Pluspunten
De bachbloessem werkt voor mijn katten heel goed. Ze hebben bijna geen last meer van stress en durven meer de contact te maken met mensen. De tijd van het leveren is heel snel gegaan.
Pluspunten
Snelle en goede levering!
Pluspunten
Duidelijke informatie over de producten en een snelle levering.
Pluspunten
Even afwachten
VerbeterpuntenWeet niet
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over de snelle en correcte levering. Ik kon het product volgen via de service, die heel duidelijk was en hun belofte waarmaakte. Chapeau!
Pluspunten
We zijn tevreden over het bedrijf
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Zeer vriendelijk contact gehad, snelle levering ook bij een bloesem op maat.
Verbeterpuntentot nu toe geen.
Pluspunten
duidelijk, kennis van zaken en eerlijk
Verbeterpuntenbeter te vinden zijn op internet
Pluspunten
overleg mogelijk per email, dat is een pluspunt.
Pluspunten
Snelle reactie op vraag via mail. Persoonlijke, warme benadering. Relevante vragen die meer duidelijkheid geven voor een juist advies.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goed advies gekregen, gebruiken het nu 14 dagen en het slaat echt aan.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle levering. Goed persoonlijk en duidelijk advies. Bij vragen snelle reactie. Nooit gedacht dat het zo snel en goed zou helpen. Eigenlijk té goed :) Aanrader!!
Pluspunten
Zorgvuldige benadering
Condedreef 56
8500 Kortrijk