Goede website en product

Zelf de machine opgehaald, er werd tijd gemaakt om alles te demonstreren, machine heeft al 5 kuub geklooft. Platanen hout zeer warrig zonder enig probleem, aanrader is het opzetstuk, geld absoluut waard.

• Welk product heeft u aangeschaft: Horizontale 7 tons klover

Gebeld, naar ACG geweest goede uitleg gedegen advies .super machine.

Prima mensen fijn geholpen

• Welk product heeft u aangeschaft: ACG kloofmachine 8 ton

Handige klover

Afstand tussen kloofbeitel en tafel vrij groot en waarom zitten er geen vetnippels aan de kolom

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 8ton

Reactie van het bedrijf

Dag H.G.I., Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat betreft uw opmerkingen: Ik zie dat u een 8S230 ECO houtklover gebruikt, het model dat wij reeds meer dan 15 jaar verkopen. In de basis nog steeds een hele krachtige machine. Het punt dat u aanhaalt over de ruimte tussen het mes en de tafel is reeds verwerkt en doorontwikkeld in de nieuwe modellen (De comfort en super comfort houtklovers). Een vetnippel is niet nodig, u kunt vet simpel aanbrengen op de bewegende kolom zodra deze in de bovenste stand is. Doordat de kolom beweegt zal vet vanzelf naar binnen trekken. Succes met de kloofwerkzaamheden. Groet Team ACG

snelle en correcte levering na aankoop.

Prima machine. Deze nu +/- 6 uur gebruikt en hij doet wat het moet doen. Erg handig dat je de lengte van de te kloven blokken kan instellen.

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover 7 ton

werkt goed

werkt goed. bedieningshandels zitten niet op de meest praktische plaats. machine had iets vlotter kunnen werken en de stempel had iets verder kunnen doorgaan.

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover liggend

fantastisch

Een aanrader is een opzet mes mede te bestellen daar heb je 50% .eer plezier van. Ff extra scherp slijpen, en je gaat vrijwel overal door heen. Alleen jammer dat de klemschroef regentijd los gaat als mede de lengte instelling. Al met al een aanrader.

• Welk product heeft u aangeschaft: Klover 7 ton.

Mooi en goed werkend apparaat

• Welk product heeft u aangeschaft: Luchtcompressor

Prompte Lieferung eines wertigen, kraftvollen und leisen Spalters 10T230 SC

Bestellung einfach, Lieferung binnen einer Woche, Produkt wie beschrieben, kraftvoll, leise, robust und durchdacht. Telefonischer Service war am Samstag der ersten Inbetriebnahme erreichbar und hilfreich. Die deutsche Übersetzung der Bedienungsanleitung hat nur wenige Schwächen. Der Spediteur hat einen sehr unfreundlichen Fahrer geschickt. Dafür kann aber ACG nichts.

• Welches Produkt haben Sie gekauft: Holzspalter 10T230 SC

Mooie en betrouwbare machines

ACG is een makkelijk en flexibel bedrijf. Je ziet en voelt dat het een jong dynamisch bedrijf is. Duidelijke site, snel reageren en snel uitleveren. Iets wat mij enorm aanspreekt.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover, Grasmaaier en Compressor

Super tevreden

Vlugge levering. Houtklover 8t is sterker dan ik dacht. Voldoet beter dan verwacht.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Tolles Gerät in dieser Preisklasse.

Erstmal vielen Dank für die schnelle Lieferung Sonntag bestellt Dienstag 10 Uhr war das Gerät da. Wir sind bis jetzt bestens zufrieden mit dem Holzspalter es mach Spaß damit zu Arbeiten. Der Holzspalter ist relativ gut verarbeitet und zeichnet keine Schwächen auf.

• Welches Produkt haben Sie gekauft: Holzspalter 10T400 – SUPER COMFORT

Een goede degelijke wipzaag die waarmaakt wat wordt beloofd.

Een zware degelijk uitgevoerde machine waarmee heel veilig is te werken. De veiligheid heeft bij deze machine meer aandacht gekregen dan bij andere vergelijkbare machines. De machine is sterk en gemakkelijk te bedienen. De afwerking is heel mooi, geen afbladderende lak, nette lasverbindingen, duidelijk met aandacht en vakmanschap in elkaar gezet. Ik heb het gevoel dat ik een machine voor het leven heb gekocht en ook nog eens voor een zeer redelijke prijs.

• Welk product heeft u aangeschaft: Wipzaag

Schnelle Lieferung, Holzspalter funktioniert sehr gut, einfache Handhabung

Einfache Bestellung, schnelle Lieferung

• Welches Produkt haben Sie gekauft: Holzspalter 10T230 – SUPER COMFORT

Sehr gut

Alles top gelaufen. Der Holzspalter ist super, alles wie beschrieben und am Telefon Kompetenz und Freundlichkeit. Absolut weiter so und danke.

• Welches Produkt haben Sie gekauft: Holzspalter

toppie machine

prachtige compressor aangekocht geheel naar verwachting goede snelle levering, één van mijn beste aankopen die ik tot nu toe gedaan heb.

