Snelle reactie op de vraag en zorgvuldig contact via de mail.

Bachbloesem op maat

Je word goed geholpen bij vragen, goede en snelle levering.

vanuit België redelijk snel geleverd

track en trace zou handig zijn ivm het tijdstip van bezorgen

Mijn bestelling in goede orde ontvangen met vriendelijke begeleidende brief.

Nog niet lang bezig met de druppels 40, maar heb het idee dat er enigzins al iets merkbaar is.

Duidelijke beschrijving

Service is geweldig maar voor het resultaat is het nog te kort dag. Slechts een paar dagen bezig met het gebruik van de druppels.

Rustgevend

Wat hadden dit al een keer gehad. Het ging toen al goed door het gebruik. Dus dit is de tweede zending en we gebruiken het elke dag. Je wordt er rustig van.

Goed op de hoogte gehouden

levering zoals toegezegd

De track & trace werkt niet ideaal, er vindt geen prognose plaats van periode van aflevering; pakket is bij buren afgegeven zonder achterlaten van bericht, dat zal ws. te maken hebben met (nieuw) beleid van de post-NL maar lastig is het wel.

Goede site.

Duidelijke site, met goede omschrijving Van de producten.

Snelle reactie

Snelle reactie op ons probleem en een snelle levering van de voorgestelde Bach Blossem. Bedankt: Jan en Minke Zoodsma

Positief

Vlotte afhandeling.

Goede producten

Na een paar dagen merk je gewoon dat veranderin is

Na een paar dagen merk je al verschil in de positieve zin

Super, duidelijke informatie zeer tevreden

Eerste keer besteld, alles heel duidelijk en goede verzending, ook gede uitleg over product, zal zeker een volgende keer weer hier bestellen.

bestelling prima, bezorging verdiend beterschap

bestelling plaatsen verdiend 5 sterren, prima, ook direct een bevestigingsmail. Na bestelling ontving ik een mail met link om bestelling te volgen, helaas stond er niet bij welke pakketdienst het pakketje bezorgen zou. donderdag was pakket klaar om opgehaald te worden, ik zou bevestiging hiervan krijge, niet gekregen. Waar moest ik het pakketje halen, wie is de bezorger? PostNL, DPD of andere? Ik ben het gaan proberen bij postNL, gelukkig lag het daar, het pakketje was prima verpakt.

Reactie van het bedrijf

Hallo Saskia, Indien er iets niet duidelijk is over de verzending of bij vragen, mag je mij altijd contacteren per mail en dan kan ik je verder helpen. Warme groet, Tom

Heldere conmunicatie na vraag en snelle verzending.

Binnen afgesproken tijd geleverd

Binnen afgesproken tijd geleverd (3-5 werkdagen in Nederland). Netjes verpakt.

snelle levering of het gaat helpen moeten we nog afwachten

Uitstekend.

Prima uitleg heel fijn en snelle levering.

Kan alleen nog maar bestelproces beoordelen

Ik heb besteld op bachbloesemadvies.nl ervan uitgaande dat ik dan ook in Nederland bestel. Bevestiging bestelling prima. Maar daarna zag ik pas dat de bestelling vanuit België moest komen. Had ik graag meteen geweten. Track en trace vond ik erg onduidelijk, ook waar het pakket in Nederland vandaan kwam, kwam mij niet bekend voor. Dat gaf mij geen goed gevoel erover. De bestelling kwam uiteindelijk na 3 dagen. Maar dan zie ik ook dan pas dat het valt onder ' matiepure'. Zorgt echt voor verwarring. Product kan ik nog niet beoordelen want nog niet gestart. Ik schrijf bij aanbevelen ja omdat ik het product wel ontvangen heb maar ik had graag ' twijfelachtig' aangegeven of ' dat weet ik nog niet' want ik had niet besteld als ik dit geweten had dat er opeens twee verschillende namen en dat er bij de eerste website 'nl' achter staat maar het uit België moet komen vind ik verwarrend!

Reactie van het bedrijf

Hallo Miriam, Je kan mijn adres zonder probleem vinden op mijn website, ik maak er geen geheim van dat ik in België woon. Ik gebruik de track and trace van de postdiensten. Ik vind het jammer dat je deze niet duidelijk vond, maar helaas kan ik hier niet veel aan veranderen. Ik vind het wel raar dat je zegt dat er verwarring is rond mijn merknaam 'Mariepure', je kan het logo op iedere pagina van mijn website terugvinden, en ook de foto's van de flesjes op de productpagina's zijn van mijn eigen merk. Warme groet, Tom

Warm contact met goede resultaten en correcte levering

Tom luistert goed naar de situatie en baseert zich hierop, met voor ons al zeer goede resultaten. Correcte levering.

verbluffend resultaat

Buiten het feit, dat ik op de hoogte was van mijn verbeterpunt werkt het direct voor mij.

Snelle levering, flesje netjes en goed verpakt ontvangen

Bestelling en ontvangst prima!!

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering. Goed verpakt.

Duidelijk en transparant

Gebruiksvriendelijke webshop : men vindt snel naar waar men op zoek is.