Pluspunten
Kreeg bijde racj en trace code bericht dat het producr uit belgie werd vestuurd en dat het wat langer kon duren. Niet het geval na het bestellen binnen 2 dagen geleverd. Super had ik niet op gerekend
VerbeterpuntenNiets goede service. Duidelijk tekst en uitleg bij product
Pluspunten
Ik vond het een hele fijne manier van zorg die ervan af straalt. Heel begaan en om feedback vragend mochten er vragen, opmerkingen of problemen zijn. Op een aardige en menselijke manier.
VerbeterpuntenDe instructie over gebruik van de remedies nog uitgebreider en specifieker mee sturen. Dit vond ik te summier.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen, wensen. Snelle levering.
VerbeterpuntenMogelijkheid om toch ook telefonisch contact te hebben.
Pluspunten
Duidelijke uitleg en ook duidelijke toelichting over levering in het buitenland. De aangegeven 3 - 4 werkdagen zijn niet eens benut.
Pluspunten
Persoonlijke informele communicatie, doorvragen over bepaalde gedraging en karaktereigenschappen
Pluspunten
Goed bereikbaar met uitmuntende adviezen.
Pluspunten
Goed en snel contact. Snelle levering!
VerbeterpuntenZou het niet weten, tevreden!
Pluspunten
Zeer vlugge levering Vlotte communicatie Vriendelijk
Pluspunten
Persoonlijk Deskundig en duidelijk Correct en toch warm Prima website
Pluspunten
Veel info op website. Prettige, persoonlijke communicatie. Snelle reactie. Snelle levering mix op maat. Betrouwbaar.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Snelke en vriendelijke communicatie. Levertijd prima. Voor ern mening over betrouwbaarheid en kennis & vakmanschap is het nog te vroeg.
Pluspunten
Snelle antwoorden
Pluspunten
duidelijke website, makkelijk bestellingen plaatsen
Pluspunten
Als je vragrn hebt , binnen dag word erop gereageerd. Ga zo door!
Pluspunten
correcte afhandeling
Pluspunten
Prima gegaan
Pluspunten
Alles verloopt erg persoonlijk, fijne contacten. Er wordt erg zorgvuldig gewerkt. En geeft vertrouwen. Levering was erg goed verpakt.
VerbeterpuntenNee
Condedreef 56