Goed product

Krachtige machine Doet precies wat ik gelezen had

• Welk product heeft u aangeschaft: 7 tons houtklover

De hogedrukreiniger lost alle verwachtingen in en meer.

De acg3200/225 voelt zeer degelijk aan. Hij is redelijk zwaar maar dat hoort er bij als je een degelijke pomp wil. Door de wielen is het gewicht ook geen enkel probleem om hem te verplaatsen. Krachtig maar toch makkelijk, ligt goed in de hand ook. De meegeleverde spuitmonden zijn ook erg handig.

• Welk product heeft u aangeschaft: Acg3200/225 comfortpro

Doet wat beloofd en vlot.

• Welk product heeft u aangeschaft: Luchtcompressor

super Arbeiten - hätte ich schon ehr machen sollen!

schneller Kauf und innerhalb 3 Tagen die Lieferung

• Welches Produkt haben Sie gekauft: Holzspaler

Uitstekende service

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Goed solide materiaal, snelle levering

Heel blij met onze klover! Werkt top en krachtig

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover met onderstel

prima product voor een redelijke prijs.

De machine werkt prettig, is sterk en is veilig in de bediening.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover

Kloofmachine ACG

Hallo houtstokers. Ik heb bij ACG een houtklover gekocht het type De horizontale 7 ton 230-flex. Ik ben er zeer tevreden over, je kunt er met een rechte rug je werk doen. De houtklover doet prima zijn werk. Een prima en een degelijk onderstel. Een echte aanrader. Mvg een houtklover uit Winterswijk.

• Welk product heeft u aangeschaft: ACG 7 TON 230-FLEX

sehr schnelle und zuverlässige Lieferung

super Leistung und passende Höhe zum spalten für Personen ab 1,80m - keine gebeugte Haltung beim spalten mehr, Preis - Leistung ist gegeben,

• Welches Produkt haben Sie gekauft: Holzspalter

Fijne kloofmachine degelijk en praktisch

De kloofmachine is groter dan wat je verwacht maar in de praktijk werkt het wel prettiger door de brede flanken hoef je de stukken niet telkens van de grond te rapen maar blijven ze op het dek liggen zodat je ze eenvoudig nogmaals kan laten splijten immers te grote stukken branden minder prettig en co2 neutraal!

• Welk product heeft u aangeschaft: N.v.t.

Missing link super opgelost

Eindelijk zover dat ik de 7 tons flex kon gebruiken, deed hij t niet goed. Eerst de handleiding gdoorzocht en toen maar gebeld. Binnen een half uuir iemand aan de lijn die meteen meedacht (ik had foto's gestuurd) en die constateerde dat te korte blokken (ongeveer 20 cm) onvoldoende bij het mes kunnen. (tip zet dat bij de opstart instucties). Advies probeer even twee blokken achter elkaar en ja, als een 7 tons kanon ging het prima. Gebeld met ok en is er een blokverlenger? Niet nodig er bestaat een mes-opzet-verlenger, die voor enkele tientjes te leveren is. Het blok blijft dan amper 3 a 4 cm van het mes en ook kleinere kortere blokken kun je klieven. Super dank voor de oplossingsgerichte hulp.

• Welk product heeft u aangeschaft: 7 tons Flex (liggend model)

Geweldige sevice !!

Mijn vraag werd onmiddellijk naar volle tevredenheid opgelost. Top bedrijf !!

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7 ton

goeie hulp

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor

Aardige mensen en goed geholpen.

Goede uitleg en zeer goed geholpen. Aardige mensen

Geweldige machine

De kloofmach doet wat hij moet doen zonder dat hij het niet aan kan . Wel met twee mensen de mach op tillen om hem ergens op te zetten. Zeker een aanrader.

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmach. 7 ton liggend.

Totdusver prima ervaring met dit bedrijf

Was op zoek naar een stille compressor en toevallig via een klant bij dit bedriijf terecht gekomen die er ook een had en hier erg positief over was met name het geringe geluid. Heb de compressor weggewerkt onder mijn werkbank en kan hem amper horen echt top. Ik gebruik hem zelf voor simpele klusjes thuis en hier is hij uitermate geschikt voor. Erg blij met het product en zou iedereen dit bedrijf aan raden.

• Welk product heeft u aangeschaft: Stille Compressor

heel goed de service met onderdelen

Goede hulp met onderdelen

• Welk product heeft u aangeschaft: onderdelen houtkloofmachine

Duidelijke uitleg en afhandeling van de gekochte wipzaag

Vriendelijk Duidelijk Nemen de tijd voor uitleg Komen de afspraken keurig na

• Welk product heeft u aangeschaft: wipzaag

goed geregeld

prima ervaring snel geleverd en goed product

• Welk product heeft u aangeschaft: compressor

Goed product voor nette prijs

Via de website een compressor gekocht. Website geeft goede informatie. Compressor snel geleverd

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit en levering

• Welk product heeft u aangeschaft: Klover

Mooie sterke kloof machine

Snelle reactie op vragen. Klover netjes afgeleverd op afgesproken dag

• Welk product heeft u aangeschaft: Klover Super Comfort

Als je een goeie compressor wil moet je deze kopen

Niks negatief over te melden Ik zou geen ander merk kopen dan deze acg

• Welk product heeft u aangeschaft: 24l 10bar

Zeer goed dikke 10

Geweldige machine voor een redelijke prijs ben zeer te vreden

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover op krachtstroom

prima geregelg

• Welk product heeft u aangeschaft: hulpstuk houdkliever

Veenweg 5

7451RM Holten

Over ACG-Holten B.V.

Met ACG ervaar je altijd het plezier van de juiste keuze! Het kiezen van de juiste machine is door het grote en diverse aanbod op de markt niet altijd even makkelijk, zeker omdat de meeste mensen niet elke dag een buitenmachine kopen. Daarom bieden we bij ACG een duidelijk assortiment, waarbij een relevant onderscheid wordt gemaakt tussen de verschillende machines. We hebben belangrijke selectiecriteria gedefinieerd en verwerkt in het ontwerp van onze apparaten, zodat we verschillende klanten kunnen bieden wat ze echt nodig hebben. Daarom hebben onze klanten altijd de juiste keuze voor, tijdens en na hun aankoop, dat beloven we! ----------------------------------------------------------------------- Mit ACG erleben Sie immer das Vergnügen, die richtige Wahl zu treffen! Die Auswahl der richtigen Maschine ist aufgrund des großen und vielfältigen Angebots auf dem Markt nicht immer einfach, zumal die meisten Menschen nicht jeden Tag ein Gerät kaufen. Deshalb bieten wir bei ACG ein klares Sortiment an, bei dem zwischen den verschiedenen Maschinen eine relevante Unterscheidung getroffen wird. Wir haben wichtige Auswahlkriterien festgelegt und in das Design unserer Geräte einbezogen, damit wir verschiedenen Kunden das bieten können, was sie wirklich brauchen. Deshalb haben unsere Kunden vor, während und nach dem Kauf immer die richtige Wahl, das versprechen wir!