Pluspunten
Dit lijkt me een goed bedrijf, maar ik ken het nog niet lang genoeg om het goed te beoordelen.
Hallo Nelly, Bedankt voor je beoordeling. Deze vragen werden je gesteld met als doel om de kwaliteit van de klantenservice en het advies die je ontving te evalueren. Je beoordeelde de aparte puntjes zoals levertijd en betrouwbaarheid met een goede score, maar je totaal score ligt een stukje lager. Warme groet, Tom
Pluspunten
Heel erg blij met de snelle en vakkundige reactie op mijn vraag en vervolgens de snelle levering. Binnen 7 dagen communicatie over de mix, een op maat gemaakte mix en thuis bezorgd. Harstikke fijn!
Pluspunten
Snelle reacties op vragen, snelle levering en mogelijkheid tot vragen na levering van de Bachbloesem
Pluspunten
Alles is top!! Geen aanmerkingen te vinden Ben erg geholpen met mijn bloesems
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Levering kwam sneller dan ik had verwacht. Goeie uitleg erbij!
Pluspunten
Was zelfs zeer verbaasd over de snelheid van levering naar Nederland. Super fijn dat je goed kan zien waar het pakketje zich bevind.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
snelle reactie via mail. correcte verzending.
Verbeterpuntenlevering komt uit België, dus duurt iets langer eer je het in huis hebt.
Pluspunten
Goed advies en supersnelle levering
Pluspunten
Alleen maar positief! Goede adviezen per mail, snelle reacties, snel leveren en de zending is uitmuntend verpakt. Top bedrijf!!!
Pluspunten
Snelle communicatie, snelle levering
Pluspunten
Duidelijke antwoorden op je vragen. Nog geen oordeel kunnen geven op de werking van de samengestelde bach bloesem.
VerbeterpuntenWanneer de bestelde producten in Nederland zijn aangekomen krijg je geen bericht door wie en wanneer je de producten worden thuis bezorgt.
Pluspunten
Fijne producten en snelle service. Top!
VerbeterpuntenGeen idee eigenlijk.
Pluspunten
de snelle bezorging
Pluspunten
Er is aandacht voor de klant..dat is ontzettend fijn. Je bent hier geen anonieme klant, of een nummer zoals op andere website.
Pluspunten
Aangezien ik vandaag pas gestart ben met de druppels kan ik betrouwbaarheid, kennis en vakmanschap nog niet hoger invullen.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Product keurig verpakt en vlot afgeleverd
Condedreef 56
8500 Kortrijk