Pluspunten
Prettige communicatie
Pluspunten
Prima betrouwbaar bedrijf. Twee keer besteld, twee keer erg snel binnen.
Pluspunten
Duidelijke uitleg op internet en zeer snelle bezorging.
Pluspunten
Snelle levering en zeer tevreden over dit product !
Pluspunten
Tom is heel betrouwbaar, een aanrader!
Pluspunten
Zeer positief bedrijf
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Ik heb een zeer positieve ervaring met dit bedrijf. Er is echt goed naar mij geluisterd als klant en de service is uitstekend en snel. Ik kan geen verbeterpunt bedenken.
Pluspunten
Alles ging perfect voor mij!
Pluspunten
Bestelling was netjes verpakt en snel geleverd.
Pluspunten
Net kennisgemaakt Goede kontacten en snelle levering!
VerbeterpuntenNog niet bekend
Pluspunten
Ik was verrast over de snelle levering. Over de rest kan ik nog niet veel zeggen.
Pluspunten
goede persoonlijk advies.
Pluspunten
Duidelijke beschrijving op de site, na een week de druppels aan mijn overmatig blaffende hond te hebben gegeven kan ik zeggen dat het helpt.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door
Pluspunten
Hoop dat de druppels helpen bij onze dochter, als dat zo is krijgen ze voor alle punten een dikke 10
Pluspunten
Snelle levering, aardige vriendelijke communicatie
VerbeterpuntenUitleg vh waarom vd doseringen op de website zou een aanvulling kunnen zijn.
Dag Renate, Ik heb je beoordeling goed ontvangen, spijtig dat je ons een onvoldoende geeft. Als je meer informatie wilt over de dosering, kan je altijd terecht in onze veel gestelde vragen. Wanneer je vragen hebt, mag je me ook altijd een mailtje sturen. Ik zal die altijd zo spoedig en goed mogelijk beantwoorden. Warme groet, Tom
Condedreef 56
8500 Kortrijk