3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed bedrijf, jammer dat de fysieke winkels weg zijn in de randstad, dit maakte het voor het omruilen wat lastiger. Dit ging nu via internet.

meer winkels terug in randstad

Pluspunten

Duidelijke site Snelle levering

Pluspunten

De website is duidelijk en makkelijk gebruik van te maken. Snelle levering van internetbestellingen.

Toen ik mijn bestelling ging plaatsen had ik de pech dat er een storing werd aangegeven. De garantie van bepaalde producten zijn niet duidelijk aangegeven, terwijl dit wel belangrijke informatie is.

Pluspunten

Scherpe prijzen , groot assortiment en snel geleverd

Pluspunten

Duidelijke site met snelle levering. Vragen werden goed opgelost door de klantenservice.

Pluspunten

's Avonds 10 uur besteld, 's morgens 8 uur al in huis! Snelste bezorging die ik tot nu toe ben tegengekomen.

Pluspunten

Snelle levering, bestelling in orde.

Pluspunten

Eenvoudige website en snelle levering!

Geen! Ga zo door...

Pluspunten

Ze doen wat ze beloven, een snelle levering dus en ook op zaterdag!

Geen tot nu toe.

Pluspunten

zeer goede service ik had een telefoon met windows besturing gekocht helaas was dat de verkeerde keus geen probleem kon het toestel terug sturen en kreeg netjes mijn geld terug heb intussen een toestel met android gekocht ben dus zeer tevreden

ik zou niet weten wat er verbeterd moet worden het gaat prima zo

Pluspunten

Overzichtelijke website, eenvoudig om te bestellen, snelle levering

Het product had voor verzending beter kunnen worden verpakt.

Pluspunten

de snelle afhandeling, de ene dag besteld en de volgende dag al in huis!

Pluspunten

Prima en op tijd het bestelde thuisgestuurd gekregen.

Pluspunten

Erg klantvriendelijk en een hele goeie service !

Pluspunten

Levering en informatie was perfect. 's avonds besteld en de volgende dag was het in huis. Pakket netjes bezorgd, alles volgens de beschrijving op de website.

Voor de digitale factuur moet je weer inloggen bij je Paradigit account. Een onnodig lastige stap. Liever meteen meesturen als bijlage, en aangeven dat de factuur ook weer terug te vinden is bij 'mijn Paradigit'.

Pluspunten

Heel fijn. Mijn sporthorloge ging stuk. Zonder vragen werd me gemeld dat ik binnen de garantie viel en een nieuwe kreeg. Binnen een week had ik nadat ik het oude horloge had verzonden de nieuwe in huis. Heel goede een persoonlijke service!

Pluspunten

Zeer duidelijke website met de omschrijving van het product, snelle levering. Ook wanneer deze bezorgd wordt

Pluspunten

Goede informatie over levertijd, en communicatie indien vertraging (met een realistische verwachting wanneer het product wel geleverd kan worden) Passende reviews (in mijn geval betreffende NAS aanschaf)

Pluspunten

s'-Avonds besteld, volgende dag in huis. Prima afgehandeld. Eén van de goedkoopste.

Pluspunten

Scherpe aanbieding Microsoft Surface 4.0; Snelle levering ; In goede staat afgeleverd

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt.

Op de website werkt wachtwoord vergeten (nog steeds) niet.

Pluspunten

Vorige week Intel WIFI + Bluetooth adapter 's middags besteld en wederom de volgende dag alweer in huis! Faktuur netjes per email ontvangen.

Assortiment mag wel iets uitgebreider zijn, dus wat meer keus in sommige productlijnen.

Pluspunten

Goedkoopste op internet . 17.00 uur besteld en volgende dag om 12.00 uur geleverd. Super.

Pluspunten

snel geleverd zonder fouten, dus aanrader.

Pluspunten

Geen problemen gehad met online bestellen. Ging vlekkeloos en supersnelle levering.

Geen.

Westerkade 16