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor

Goed product en duidelijke met de verkoop!

Goede service en een duidelijk praatje met wat we aan wilde gaan schaffen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtkloofmachine

Super zuverlässig, toller Händler, wenn alle so wären...

Maschine ausgesucht, bestellt, Geld überwiesen und 4 Tage nach der Bestellung stand die Spedition auf dem Hof ! Toller Geschäftspartner ,gerne wieder .

• Welches Produkt haben Sie gekauft: Kurzholzspalter

Super kloofmachine!!!

Pas een kloofmachine op 230 gekocht bij jullie. Super machine!!!

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine

Alles top.

Werkelijk een topmachine. Zeer duidelijke handleiding. Bestellen, betalen en aflevering allemaal zeer perfect en klantvriendelijk.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 10T230

S U P E R!!

Geweldige apparatuur, zéér degelijk, robuust en prima uitleg hoe in elkaar te zetten! Service uitmuntend en afspraak is afspraak, echt een voorbeeld toewijding van een familiebedrijf!! Salve Deguelle

• Welk product heeft u aangeschaft: Hout kliever 8 Ton

bijna top apparaat en gewoon vlot geregeld.

Eén nadeel aan deze klover 7L230-Flex, om het hout helemaal goed te kloven moet er een opzetstuk bijgekocht worden. Dat kan ook in een keer beter geregeld worden door ACG, zou ik zeggen. Zonder dit opzetstuk blijft er een ruimte van ca 15 cm open. Dat is voor wat taaier hout te veel.

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover 7L230-FLEX

Reactie van het bedrijf

Dag Dick, Bedankt voor de recensie! Wat betreft uw opmerking over de ruimte tussen mes en duwblok. Er zit inderdaad een stuk ruimte tussen, dit is gebaseerd op de laatste Europese normering van 2018. Het zorgt er voor dat stukken van 52 -25 cm gekloofd kunnen worden. Er zijn echter ook veel mensen in Nederland. die kortere stukken kloven. In dat geval blijven de blokken soms aan elkaar zitten. Voor die groep hebben we het mes ontwikkeld. Verder heeft het mes als bijkomend voordeel dat knoestige stukken nog makkelijker gekloofd kunnen worden. Het enige nadeel van het mes betekent een kleinere maximale klooflengte (Ongeveer 40 cm) De oplossing van scherp mes dat dicht op het duwblok komt als standaard aanbieden zou betekenen dat 52 cm hout niet meer gekloofd kan worden. Dan is er een grote groep mensen, die langere stukken klooft, waarvoor deze machine niet meer geschikt zou zijn. Op deze manier hebben we het beste van beiden :) Groet Team ACG

Voldoet aan de verwachting

Snelle levering en ik ben tevreden over het geleverde.

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Doet wat het moet

De machine voldoet volledig aan mij verwachtingen. Gaat zonder veel moeite door de dikste stammen zoals bescheven. De afstandshouder is handig om snel te werken bij stammen van een kortere lengte

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7 Ton 230V - FLEX

Goede en snelle service

Juiste onderdelen geadviseerd en snel geleverd

• Welk product heeft u aangeschaft: Pomphuis

Snelle en correctie levering

Prachtig toestel. 2 uitgangen waarvan 1 regelbaar is zeer handig !! Het toestel is heel stil. Ik ben er zeer tevreden over !!

• Welk product heeft u aangeschaft: persluchtcompressor

Over ACG-Holten B.V.

Met ACG ervaar je altijd het plezier van de juiste keuze! Het kiezen van de juiste machine is door het grote en diverse aanbod op de markt niet altijd even makkelijk, zeker omdat de meeste mensen niet elke dag een buitenmachine kopen. Daarom bieden we bij ACG een duidelijk assortiment, waarbij een relevant onderscheid wordt gemaakt tussen de verschillende machines. We hebben belangrijke selectiecriteria gedefinieerd en verwerkt in het ontwerp van onze apparaten, zodat we verschillende klanten kunnen bieden wat ze echt nodig hebben. Daarom hebben onze klanten altijd de juiste keuze voor, tijdens en na hun aankoop, dat beloven we! ----------------------------------------------------------------------- Mit ACG erleben Sie immer das Vergnügen, die richtige Wahl zu treffen! Die Auswahl der richtigen Maschine ist aufgrund des großen und vielfältigen Angebots auf dem Markt nicht immer einfach, zumal die meisten Menschen nicht jeden Tag ein Gerät kaufen. Deshalb bieten wir bei ACG ein klares Sortiment an, bei dem zwischen den verschiedenen Maschinen eine relevante Unterscheidung getroffen wird. Wir haben wichtige Auswahlkriterien festgelegt und in das Design unserer Geräte einbezogen, damit wir verschiedenen Kunden das bieten können, was sie wirklich brauchen. Deshalb haben unsere Kunden vor, während und nach dem Kauf immer die richtige Wahl, das versprechen wir!