Pluspunten
Keurige en duidelijke webwinkel. Het produkt was netjes ingepakt en de levering was vlot en netjes.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering +advies hoe je het product moet gebruiken.
Pluspunten
Zeer duidelijke informatie en communicatie
Verbeterpuntengeen. Wij zijn zeer tevreden
Pluspunten
Maakt gelijk een hele betrouwbare indruk!
Pluspunten
word meegedacht met je en snelle reachtie
Pluspunten
Alleen maar positieve punten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Meedenkend, eerlijk
Pluspunten
Snelle levering en fijn advies
graag wil ik direct bij ontvangst kennis kunnen nemen van samenstelling van , in casu aangeschaft, de bloesem van Bach no .96 ; ik mis nu iedere vorm van uitleg op dit punt ; geldt ook voor event. bijwerkingen resp. wijze van reageren op de druppels graag alsnog toezenden per mail dus
Hallo Sivert, Het is geen probleem om je de samenstelling te geven. Echter, de samenstelling is intellectueel beschermd. Daarom is het noodzakelijk dat je eerst een document leest en ondertekent. In het document vraag ik je om de samenstelling niet publiek bekend te maken, niet door te geven en niet kopiëren voor commerciële doeleinden. Ik zal je dit doorsturen per mail. Voor de rest hoef je je geen zorgen te maken, Bach bloesems hebben geen enkele bijwerking. Indien je nog vragen hebt, mag je me altijd contacteren per mail en zal ik ze zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Warme groet, Tom
Pluspunten
Ik heb gekregen wat ik gevraagd had,een fijn gevoel.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering en goed advies!
Pluspunten
Er is niets negatief
Pluspunten
Het pakketje is goed aangekomen en zoals je al zei 4 dagen na betaling.
Condedreef 56
8500 Kortrijk