Hallo Saskia, Indien er iets niet duidelijk is over de verzending of bij vragen, mag je mij altijd contacteren per mail en dan kan ik je verder helpen. Warme groet, Tom
Hallo Miriam, Je kan mijn adres zonder probleem vinden op mijn website, ik maak er geen geheim van dat ik in België woon. Ik gebruik de track and trace van de postdiensten. Ik vind het jammer dat je deze niet duidelijk vond, maar helaas kan ik hier niet veel aan veranderen. Ik vind het wel raar dat je zegt dat er verwarring is rond mijn merknaam 'Mariepure', je kan het logo op iedere pagina van mijn website terugvinden, en ook de foto's van de flesjes op de productpagina's zijn van mijn eigen merk. Warme groet, Tom