Laden reviews...
546 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De recensies geven voornamelijk een positieve indruk met aandacht voor kwaliteit, snelle levering en vriendelijke klantenservice. Klanten noemen vaak duidelijke informatie en snelle oplossingen. Het algemene beeld is positief, met nadruk op waarde en betrouwbaarheid.
Super schnelle Abwickung und Lieferung
Holzspalter 10T400 Super Comfort
Alfred Klinkmüller & Sohn
Berlin
Machine doet wat het moet doen. Maar de levering is top. Apparaat wordt geleverd incl. steeksleuteltjes. en een duidelijke handleiding. IKEA kan er nog wat van leren. een klein nadeeltje; de bijgeleverde flexkap maakt het werken onhandiger. Maar je hoeft hem niet te plaatsen :-)
houtklover
Harold
Wormerveer
Goed advies bij de aankoop van de benzine grasmaaier, die volledig aan de verwachtingen voldoet.
Grasmaaier benzine
Gerard
Almelo
Je krijgt een persoonlijke, correcte en snelle services. Producten zijn van topkwaliteit.
Kliefmessen
Marco
Zonhoven
Die Maschine ist sehr stabil aufgebaut, sehr gut zu bedienen und leise im Betrieb. Auch verwachsene, verdrehte Holzstücke lassen sich problemlos spalten und zerkleinern. Ich bin sehr zufrieden damit.
Holzspalter 10T400SC
Klaus-Dieter
Brombachtal
Zeer vriendelijk en hulpvaardige medewerkers
Onderdeel grasmaaier
Geert Lammers
BANTEGA
Heb een kloofmachine die ik nergens in de buurt kan laten maken. Moet blijkbaar een aanhanger regelen en de zware machine naar ACG Holten brengen. Als ik dit bange voren had geweten dan …..
Kloofmachine
Beveelt niet aan
21 June 2026
Veendam
Ein sehr schnell Lieferung ohne Beschädigungen und die Maschine war sofort Einsatzbereit. Die Maschine ist sehr leise und sehr kräftig. Es macht richtig viel Spaß mit der Maschine zu arbeiten.
Kurzholz Spalter 10-400 Super Komfort
21 June 2026
Tobias
Großbreitenbach
Via hun website en andere media mijn redelijk goed verdiept in de vele mogelijkheden wat betreft het aanschaffen van een houtklover. Als test via via een Kloofmachine, de comfort, gehuurd voor 2 dagen. Beviel bijzonder goed en dus direct overgegaan tot aankoop. Super snelle levering en alles binnen 30 minuten gebruiksklaar gemaakt. Na ruim 10 kub kloven trad er een klein mankement op ( ventiel probleem) die na een telefoontje en een YouTube filmpje snel was opgelost. Super tevreden over het product en de klantvriendelijkheid van ACG.
T 10 Comfort
Glenn
Sappemeer
Prima verwerking van de aanvraag en snelle levering. Duidelijke uitleg en advies bij aflevering.
Houtklover
Holten
Paar maanden geleden een hoge drukreiniger gekocht bij ACG Holten met terras reiniger. Prima keus en er erg tevreden over. Je merkt dat dit een professionele reiniger is die waar voor zijn geld geeft . Ook de ontvangst in Holten was prima. Deze jongens staan achter hun producten!
Hogedrukreiniger
Sal
Wissenkerke
Schnell geliefert. Kleiner kraftvoller Spalter.
10T230 super Comfort
6 June 2026
Frantz
Eggolsheim
Fijne houtklover gekocht, waarbij de efficiënte werking en het doordachte ontwerp opvallen tijdens het gebruik. Verder prettig contact gehad met de firma ACG voor en tijdens de aankoop van de houtklover, ook de kennis van de producten is van top niveau.
ACG 10T230
Bert
Bedum
zie bovenstaande, echter heb ik na 2 uur ontzettend last van mijn rug. Graag zou ik zien dat het apparaat wat klantvriendelijker was dus standaard wat hoger en makkelijker te bedienen.
houtklover
JGC Jansen
Mariënheem
Beste JGC Jansen,
Bedankt voor het plaatsen van uw review, vervelend dat u last heeft van uw rug na het werken met de machine. U heeft bij ons het liggend model 7L230 FLEX gekocht zonder onderstel. We hebben u hierover intussen gecontacteerd en u heeft aangegeven dat het een bewuste keuze was het onderstel niet te bestellen. De consequentie is dan wel dat de machine dicht bij de grond ook bediend moet worden. Ons advies is de bediening in dit geval gehurkt te doen of zittend op een krukje, maar niet vanuit staande positie met gebogen rug. Eventueel zou u de machine ook op een eigen verhoging kunnen zetten, bijvoorbeeld een laag tafeltje of een workmate. We hopen dat u de juiste werkvorm voor u zo kunt vinden. We wensen u verder veel succes met kloven!
