Pluspunten
snel bezorgd en goed verpakt
Pluspunten
Een super bedrijf. En iemand die zeer betrokken is. En ook de tijd neemt om een goede uitleg te geven
Pluspunten
Goede uitleg product en snelle levering
Pluspunten
snelle levering en duidelijke uitleg .. gezien ik zelf bach bloesem leer is het interessant hoe andere mensen er mee omgaan
Pluspunten
Snelle afhandeling. Het product werkt bovendien.
VerbeterpuntenGeen idee Het is goed zo.
Pluspunten
Snelle reactie bij vraag per email.
Pluspunten
Informatie is duidelijk.
Geen verbeteringen
Pluspunten
Zeer snelle levering in nederland, met een goede uitleg erbij per brief, en het verzoek te laten weten hoe het product bevalt. professioneel!
Pluspunten
Zeer snelle levering. Goede communicatie via de mail
VerbeterpuntenHet is nu afwachten of de mix helpt bij mijn katten
Pluspunten
ik moet nog afwachten van de kennis van dit bedrijf daar ik nog geen ervaring heb
Pluspunten
communicatie en vriendelijkheid
Pluspunten
Een goede communicatie ik gebruik het nu een week maar ik merk er nog niks van en ik weet nog nniet of ik het moet geloven of het werkt.
Pluspunten
Duidelijke site en snelle levering
Misschien duidelijker vermelden dat verzending naar Nederland echt 4 werkdagen over doet.
Condedreef 56
8500 Kortrijk