtjes en bezoek aan de winkel kunnen we hem nu na bijna 9 weken eindelijk ophalen, het ergste is dat je gewoon niet op de hoogte wordt gehouden dat het langer gaat duren en ze dan niet met een tijdelijke oplossing komen op die lange periode te overbruggen en als laatste geen enkele keer sorry zeggen dat het zo lang heeft geduurd. Al jaren lang klant bij Paradigit, maar deze reparatie en vooral de afhandeling ervan is voor ons een reden volgende keer ergens anders te kopen. Naar een bedrijf met een eigen reparatieafdeling in de vestiging zoals Paradigit vroeger had zodat er niet alleen al 2 weken verloren gaan aan verzenden..
VerbeterpuntenKlant beter op de hoogte te houden, eerder zorgen voor een tussenoplossing, een compensatie voor al het ongemak en minimaal een excuus aanbieden voor het feit dat het zo lang duurt.