Pluspunten

produckt s,avonds bestelt de andere dag in huis dat is pas service van paradigt ben al heel lang klant bij jullie een super bedrijf in een woord top.

zo door blijven gaan.

Pluspunten

Breed assortiment en lage prijzen.

Vaak is goedkoopste alternatief niet beschikbaar on de winkel. Winkel is vaak erg druk, kan lang duren voordat je geholpen wordt.

Pluspunten

Snelle levering Afspraak is afspraak Gunstige prijzen

Pluspunten

Snel bezorgd.

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijke personeels.

Te lang in de wacht als je belt

Pluspunten

Als tegenhangers van de grote ketens vind ik het fijn dat er nog een winkel is met kennis van zaken.

gewoon zo doorgaan

Pluspunten

Supersnelle levering en ook vanuit het verleden goede ervaringen met dit bedrijf!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling gaat makelijk.

Zorg dragen dat het wel de volgende dag wordt bezorgd. Op tijd besteled, maar niet de volgende dag binnen.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website

Pluspunten

Bedankt voor de vlotte en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Pluspunten

We zijn goed geholpen zowel telefonisch als in de winkel.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb een SLECHTE ervaring met Paradigit. In de folder werd een HP printer (ENVY 5640) met cashback aangeboden, die uitsluitend in de winkel te verkrijgen was. Bij de winkel in Utrecht was hij niet op voorraad dus probeerde ik er een via de website te reserveren wat niet lukte omdat hij in Utrecht niet op voorraad was. (ik ging er van uit dat ze nog zouden komen) Na twee dagen ben ik naar de winkel gegaan om te vragen of er voorraad was en werd mij verteld dat er geen voorraad was en ook niet zou komen. Ik ben diep teleurgesteld.

Een verbeterpunt zou zijn om op de website achter de plaatsnaam van de vestiging i.p.v. "geen voorraad" te zetten dat ze in die plaats niet leverbaar zijn.

Pluspunten

voor mijn aankoop was Paradigit het voordeligst en na 1 dag al in huis,prima toch.

persoonlijk vind ik dat alles al prima geregeld is,zeer overzichtelijk en ruime uitleg op de site.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en efficiënte afhandeling

geen

Pluspunten

vlotte levering

winkel in Amsterdam

Pluspunten

Makkelijk online te bestellen. Overzichtelijke website. Goede betaal mogelijkheden. En zeker erg goed geprijsd. Verzending en bezorging als afgesproken....dus op tijd.

Pluspunten

Sneller het materiaal geleverd, dan in de planning werd aangegeven. Top.

Pluspunten

Scherpe prijzen en levering perfect volgens afspraak!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen kunnen vinden

Bereikbaarheid is prut, wacht al weken op ondersteuning bij een reparatie, maar geen email adres te vinden en telefonisch altijd meer dan 5 wachtenden voor je

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Algemeen Aftersales is waardeloos. Product binnen garantie defect maar volgens Paradigit abuse en ze hebben totaal geen zich om zich aan de wet te houden. Jammer dat ze voor een relatief klein bedrag een arrogante houding innemen en als een van de weinige retailers zeker niet enige service verlenen. Klantenservice Onprofessioneel, zwart-wit, van het kastje naar de muur, onvriendelijk, inflexibel en vooral heel makkelijk iemand afschepen. Met name Soeshma (die naam zag ik vaker terugkomen) heeft last van dit kwaaltje. Jammer, als het even kan koop dan bij een andere retailer of webwinkel, als iets kapot gaat doen ze er alles aan om de schuld in jouw schoenen te schuiven.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vorig jaar bestelde ik voor 23:00 uur een switch, die was de volgende dag voor 12:00 uur bezorgd. Netjes geleverd door PostNL.

Communicatie, helaas reageert men niet op reparatie vragen. Was voor mij de laatste keer bij Paradigit. Helaas.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

telefonisch niet bereikbaar 24 minuten in de wacht voor een vraag. waardeloos

Pluspunten

Duidelijk, overzichtelijk en klantvriendelijk

Telefonische bereikbaarheid van de winkel verbeteren

Pluspunten

- Altijd met een glimlach ontvangen. - Direct aan de beurt - Iedereen heel goed op de hoogte van producten. - Snel een antwoord bij een vraag via email en social media. - Ook handig om dit te laten aankomen bij postpunten - Gewoon TOP !

- Zou moeten muggenziften en dan nog vind ik geen negatief puntje.

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven