Superklover!

Na jaren horizontaal gesukkel nu in de kloofhemel met een verticale ACG. Nog geen blok gehad waar hij niet doorheen komt en ik geniet van alle werktuigbouw-slimmigheidjes (de plateautjes, kloofhoogte instellen met 1 hand, vastzetten scheve blokken).

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine

ervaring prima

Ik ben goed geholpen. had wel liever gezien dat het apparaat direct gebruikt kon worden. Nu moest het nog in elkaar gezet worden.

• Welk product heeft u aangeschaft: onkruidborstel in de straat

Snelle levering prima service

Een onkruidborstel besteld. Voor levering ontving ik al de installatie handleiding per mail. De levering verliep volgens planning en met de handige handleiding alles snel en eenvoudig kunnen installeren. Zeer tevreden!

• Welk product heeft u aangeschaft: Onkruidborstel machine

Waardeloos

Grasmaaier gekocht Zelfrijdende nog wel Helaas eerste dag prima prima Liep er fluitend achter Tweede dag (heb een bedrijfje dus maait op verschillende plaatsen Helaas niet meer Zelfrijdende Van alles geprobeerd maar nooit meer gelukt Ben 73 maar gewoon weer duwen De rest doet het prima trouwens Maar heel teleurgesteld

• Welk product heeft u aangeschaft: Grasmaaier

prima houtklover, uitstekende service

jarenlang met een 5 tons klover en een chopper “one” kloofbijl haardhout op dikte gekloofd. Grote hompen branden minder goed en gaan roken/smeulen enz, slecht voor de kachel en de buurt…. Nu gekozen voor een zwaardere klover met een groter vermogen omdat ik meer hout en minder gas stook daarbij kwam de 7 tons ACG klover 7L230-FLEX als beste uit de bus: grote stukken eiken….als een mes door de boter! de bijl staat te verstoffen. Zelf een lager verrijdbaar onderstel gemaakt ivm beter zwaartepunt. Bij ieder gebruik moet ik de machine verrijden, vandaar. opzetmes zeer aan te bevelen, plastic kap niet gebruikt. Door de vorm van het opzetstuk gaat kloven geleidelijk. Blokken spatten niet weg. afstandinstelling geleider verkort de klooftijd, handig! werd compleet geleverd met alle moeren en bouten en afgevuld met olie. En 2 jaar garantie. samengevat….ben er blij mee, mn rug ook. ACG. succes met uw bedrijf en bedankt voor een prima product vriendelijke groet, Peter Hoogendorp Oss

• Welk product heeft u aangeschaft: ACG 7L230-FLEX

Super kwaliteit en service

Wij hebben een tijdje geleden een acg hogedrukreiniger besteld en die werd snel geleverd. Toen wij het gingen gebruiken heb ik alle spuitstukken getest en later ook de zeep voor bijvoorbeeld de auto werkt formidable. Een zeer krachtige reiniger met veel opties zodat je precies kunt werken en welke spuitkop je kunt kiezen. 220 bar kracht is meer dan genoeg voor zelfs de meest vervuilde terras of oppervlaktes. Ook nadat er een klein probleem was met het kunstoffen handdraag gedeelte werd het snel opgelost en een vervangend onderdeel geleverd. De service via whatsapp is echt een mooie aanvulling qua service of vragen. Top apparaat en ik raad het zeker aan!

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedrukreiniger 220 bar

Uitstekende service

Compressor functioneerde niet meer naar behoren. Bedrijf heeft een aantal onderdelen vervangen tegen een zeer gunstig bedrag. Chapeau!

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Eerst werd goed geluisterd naar mijn vraag, daarna volgde goede uitleg en advies

Er werd goed geluisterd en doorgevraagd, daarna goed advies gekregen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Betrouwbaar en snelle service!

Ik heb jarenlang goede ervaring met ACG-Holten opgedaan. Met hun expertise, adviezen en service achteraf houd ik mijn motormaaier in Top conditie.

