Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Het smaakt naar water en het doet helemaal niets. Dan kan de service goed zijn zoals in alle reviews staat, maar dat is toch echt niet het enige waar het om gaat. Je wordt gewoon voor de gek gehouden. Belachelijk. Ik wil mijn geld terug. . Jolanda
18 July 2026
Jolanda Jongbloets
TILBURG
Ik heb een bestelling geplaatst en betaald, maar geen bevestigingsmail ontvangen. Het product is nog niet geleverd. Daarnaast heb ik vóór het weekend meerdere e-mails gestuurd, maar hier heb ik tot nu toe geen reactie op gekregen. Dit roept bij mij twijfel op over de betrouwbaarheid van de site. Hopelijk wordt dit alsnog opgelost. Als het product alsnog wordt geleverd, zal ik mijn review herzien.
25 January 2026
Aya
Eindhoven
Ik heb alles uitvoerig omschreven en doorgegeven Drie op maat gemaakte flessen remedie ontvangen Doet helemaal niets Smaakt naar water 90 euro armer Na wat heen en weer gemail kan ik met iets korting drie nieuwe flessen bestellen Laat maar Hoe dom kon ik ook zijn Marja
15 October 2025
Marja Eland
Zoetermeer
Een zeer goede service! Een prachtige duidelijke website met uitgebreide informatie.
20 February 2024
Joke
Ede
Ik had binnen enkele dagen na het bestellen de mix in huis
18 February 2024
Saskia
Vlijmen
Geweldig, simpel bestellen en keurig op tijd afgeleverd. Producten zijn ook goed.
18 February 2024
Ewa
Nederland
Onze hond boef heeft erge verlatingsangst met dit product gaat het veel beter iedere dag 6 maal per dag 4 druppels heeft boef er veel minder last van ik kan hem weer eens alleen laten om een boodschap te doen en 's nachts slaapt hij gewoon door en vernield hij niets meer ik zou zeggen een echte aanrader
16 February 2024
Heddie
Sevenum
ik heb de bachbloesem mix 77 besteld, en ben er super tevreden mee. ik kan me terug focussen, ik voel me veel energieker, ik ben verkocht. mercie
5 February 2024
peter Mees
Puurs
we werden professioneel geholpen, de bestelling was voor een vriendin van mijn vader die al een hele tijd slecht slaapt. Ikzelf ben nu aan mijn tweede flesje 'goede nachtrust' begonnen en het helpt me enorm !
2 February 2024
carine
herk-de-stad
Fijne man en erg toegankelijk. Ben benieuwd naar het product. Heb er zelfs iets gratis bij gekregen
19 January 2024
Nadia
Nijmegen
Er werd heel snel op mijn mails gereageerd en de persoonlijke mix voor mijn zoon werd snel samengesteld en verstuurd! Ook een mooie service dat je een extra flesje night rescue gratis erbij kreeg!
Simone
Voerendaal
Wachten of het effect heeft
Ina
Hoogezand
Mijn bestelling was vrij snel bij mij thuis en ik vond het snelle persoonlijke contact ook heel fijn nu hopen dat de bloesems aanslaan.
Anneleen Janssen
Oostmalle
Goede service en nu afwachten of de druppels ook echt gaan helpen, is nog te vroeg om er iets van te zeggen.
8 January 2024
Judith
Haarlemmermeer
Netjes verpakt en binnen een week na bestelling ontvangen. Had graag per email een bevestiging van bestelling ontvangen.
24 December 2023
Karin
Nuenen
Bestellingen worden soepel geleverd en bij vragen snel en persoonlijke reactie.
24 December 2023
Renata
Vlissingen
Ik heb vorige week een bestelling geplaatst, hier geen bevestiging van gekregen. Waardoor ik het gevoel had opgelicht te zijn. Dus een tip: stuur kooers een bevestiging, voelt een stuk veiliger. Inmiddels mijn bestelling in goede orde ontvangen, hopen dat het werkt.
23 December 2023
Cj
Doorwerth
Beste, Normaal gezien wordt er altijd automatisch een bevestigingsmail gestuurd. Maar het gebeurt wel eens dat de mail in de spamfolder terecht komt. Mijn excuses dat je de bevestigingsmail niet ontvangen hebt, maar ik ben wel blij te lezen dat het pakje inmiddels aangekomen is. Veel succes met de Bach bloesems!
Producten zijn goed en snel aangekomen.
19 December 2023
Suzan Muller
Alphen Gld
overzichtelijke website, snelle levering en evt. nazorg.
19 December 2023
jack
someren
Er werd snel gereageerd op de mail. Mix op maat is weer samengesteld naar aanleiding van de veranderingen na gebruik van eerdere mix op maat. Daarna snel verstuurd.
16 December 2023
Ingrid
Doetinchem
Het bestellen ging makkelijk. Het kopen van de therapie deed ik na advies van iemand op Facebook. Dat ging over kalmerende medicijnen voor honden bij vuurwerk. Toen zag ik dat er ook n therapie voor extreem blaffen was. Ik heb het opgezocht en zag veel positieve berichten. Dinsdag besteld, gisteren (donderdag) mee gestart. Fijn dat de levering zó snel was. Ik heb n 3 maanden kuur gekocht en hoop voor Tjibbe en ons dat het hem gaat helpen
15 December 2023
Coc
Lisse
Snel met reageren op e-mails, dat vind ik heel belangrijk
10 December 2023
Ellen
Wormerveer
Telkens als ik bestel, wordt het keurig op tijd afgeleverd, dit terwijl het van België naar Nederland moet. Samenwerking Mariepure, de Belgische - en Nederlandse vervoerder zorgen voor een snelle levering van de mixen die kleurig verpakt zijn. We zijn blij :)
5 December 2023
Ewa
Hendrik Ido Ambacht
Snelle reactie op mijn mail , voor de opmaat gemaakte bachbloesems voor onze Hond. Snelle levering.
29 November 2023
Maja Spruijt
Dirksland
hallo ik gebruik nu mijn 3e dag bachbloesem maarmerk nog geen echt verschil dat zal nog moeten komen maar heb er alle vertrouwen in met vriendelijk groet jolanda
27 November 2023
Jolanda