Vriendelijke groet Team ACG
Die Qualität des Spalters ist hervorragend und hat viele Details, die ihn von anderen Spaltern positiv abhebt. Die Lieferung erfolgte sehr schnell, innerhalb 3 Tagen unkompliziert und pünktlich. Alles war bereits montiert und die Inbetriebnahme war ein Kinderspiel. Ich kann nur jedem, der sich einen Spalter anschaffen möchte, die Firma ACG Holten empfehlen.
Holzspalter 10T400 super comfort
Franz
Neustadt am Rübenberge
Erg behulpzaam
Kliever
Daan
Delft
Zeer fijne en snelwerkende kloofmachine
Liggende kloofmachine
Eddy
Apeldoorn
Habe den Holzspalter erst einmal ausprobiert, er funktioniert einwandfrei. Leider war der eine Bedienarm etwas verbogen, was aber sehr wahrscheinlich beim Transport passiert ist. Der Transporteur ist nicht gerade zimperlich mit ihm umgegangen als er ihn vom lkw abgeladen hat. Da kann natürlich der Hersteller nichts dafür. Hab ihn wieder soweit gerichtet das die Funktion gegeben ist. Der Spalter sieht massiv aus und ich hoffe das er mich viele Jahre begleitet. Ein Freund hat auch so einen seit Jahren und ist sehr zufrieden. Schöne Grüße
Holzspalter 10T400 Super Comfort
Thomas
Blankenbach
Gebruik hem ook om zware vuilniszakken omhoog te liften om ze dan in de vuilnisbak te kunnen schuiven. Scheelt veel tillen.. Heel handige steekwagen
Houtlift..steekwagen
IM
Lage zwaluwe
Snelle levering van de 8t Houtklover (380v), machine is van goede kwaliteit voor een scherpe prijs.
8t Houtklover (380v)
P.H.
Haulerwijk
Die Maschine ist schwer, lässt sich durch die Räder aber noch gut bewegen, steht dafür aber sicher bei der Arbeit. Bisher alles gut gespalten (Hartholz, vorgelagert bis trocken, ca. 60 cm Durchmesser), nur 1x bei einem Dicken Ast quer kam der Spaltkeil nicht durch, längs hat es die Maschine aber gepackt. Ganz klare Kauf-Empfehlung!
8t230
Florian Zerull
Kühnhausen
Goed en prettig zaken doen
N.v.t.
Gerrit
Ruurlo
Onkruidborstelmachine besteld, snel geleverd en ook toen de bestelling niet compleet bleek, efficiënt en snel opgelost. Inmiddels de machine al meerdere keren gebruikt en onze medewerkers zijn er erg tevreden over. Dus wij zijn blij!
Onkruidborstelmachine
Roos
Wolvega
Levering goed verlopen
Welk product heeft u aangeschaft:
Houtklover, electra en tractor aandrijving
Daarle
Mooie krachtige klover gekocht voor een zeer aantrekkelijke prijs Compacte machine mooi Nederlands product
Klover 7L230 flex
Hakvoort
Urk
Met ACG ervaar je altijd het plezier van de juiste keuze!
Het kiezen van de juiste machine is door het grote en diverse aanbod op de markt niet altijd even makkelijk, zeker omdat de meeste mensen niet elke dag een buitenmachine kopen.
Daarom bieden we bij ACG een duidelijk assortiment, waarbij een relevant onderscheid wordt gemaakt tussen de verschillende machines. We hebben belangrijke selectiecriteria gedefinieerd en verwerkt in het ontwerp van onze apparaten, zodat we verschillende klanten kunnen bieden wat ze echt nodig hebben.
Daarom hebben onze klanten altijd de juiste keuze voor, tijdens en na hun aankoop, dat beloven we!
-----------------------------------------------------------------------
Mit ACG erleben Sie immer das Vergnügen, die richtige Wahl zu treffen!
Die Auswahl der richtigen Maschine ist aufgrund des großen und vielfältigen Angebots auf dem Markt nicht immer einfach, zumal die meisten Menschen nicht jeden Tag ein Gerät kaufen.
Deshalb bieten wir bei ACG ein klares Sortiment an, bei dem zwischen den verschiedenen Maschinen eine relevante Unterscheidung getroffen wird. Wir haben wichtige Auswahlkriterien festgelegt und in das Design unserer Geräte einbezogen, damit wir verschiedenen Kunden das bieten können, was sie wirklich brauchen.
Deshalb haben unsere Kunden vor, während und nach dem Kauf immer die richtige Wahl, das versprechen wir!
Veenweg 5
7451RM Holten