• Welk product heeft u aangeschaft: Jaren geleden een motor maaier.

goede keuze gemaakt

De maaier weet het einde van zijn kracht niet ,daarom moet je aan het eind van zijn werk al de schroeven eens overlopen wil je de keer nadien probleemloos werk leveren

• Welk product heeft u aangeschaft: bosmaaier pro

Alles goed geregeld, ook de telefonische afhandeling van een technisch probleempje.

• Welk product heeft u aangeschaft: Onkruid borstel machine

Holzspalter

Einfach perfekt! Sind total begeistert . Weiter so bitte!

• Welk product heeft u aangeschaft: N.v.t.

Goede aankoop: onkruidborstelmachine

Met grote betegelde oppervlakken in onze tuin, waren we op zoek naar een milieuvriendelijke en minder tijdrovende oplossing. Met hulp van Google kwamen veel oplossingen voorbij, waarbij de onkruidborstelmachine van ACG voor ons als particulier de beste prijs/kwaliteit-verhouding leek te hebben. Omdat er geen dealer in de buurt bleek te zijn, was ik na telefonisch contact welkom bij ACG in Holten. Toch goed om het apparaat even te kunnen bekijken en toelichting te ontvangen. Voor de zwaardere terrasvervuiling nog een extra borstelset meegenomen (heavy duty onkruid-veegborstels), die vooral de eerste keer handig zou kunnen zijn. De ACG 750 Comfort-Clean paste in de auto. Ik heb de machine nu een paar keer gebruikt: meer dan tevreden over de grondige reiniging en het gemak (en snelheid) waarmee het gaat.

• Welk product heeft u aangeschaft: ACG 750 Comfort-Clean

Een leverancier met geduld voor zijn klanten

Goeie prijs en uitstekende machines. Aanrader!

• Welk product heeft u aangeschaft: Een motorbezem en een kloofmachine

prettige omgang met de klant

compressor bij ACG aangeschaft bij thuis komst en in gebruik name bleek reduceer ventiel te lekken contact opgenomen met ACG en kon terug komen om machine om te ruilen dus prima opgelost.

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor

goed product

Doet goed wat hij moet doen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 8 TON 230V - ECO

Goed product voor een goede prijs

Op het internet naar een houtklover gezocht en na het bekijken van een aantal reviews en video's gekozen voor de ACG. Meteen maar opgehaald met als opties een dikke kabel, grotere wielen (ik heb een grindpad) en een hoes. Alles ging vlotjes en er werd meegeholpen met inladen. Thuis aangekomen was het uitladen nog niet zo makkelijk in m'n eentje want hij is behoorlijk zwaar. Ik heb 'm nu al meerdere keren gebruikt en hij bevalt uitstekend!

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Een kloofmachine wat meer doet dan verwacht

Goede uitleg heeft geresulteerd in een aankoop van een kloofmachine wat precies voldoet aan de verwachtingen en eigenlijk nog beter. Een machine met een enorme kracht om ook dikke stammen te klieven die nog net passen op het platform. Ook de inklapbare zij-tafeltjes zijn ideaal. Het instellen van hoogte van het kloofmes en er mee werken bij verschillende hoogtes van stammen is een kwestie van doen en leren. Je moet je wel beseffen dat het neer gaan van het kloofmes, ook uit veiligheid, traag gaat. Maar door de hoogte goed in te stellen, valt dan het tijdverlies mee.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 10T230 super comfort

Blij dat ik jullie heb gevonden!

