Zoals verwacht

Levering op tijd volgens afspraak Prima machine . Ben er blij mee

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloover 8 ton

Zeer positief

Deskundigheid en kwaliteit icm klantvriendelijkheid

• Welk product heeft u aangeschaft: Extra mes voor op horizontale klover

Goed geholpen

Wij zijn prima geholpen zijn onderdelen afgehaald om het in de auto te krijgen en nog een beetje korting omdat het een demo model was super voor mekaar veegmachine bevalt prima doet wat die moet doen maar een opvangbak moet je er echt wel bij hebben en die zat er ook bij ik ben er erg blij mee gr Wim

• Welk product heeft u aangeschaft: Veegmachine

Prima machine en prijs

Goede informatie snelle levering

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover flex

Keurig bedrijf

Mooie klover. Doet het prima. Goede uitleg van de machines tijdens demo. Komen afspraak na.

• Welk product heeft u aangeschaft: 7 ton klover

Goede service en snelle levering

Olie besteld en de volgende dag thuis afgeleverd. De houtklover werkt ook heel erg goed, blij mee

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 7 ton flex en olie

een unieke positieve ervaring !!

zeer snelle en correcte behandeling die zeer klantvriendelijk is en een houtkliever die zeer doordacht is gebouwd en dus alles doet wat werd aangekondigd en dat alles voor een leuke prijs

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover 7 ton horizontaak 74230 Flex

Goede communicatie en solide machine

Ik heb vooraf goede communicatie ervaren. Ook achteraf met vragen kon ik goed terecht. De machine (grote wipzaag voor brandhout) voelt solide aan en ziet robuust uit. Ik hoop hier een hele tijd mee vooruit te kunnen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Wipzaag

tolles Gerät und zuverlässige Lieferung

Der Holzspalter kam schnell und top verpackt per Spedition. Die Tipps im Vorfeld waren sehr hilfreich. Das Gerät ist solider Maschinenbau, stabil, funktionell und es lässt sich sehr gut damit arbeiten. Ich kann das Produkt als auch die Firma uneingeschränkt empfehlen.

• Welches Produkt haben Sie gekauft: Holzspalter 8 Tonnen 230V - COMFORT (#8T230C)

Een goed product, fijne mensen die hem aan mij hebben verkocht.

• Welk product heeft u aangeschaft: kloofmachine

Ik ben netjes geholpen, en tevreden over het product

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Goed maar pijn in de rug om de klover te bedienen met de 2 hendels die te diep gaan !!

Ofwel op boomschijven plaatsen of het onderstel bestellen zou de oplossing zijn !! Duwer zou ook beter iets dichter bij het mes moeten komen !

• Welk product heeft u aangeschaft: klover

degelijke kloofmachine die krachtig genoeg is voor grote stammen

Machine klooft goed. Kan met gemak grote stammen kloven. werkt stil en is goed in elkaar te zetten.

• Welk product heeft u aangeschaft: ACG kloofmachine

Ging helemaal goed

Bestelling en bezorging ging helemaal goed. Wat wil je nog meer!

• Welk product heeft u aangeschaft: Hydraulische olie houtklover

Snelle levering en goed product

De houtklover werd snel geleverd. Het apparaat werk eenvoudig en goed, ook voor grote en zware houtblokken. Fijn om op stahoogtete werken. Beetje lomp en zwaar.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover plus onderstel

gebeld en meteen een goed antwoord

gebeld en gevraagd of het zelfde onderdeel het was kreeg naar 60 minuten al de maten door op de mail en heb het dezelfde dag al besteld en een paar dagen later was het er al.

• Welk product heeft u aangeschaft: pomphoes

Fijne machine, prima koop

Fijne machine die doet wat hij moet doen.

• Welk product heeft u aangeschaft: Houtklover 8 ton 380V

Mooi optijd geleverd en ook goeie kwaliteit

• Welk product heeft u aangeschaft: Kliefmachine

fijne persoonlijke aandacht

goede service en fijn contact. en de machine is ook nog eens goed

• Welk product heeft u aangeschaft: kloof machine

Prima zoals afgesproken en op tijd geleverd

• Welk product heeft u aangeschaft: Indelen van kloofmachine

Snelle levering van goed materiaal

Via internet terecht gekomen op de site. Heldere website en nog belangrijker... ik heb top-apparaat aangeschaft. Blij mee!

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloofmachine

Super geholpen, goed advies!

Super geholpen en een goed advies!

• Welk product heeft u aangeschaft: Compressor

Uitstekend product.Zeer tevreden. Extra mes aan te bevelen.

Ik heb er nog niet erg veel mee gewerkt, maar wat ik er mee heb gekloofd (voornamelijk naaldhout) stemt tot grote tevredenheid. Werkt wel veel prettige zonder de plastic kap maar :VOORZICHTIG!!!!!!!! Ik kan dit product van harte aanbevelen. T.a.v. het bedrijf: Prima en correcte afhandeling van de bestelling en de aflevering.

• Welk product heeft u aangeschaft: ACG Flex 7ton.

Het klopt allemaal

Zeer tevreden, ook over de bijtel voor droog hout.

• Welk product heeft u aangeschaft: Kloof machine

prima product en prima service

Goede voorlichting, vriendelijke ontvangst

• Welk product heeft u aangeschaft: houtklover

Veenweg 5

7451RM Holten

Over ACG-Holten B.V.

Met ACG ervaar je altijd het plezier van de juiste keuze! Het kiezen van de juiste machine is door het grote en diverse aanbod op de markt niet altijd even makkelijk, zeker omdat de meeste mensen niet elke dag een buitenmachine kopen. Daarom bieden we bij ACG een duidelijk assortiment, waarbij een relevant onderscheid wordt gemaakt tussen de verschillende machines. We hebben belangrijke selectiecriteria gedefinieerd en verwerkt in het ontwerp van onze apparaten, zodat we verschillende klanten kunnen bieden wat ze echt nodig hebben. Daarom hebben onze klanten altijd de juiste keuze voor, tijdens en na hun aankoop, dat beloven we! ----------------------------------------------------------------------- Mit ACG erleben Sie immer das Vergnügen, die richtige Wahl zu treffen! Die Auswahl der richtigen Maschine ist aufgrund des großen und vielfältigen Angebots auf dem Markt nicht immer einfach, zumal die meisten Menschen nicht jeden Tag ein Gerät kaufen. Deshalb bieten wir bei ACG ein klares Sortiment an, bei dem zwischen den verschiedenen Maschinen eine relevante Unterscheidung getroffen wird. Wir haben wichtige Auswahlkriterien festgelegt und in das Design unserer Geräte einbezogen, damit wir verschiedenen Kunden das bieten können, was sie wirklich brauchen. Deshalb haben unsere Kunden vor, während und nach dem Kauf immer die richtige Wahl, das versprechen wir!