• Welk product heeft u aangeschaft: Kloof machine

Prima apparaat

Werkt uitstekend.

• Welk product heeft u aangeschaft: ACG Houtklover 7L230-Flex

netjes op tijd geleverd

voldoet volledig aan de verwachtingen

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover

Zeer positief, goed advies en duidelijke uitleg

Goed adviesprijs en prijs- kwaliteit verhouding

• Welk product heeft u aangeschaft: Grasmaaier en hogedrukreiniger

Goede machine

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedruk reiniger

Prettig contact, goede info

Product compressor ACG 24/10 Basic keurig in orde. Informatie (handleiding) goed verzorgd. Prettige ontvangst in Holten.

• Welk product heeft u aangeschaft: ACG compressor 24/10 basic

Goede en veilige houtklover voor redelijke prijs

Klantvriendelijk bedrijf die innovatieve machines maken en verkopen. Je kunt er gewoon heenrijden ( na afspraak) en demonstratie en uitleg krijgen en als je wilt meteen een machine meenemen. Goede gebruiksaanwijzing en tips. Kortom: tevreden klant!

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Prachtig product. Doet wat ze zeggen.

• Welk product heeft u aangeschaft: N.v.t.

zeer goede klover voor hobbyist of eigen gebruik

Goede prijsvriendelijke klover voor hobbyist, wel opzetmes meebestellen, anders matige prestaties. zeer tevreden maar vind hem ongeschikt voor professional. Droog essenhout heeft hij moeite mee.

• Welk product heeft u aangeschaft: 7 tons klover

Reactie van het bedrijf

Dag AJR Hilhorst, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Het klopt inderdaad dat dit model toegespitst is op particulier gebruik. In principe kun je alle stukken tot 45cm diameter kloven, maar voor productiewerkzaamheden is een wat zwaardere machine aan te raden. Wel goed om te lezen dat u verder tevreden bent. Wij wensen u succes met de verdere werkzaamheden en mochten er vragen zijn in de toekomst neem dan gerust contact op. Vriendelijke groet Team ACG

super bedrijf

Ik had een houtklover gekocht acg 7 flex en deze stopte na 3 keer gebruiken (kortsluiting in motor) Gebeld en de body is per direct omgeruild voor een nieuwe en die werkt super goed. De nieuwe is in een houten krat aangekomen kon de inhoud wisselen en hebben de defecte 2 dagen later opgehaald. Echt super

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover 7 flex

Goede aankoop

Prima goed apparaat zeer tevreden

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor

gewoon goed

goed product goede service

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedrukreiniger 3200

Alles prima geregeld, werd goed op de hoogte gehouden wanneer het geleverd ging worden Onze stoep is nog nooit zo schoon geweest

• Welk product heeft u aangeschaft: Hogedrukreiniger

Prachtige en krachtige houtklover

Hele solide houtklover, ergonomisch top en klooft het hout als een heet mes door boter. Vlotte levering op een pallet, gebruiksklaar en met een duidelijke handleiding.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 10T400 – SUPER COMFORT

Goede en snelle service

Snelle service en advies

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine en extra bijl voor erop

Krachtige snelle machine

Heb nu een aantal weken kunnen kloven en heb er veel plezier mee gehad. Werkt snel, is krachtig, eenvoudig te hanteren, al met al een fijne machine. Heb veel Zomer Eik gekloofd en zelfs met noesten en rond de 50 cm doorsnede was het nog eenvoudig te kloven. Lengte instelling is ook een hele praktische toevoeging om tijd te besparen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 10T400 SUPER COMFORT

hogedrukcleaner besteld, kwalitatief goed product

snelle levering, hogedrukreiniger kwalitatief net wat beter mbt koppelingen dan een gemiddelde karcher. en een voordeel dat ACG een nederlands bedrijf is met een eigen servicedienst. Dat is ook zeker een pluspunt

• Welk product heeft u aangeschaft: hogedrukreiniger

Super machine en goede service

Super service heel goed.

• Welk product heeft u aangeschaft: Grasmaschine

Hele goede ervaring

De geleverde kloofmachine en hogedrukreiniger zijn precies zoals omschreven en voldoet aan mijn verwachtingen. Bij technische vragen word je telefonisch goed en geduldig geholpen met simpele aanwijzingen en met een mail met beschrijving direct verzonden zodat je hier mee verder kunt. Top service!

• Welk product heeft u aangeschaft: Flex 230v 7tons kloofmachine en hogedrukreiniger 2100/165bar

Snel deskundig en vriendelijk geholpen met goede tekst en uitleg over het geleverde product

• Welk product heeft u aangeschaft: kloofmachine

Wij hebben nu een houtklover en hogedrukreiniger van jullie waar we uiterst tevreden over zijn.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover en hogedrukreiniger

Prettig geholpen

Per ongeluk kloofmachine voor krachtstroom besteld. Een telefoontje was voldoende om juiste 220v versie te regelen. Ook de thuisbezorging was helemaal naar tevredenheid.

• Welk product heeft u aangeschaft: ACH 10T230 Super Comfort

Top producten: " houtklover / hogedrukspuit "

zeer tevreden/ snelle correcte levering.

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover / hogedrukspuit

Prima producten en goed advies bij de aankoop.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Werkt goed, makkelijk te bedienen

Werkt goed, makkelijk te bedienen

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 8T230 comfort

Over ACG-Holten B.V.

Met ACG ervaar je altijd het plezier van de juiste keuze! Het kiezen van de juiste machine is door het grote en diverse aanbod op de markt niet altijd even makkelijk, zeker omdat de meeste mensen niet elke dag een buitenmachine kopen. Daarom bieden we bij ACG een duidelijk assortiment, waarbij een relevant onderscheid wordt gemaakt tussen de verschillende machines. We hebben belangrijke selectiecriteria gedefinieerd en verwerkt in het ontwerp van onze apparaten, zodat we verschillende klanten kunnen bieden wat ze echt nodig hebben. Daarom hebben onze klanten altijd de juiste keuze voor, tijdens en na hun aankoop, dat beloven we! ----------------------------------------------------------------------- Mit ACG erleben Sie immer das Vergnügen, die richtige Wahl zu treffen! Die Auswahl der richtigen Maschine ist aufgrund des großen und vielfältigen Angebots auf dem Markt nicht immer einfach, zumal die meisten Menschen nicht jeden Tag ein Gerät kaufen. Deshalb bieten wir bei ACG ein klares Sortiment an, bei dem zwischen den verschiedenen Maschinen eine relevante Unterscheidung getroffen wird. Wir haben wichtige Auswahlkriterien festgelegt und in das Design unserer Geräte einbezogen, damit wir verschiedenen Kunden das bieten können, was sie wirklich brauchen. Deshalb haben unsere Kunden vor, während und nach dem Kauf immer die richtige Wahl, das versprechen wir!