Pluspunten

- vlot en prettig werken op de site. - Scherpe prijs - snel geleverd zoals beloofd - geen krasje op de dozen - Ik vind de krant leuk en kijk hem toch altijd even na op scherpe aanbiedingen of grappige ideeën

- Ik mis de winkels en de kennis die daar te vinden was enorm. - heeft Paradigit een telefonisch en digitaal bereikbaar technisch Wizz-team dat de best haalbare tech-adviezen kan geven? Het heeft me nu best wat energie gekost om uit te zoeken hoe twee nieuwe monitoren optimaal op mijn videokaart aan te sluiten. Lastig werk omdat ik dat zelf nooit doe. Kunnen jullie hier meerwaarde creëren?

Pluspunten

Prima bezorging en kwaliteit

Pluspunten

Super snelle behandeling! Je wordt duidelijk op de hoogte gesteld van je behandeling

Pas

Pluspunten

Heel veel betaalmogelijkheden, veel keuze in onderdelen en redelijk overzichtelijke sortering.

Als je op zondag besteld is het pakketje pas dinsdag in huis, wat jammer is, moet je een dag langer op wachten.

Pluspunten

Snelle bezorging goede producten

Pluspunten

Goede winkel met leuk geprijsde aanbiedingen!

Pluspunten

Goede levering, snel, goeie service.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prima service ook helpdesk was prima

Vind het tot zover prima webshop

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Zeer slechte ervaring met Paradigit. Had die een IP camera gekocht die niet voldeed. had een heel wazig beeld in nachtmodus. Het terugsturen was geen probleem, alleen kreeg ik niet mijn geld terug. Mocht hem alleen ruilen. Heb toen een nieuwe uitgezocht en moest toen iets bijbetalen. Het duurde heel lang voordat ze de nieuwe opstuurde. Ik heb er meerdere keren achteraan moeten bellen en ze hebben mij meerdere keren beloofd om mij terug te bellen, maar dat hebben ze nooit gedaan. Pas na meer dan een week wachten en een hele boze mail gestuurd werd mijn nieuwe IP camera opgestuurd. Nooit meer Paradigit voor mij

Pluspunten

n.a.v. (Zie verbeterpunt) was de reactie van Paradigit heel erg positief.

Produkt gekocht met cashback maar nergens stond vermeld hoe Ik moest "handelen" om de cash back te verzilveren. Dit kan beter.

Pluspunten

Heldere site, goede keus, scherpe prijs! Snel en probleemloos geleverd.

Retourprocedure is heel vaag. niet even vanuit de order op product klikken en op 'retour', maar via een of andere omslachtige aanmelding waarbij ik de gegevens uit een pdf moet halen. Echt jammer!

Pluspunten

Duidelijke website met goede info over voorraad. Snelle levering en een van de goedkoopste.

Pluspunten

Alles perfect gelopen zoals ze aangeven

Pluspunten

Snelle levering Prima productomschrijving Scherpe prijzen

Pluspunten

Goede en snelle bezorging. Goed op de hoogte gehouden over de bestelling

Tot nu toe niks wat ik kan verzinnen

Pluspunten

Supergoede levering Hele fijne website Makkelijk te bestelen Veel relevante aanbiedingen

Pluspunten

Snelle levering van producten. Producten worden vaak zelfs eerder bezorgt dan verwacht. Groot aandeel van verschillende producten.

Goed op bezorg adressen letten.

Pluspunten

Snelle levering! Goede site! en duidelijke informatie!!

Jammer dat de winkels gesloten zijn!! Wij zijn er altijd top behandeld!!!

Pluspunten

- goede duidelijke website met handige filters - goede vergelijkingsmogelijkheden tussen producten - uitgebreide mogelijkheden afhalen/verzenden - uitgebreide betaalmogelijkheden - levering als afgesproken en met track en trace zodat je weet wanneer de bestelling binnenkomt - duidelijke verwijzing naar levervoorwaarden, klantenservice etc. - handige tips verspreid over de hele website naar relevantie voor de keuze van dat moment

Dit is eigenlijk een website zoals die moet zijn, Enige extra (let wel: extra!!!) zou een online chatmogelijkheid zijn om gericht vragen over een product te kunnen stellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Deskundig en objectief. Zeker aan de servicesdesk.

De retourprocedure zou wel wat meer van dese tijd mogen zijn.

Pluspunten

Snelle levering en een goede communicatie. Voor 23:00 besteld morgen in huis is ideaal!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering. Discrete verpakking van het product.

nvt.

Pluspunten

Snel levering, goed gepakt, alles was duidelijk en correct. Top.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Westerkade 16