Prima bedrijf met mooie machines. Het feit dat zij zelf hun producten doorontwikkelen spreekt mij aan en ook het behulpzaam en meedenken, ook bij mijn bestaande houtklover. uiteindelijk een nieuwe bij hun aangeschaft. en die bevalt erg goed. alles net n beetje meer doordacht. het is erg prettig werken met deze machine. Ook de aflevering was prima. de chauffeur belde mij ook nog even op om te overleggen waar hij de klover moest neerzetten. daar wordt ik blij van.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Keurig geleverd in goede conditie en precies zoals verwacht

• Welk product heeft u aangeschaft: Klover

Er spaltet alles,es macht Spaß damit zu arbeiten.

Wir haben den 10T400 Super Comfort gekauft.Ich habe den Spaltet in Holten abgeholt.Ich bin sehr freundlich bedient worden.Man hat geholfen den Spaltet auf den Anhänger zu verfrachten.Das Holz spalten macht richtig Spaß,durch den 400Volt Motor und der größeren Pumpe läuft die Maschine angenehm leise. Selbst 60cm dicke Stämme sind kein Problem,geht er ganz locker durch.

• Welches Produkt haben Sie gekauft: 10T400 Super Comfort

Ik heb de demonstraties van de ACG-kloofmachines op Youtube bekeken. Deze zijn duidelijk opgezet een brachten mij tot een bezoek aan ACG te Holten. Ook hier heldere informatie zodat ik goed keuze kon maken tot de keuze van de juiste kloofmachine die aansluit op de werkzaamheden op mijn adres. Voor mij werd het de ACG Supercomfort. - Makkelijk te verplaatsen, neemt niet veel ruimte in; - Voldoende vermogen om stevige blokken van minstens 60cm doorsnee te kloven; - Je kunt goed rechtop staan hetgeen rugklachten bespaart; - Ik heb vertrouwen in de service die ACG biedt.

• Welk product heeft u aangeschaft: ACG Supercomfort

Van mijn houtklover was de linker bedieningsarm gescheurd. Zonder problemen werd er binnen 3 dagen een nieuwe toegezonden.

Goed op 1 punt na

Goede klover, alleen de aanslag vastzetten voor de terugloop van de cilinder niet deugdelijk. Deze ging deze al vrij snel slippen over de as en de bout draaide al vrij snel door, dus hier kan ik niks meer mee. Misschien het busje die over de as kan schuiven wat langer en dikker, zodat je meer schroefdraad hebt en de bus minder snel kantelt. Schroefdraad in elk geval niet goed.

• Welk product heeft u aangeschaft: 7 tons klover

Goeie service, snel geleverd

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Veenweg 5

7451RM Holten

Over ACG-Holten B.V.

Met ACG ervaar je altijd het plezier van de juiste keuze! Het kiezen van de juiste machine is door het grote en diverse aanbod op de markt niet altijd even makkelijk, zeker omdat de meeste mensen niet elke dag een buitenmachine kopen. Daarom bieden we bij ACG een duidelijk assortiment, waarbij een relevant onderscheid wordt gemaakt tussen de verschillende machines. We hebben belangrijke selectiecriteria gedefinieerd en verwerkt in het ontwerp van onze apparaten, zodat we verschillende klanten kunnen bieden wat ze echt nodig hebben. Daarom hebben onze klanten altijd de juiste keuze voor, tijdens en na hun aankoop, dat beloven we! ----------------------------------------------------------------------- Mit ACG erleben Sie immer das Vergnügen, die richtige Wahl zu treffen! Die Auswahl der richtigen Maschine ist aufgrund des großen und vielfältigen Angebots auf dem Markt nicht immer einfach, zumal die meisten Menschen nicht jeden Tag ein Gerät kaufen. Deshalb bieten wir bei ACG ein klares Sortiment an, bei dem zwischen den verschiedenen Maschinen eine relevante Unterscheidung getroffen wird. Wir haben wichtige Auswahlkriterien festgelegt und in das Design unserer Geräte einbezogen, damit wir verschiedenen Kunden das bieten können, was sie wirklich brauchen. Deshalb haben unsere Kunden vor, während und nach dem Kauf immer die richtige Wahl, das versprechen wir!