Snelle levering en snel antwoord op mijn vraag 👍

Uitstekende service en goed advies op maat.

De service is erg goed en je moet echt een hele vragenlijst invullen voor een goede mix. Dit geeft een goed gevoel, dat er echt gericht naar het probleem gekeken wordt.

Betrouwbaar en snel

Mijn hond is rustiger

Mijn hond blaft minder naar mensen andere honden auto's en fietsers ik ben er super blij mee en de rest gaat ook nog goed komen

Heel snelle service

Het loont de moeite om de klachten uitgebreid te beschrijven, zodat Tom een mix op maat voor je kan maken. In september ben ik hier mee begonnen en de resultaten zijn echt aanzienlijk. Ik ga dit in ons gezin verder uitbreiden.

Ik geef mijn hond sinds 5 dagen druppels maar kan nog niet echt verbetering zien. Misschien moet dat nog komen of misschien helpt het niet bij mijn hond we zull n het zien.

Ik heb een mix op maar voor mijn kat. Er is veel tijd voor genomen en veel mailcontact om tot de beste mix te komen. Maandags verstuurd had het dinsdags al binnen (nederland) top! Nu duimen dat de mix goed zijn werk gaat doen:)

Uitstekende webshop

Tom is een persoon met het hart op de juiste plaats, die tijd maakt om een duidelijk antwoord te geven op alle vragen. Een snelle levering en de webshop is overzichtelijk. Zeer vriendelijk en correct. Bachbloesems werken supergoed.

goede, duidelijke en snelle service

ik neem de persoonlijke mix nog geen week dus kan nog geen resultaten delen, doch ben ik reeds zeer tevreden over het vriendelijke contact.

Uitstekend!!

Site is erg overzichtelijk. Het contact via mail met Tom is heel goed. Ik vertrouw hem volledig. De service is uitstekend en de druppeltjes werken geweldig. Ik raad het iedereen aan!

Bijzonder goede ervaring

Heel serieuze benadering door "Tom" en dit gaf veel vertrouwen in een goede samenstelling van de bach bloesem therapie voor ons hondje.

Hele goede uitleg en aandacht

Goede uitleg, over wat er allemaal mogelijk is, en goed advies, alles snel in huis, ook makkelijk te geven aan de hond, die druppels, top

Goed product

Mijn hond heeft ernstige verlatings angst mede door zijn traumatische verleden... Door de op maat gemaakte mix gaat het nu veel beter met hem.. Hij blaft nog wel zo nu en dan,maar al veel minder en s.nachts is hij ook rustig.. Mijn hond en ik zijn er heel blij mee. .

geweldige service, duidelijke website, snelle levering

De resultaten van het product kan ik nog niet delen. Op maat-druppels voor de hond. Deze moeten eerst een tijdje worden gebruikt voor er echt resultaat te zien is. Tot nu toe erg positief over alles.

Ik gebruik nu 10 dagen de druppels, maar merk nog geen verbetering.

Ik gebruik nu 10 dagen Bachbloesem mix 40 Menopauze, maar ik merk nog geen verbetering. Ik meng de druppels met een fles water en drink gedurende de dag dit mengsel. Waarschijnlijk moet ik nog wat geduld hebben.

Geweldig.

Ik gebruik de Bach druppels op maat nu 3 mnd.en heb wel het idee dat het mij heeft geholpen. Ik vermeng de druppels vooraf met water en drink dat gedurende de dag. Ik heb nu weer voor 3 mnd Bach op maat besteld,en had het binnen 2dg in huis.Ik raad het iedereen aan met wat voor klachten je ook hebt om Bach bloesem druppels zeker te proberen..

Snelle levering. Duidelijke gebruiksaanwijzing

Goede ervaring!

Werkt goed

Nu enkele dagen aan het gebruiken en minder last van onrust/paniek

fijn goed werkendprodukt en ook nog snel geleverd

Bij het gebruik van deze druppels merk ik dat ik minder trek heb in zoet en ook snoepjes en makkelijker kan laten staan. Val ook nog wat af wat wil een mens nog meer

professioneel, eerlijk, snelle levering

Een dag of 2 nadat ik was begonnen met de druppels, merkte ik direct dat ik veel rustiger was en ik had veel meer energie! ik was minder uitgeput aan het einde van de dag.

Tevreden!

Professioneel en deskundig, snelle levering.

Ik ben meer dan tevreden over de dienstverlening

Ik deed een aanvraag voor een Bachbloesemkuur "op maat" voor onze hond. We kregen op onze vragen eerlijke antwoorden en gedegen adviezen. Dit alles zonder consulteringskosten. De werking van de kuur is naar onze volle tevredenheid. Inmiddels ben ik door omstandigheden met een twee kuur bezig. Ook de gehanteerde prijzen zijn netjes en zeker niet overvraagd. Op een vraag voor mij persoonlijk kreeg ik een zeer eerlijk antwoord en het advies elders een oplossing te zoeken omdat de Bachbloesems hier geen oplossing konden bieden. Ook dit stelde ik bijzonder op prijs. Wij zullen ook in de toekomst zeker van de diensten van Mariepure gebruik blijven maken.

De aflevering geen perfect, alles volgens planning. Ben gisteren direct begonnen met de druppels. Nu zie ik nog geen voor uit gang, maar dat denk ik ook nog niet. Zo gauw ik verbetering zie meld ik dit. Vriendelijke groet, Gerda

Vriendelijk en goede uitleg en correcte snelle levering

Vriendelijk en goede service

Adequaat

De reactie en verwerKing was snel en goed

Condedreef 56

8500 Kortrijk